Kızılay'da yeni skandal! Depremde çadır, hastanede kan pazarlığı...

Genel & Güncel Konular

Kızılay'da yeni skandal! Depremde çadır, hastanede kan pazarlığı...

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Ağu 12, 2025 19:49

6 Şubat depremlerinde çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay'da yeni bir skandal ortaya çıktı. Kurumun Kan Dağıtım Bölge sorumlusunun kan dağıtımında usulsüzlük yaptığı ve 'kendisine ulaşanlara' öncelik tanıdığı iddia edildi.

Türkiye'yi yasa boğan ve 50 binin üzerinde can kaybının yaşandığı 6 Şubat depremlerinde çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay'da yeni skandalı Sözcü TV muhabiri Hazar Dost ortaya çıkardı.

Kurumun Kan Dağıtım Bölge Müdürlüğü'nde bölge sorumlusunun, kan ihtiyacı olan hastalar için oluşturulan bir mesajlaşma grubunda tanıdıklarına ve kendisine ulaşan kişilere öncelik tanıdığı öne sürüldü.

Hazar Dost, pandemi sonrası oluşturulduğu öğrenilen söz konusu mesajlaşma grubunda konuşulanlara ulaştı.
Resim
Normal şartlara göre, talep ve stok üzerine otomatik çalışması gereken hastane-Kızılay sisteminin dışına çıkıldığı ve bazı taleplerin ayrıcalıklı şekilde yönlendirildiği iddia edildi.
'YARDIMCI OLMAK AMACIYLA YAPTIM'
"yardımcı olmak amacıyla yaptığını" savundu. Sorumlu, sistemin otomatik işlemesinin daha doğru olduğunu da belirtti.
Resim
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!

@MK-Müzik.Kutusu

Müzik Kutusu Müzik Kutusu
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2508

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x