KNN adlı bir kanal Kandil'de PKK terör örgütünü görüntüledi

Genel & Güncel Konular

KNN adlı bir kanal Kandil'de PKK terör örgütünü görüntüledi

İletigönderen teşkilat » Prş Eyl 03, 2009 21:03

KNN Kandil'de PKK'yı görüntüledi

PKK, Kandil'de resmen Kürt devleti kurmuş bile! Sınırda, pasaportlara vize veren örgüt, Kandil'i dokunulmaz ilan etti!

Kuzey Irak'tan yayın yapan Goran hareketinin kanalı KNN, terör örgütü PKK'nın Kandil Dağı'na giden yolda flamalı barikat oluşturduğunu ekrana getirdi.

Kuzey Irak’tan yayın yapan ve 25 Temmuz seçimlerinde Irak Kürdistan Demokrat Partisi lideri ve bölgesel Kürt yönetimi başkanı Mesut Barzani ile Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’nin lideri olduğu KYB’ye karşı büyük başarı sağlayarak 111 üyeli Kürt parlamentosuna 25 milletvekili sokan ‘Goran' (Değişim) hareketinin kanalı KNN TV, PKK konusuna yer verdi.

Kanalda Türkiye'deki ‘Kürt açılımı' tartışmaları aktarılırken Osman Öcalan ile röportaj yapıldı. Osman Öcalan, İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken bölücübaşı ağabeyi Abdullah Öcalan’ın kendi durumuna ilişkin endişeler taşıdığını, Türkiye’de son dönemde görülen gelişmeler karşısında istikrarlı çizgi izleyemediğini iddia etti.

'AB VE ABD, TÜRKİYE'YE BASKI YAPIYOR'

Osman Öcalan, Türkiye’nin stratejik önemi bakımından önemli bir coğrafyada bulunduğunu Avrupa Birliği ile ABD’nin petrol ve doğalgaz boru hatları nedeniyle ‘Kürt sorununun' çözümü için baskı yaptığını savundu. Osman Öcalan, “Batı milyarlarca Euro harcayarak ortak olduğu boru hatlarının riske girmesini istemiyor” diye konuştu.

Halen Kuzey Irak'ta ticaretle uğraşan Osman Öcalan, Türkiye'de genel af çıkarmasının zorunluluk olduğunu, Kürtçe eğitim önündeki engellerin kaldırılarak yerel yönetimlere daha fazla yetki verilmesini, koruculuk sisteminin kaldırılmasını, PKK’ya karşı operasyona durdurulması gerektiğini söyledi.

KUZEY IRAK’TAKİ PKK’LILAR

KNN TV, PKK’lı silahlı grupların Kuzey Irak’taki bazı görüntülerini de ekrana getirdi. Kandil Dağı’na giden bölgede sözde örgüt flamalarının direklere asılı olduğu ve örgüt üyelerinin kontrol yaptığı görülen görüntülerde PKK’nın Türkiye’de silahlı eylem yaparken kentlerde örgüt yanlısı grupların sık sık gösteri yaptığı belirtildi.

internet haber
http://www.internethaber.com/news_detai ... 080&page=1
En son teşkilat tarafından Prş Eyl 03, 2009 21:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye
 
İletiler: 121
Kayıt: Çrş May 06, 2009 19:48

Re: KNN adlı bir kanal Kandil'de PKK terör örgütünü görüntüledi

İletigönderen teşkilat » Prş Eyl 03, 2009 21:05

Haber bu ama canımı acıtan soru şu...
Ne duruyoruz?
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye
 
İletiler: 121
Kayıt: Çrş May 06, 2009 19:48

Re: KNN adlı bir kanal Kandil'de PKK terör örgütünü görüntüledi

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eyl 03, 2009 21:07

[mod="Türk-Kan"]Ücüncü kez: Kaynak ekleyiniz![/mod]
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x