Köleleşme, Biat, Beyinlerin Teslim Alınması Budur İşte!..

İletigönderen tuba » Cum Eki 17, 2008 22:32

Sadece Türkiye’de değil, dünyada din-iman şampiyonluğu, hoşgörü ve diyalog bayraktarlığı yapan Fethullah Gülen’in Zaman Gazetesi, AA’nın bu haberini, şu çok imalı başlıkla yayınladı: “Hastaneden yine sürpriz açıklama: Eruygur hiç konuşamayabilir”…

İki gün boyunca Zaman Gazetesi’nin internet sitesine bu haberle ilgili gelen yorumları takip ettim.

Ve “imam” böyle yapınca, “cemaat”in neler yapabileceğini gördüm!..

Siz de görün:

Anadolu Ajansı Cuma günü halen yoğun bakımda tutulan Şener Eruygur’un sağlık durumu ile ilgili bir haber geçti. “Kısmi felç olan Eruygur konuşamayabilir” başlıklı haberde, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu’ya atfen, boğazındaki tüp çıkarıldıktan sonra Eruygur’un konuşup konuşamayacağının belli olmadığı bilgisi veriliyordu.

İnsanlıktan nasibini almış, içinde azıcık merhamet, insaf, sevgi olan, din-iman-vicdan sahibi herkesin burulacağı bir haber değil mi?

Değilmiş. Sadece Türkiye’de değil, dünyada din-iman şampiyonluğu, hoşgörü ve diyalog bayraktarlığı yapan Fethullah Gülen’in Zaman Gazetesi, AA’nın bu haberini, şu çok imalı başlıkla yayınladı: “Hastaneden yine sürpriz açıklama: Eruygur hiç konuşamayabilir”…

İki gün boyunca Zaman Gazetesi’nin internet sitesine bu haberle ilgili gelen yorumları takip ettim.

Ve “imam” böyle yapınca, “cemaat”in neler yapabileceğini gördüm!..

Siz de görün:

OYUNA DİKKAT- Bu da herhalde Ergenekon’un işi. Bütün üst kademe üyelerini konuşamaz hale getirmek istiyorlar. Oyuna dikkat. Şu son terör olayları acaba bu olayların bir parçası mı?

HEPSİ BİR TEZGAH MI?- Bunların bir tezgah olma olasılığı iyi araştırılmalı diye düşünüyorum. Bu hastalık, konuşamama vb durumların gözaltı sonrası ortaya çıkması çok düşündürücü. Araştırmacı gazeteciler iyi gözlemlemeli ve tartışmasının yapılması gerekiyor.

BEN HASTANEDE OLDUĞUNA DA PEK İNANAMIYORUM AMA- Bunlar hikaye gibi geliyor bana, hastanede bile değildir belki de, hepsi birer kurgu sanki..

BURDA KONUŞAMA, YAZAMA, İFADE VEREME AMA- Mahkeme-i Kübra'da ne yapacaksın bakalım seni başhekimler doktorlar kurtarabilecek mi?

BU HABERE ANCAK GÜLÜNÜR-Yahu haberinizi okuyunca kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. Adamlar gözümün içine baka baka susma hakkını ebdileştirdiler. Pes doğrusu, şeytana pabucunu ters giydirdiler. Yazıklar olsun Ergonekoncular, bu milletin elleri ahir alemde yakanızda olacak. Sizi Alllah’a havale etmekten başka çare kalmadı sanırım. Çünkü yasaları da kendi çıkarınız için çok güzel evirip çevirebiliyorsunuz. Buradan o anlaşılıyor.

AKIL SAGLIĞI YERİNDE DEĞİL DİYE RAPOR ALIRSA PEK ŞAŞIRMAYALIM- Eğer simdi bu kişiye akıl sağlığı yerinde değil diye rapor verirlerse ve ardından diğerleri de aynı yolu izlerlerse daha komik olur herhalde.

KURTLAR VADİSİ GİBİ- Neler oluyor nelerrrr...filmler boş değil demek ki..

HAKLISINIZ- Köşeye sıkıştılar. Akılları sıra halkı kandırdıklarını sanıyorlar fakat gözlerini kapattıkları halde güneşin var olduğunu ve büyük bir güçlü dünyayı aydınlattığını göremiyorlar.

YALAN DİYORUM BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM- Bunların hasta olduğunu, hastanede olduklarını hiçbir kamera görüntüleyememiştir! Tesadüfe bakın ki büyük başların hepsi aniden hastalandılar ne hikmetse. Allah bilir hastanede de değildirler!

ADAMI SUSTURDULAR- Adamın konuşacağını anladılar önce hastanelik ettiler. Ardından hastanedeki operasyonlarla devre dışı bıraktılar. Malum Ergenekon'un eli kolu her yerde. Yani ayağının kayması, hastaneye kaldırılması, geçirdiği operasyonlar dahil olmak üzere her şey yine bir Ergenekon operasyonuydu... Bu kadar açık ve net...

BELLİYDİ- Ameliyat olup, düşmesinden hiç konuşamayacağı belliydi. Zavallı Türkiyem yine kandırıldın.

BEN İNANMIYORUM- Ben ne ayağının kaydığına , ne düştüğüne ne de felç olduğuna inanmıyorum!! Konuşmaması için yapılıyor bütün bunlar. Eğer konuşmayacaksa zaten yargılanmasının da bi anlamı yok…İsteselerdi bu adamı bir güzel muhafaza edip, hiçbir şey olmamasını sağlayabilirlerdi..

HİÇ BİRİ İNANDIRICI GELMİYOR- Bu şahısla ilgili söylenen güya onu acındıracak türden ifadelerin hiç biri bana inandırıcı gelmiyor. Sanki adeta adamı kurtarma gayreti seziyorum. Şimdi de konuşmayabilir, konuşmayacak gibi urgana un serme tarzı açıklamalar yapılıyor. Ne yani bu sefer de adamın 'ifade vermemesi' için mi gayret gösteriliyor. Kusura bakılmasın; bana göre hepsi senaryo... Paşanın ifade vermemesi için elden gelen yapılıyor gibi geliyor bana... İnandırıcı değil.

OLABİLİR DİYELİM- …hadi biz yedik onlardan geçtik her şeye bir mana bul, dünyada işi yırt diyelim, ya ahiret. Yaşadığı kadar yaşamaya senedi mi var. Yaşasan da kalan ömrünü rol yaparak mı geçirecek, yoksa İstanbul sosyetesine falcılık yaparak mı? Sen Allah’ın kullarına hayatı zehir edersin de Allah hayatı sana zindan etmez mi sandın? Bundan sonra 1000 sene de yaşasan insanlık senden sen insanlıktan…

SENARYO MUHTEŞEM- Yapılanlar, yaşanılanlar hepsi birer senaryo gibi görünüyor bana nedense. Bu sözüm ona yenilikçi ve çağdaş büyüklerimizin Fatih'ten, Kanuni'den öğrenmeleri gereken çok şeyler var. Hukuku ve kamuoyunu kandırmamak ve gerçek adaleti sağlamak gibi.

YALAN- Bu senaryo öznele hazırlanmış vizyona sunulmuştur. (Er Ryan'ı Kurtarmak gibi bir operasyon).

6 AY VEYA 1 SENE SONRA- Hiç inandırıcı değil…Hangi hastane burası…Burada birşeyler dönüyor bence… Bunlar hakim karşısına çıkmamak için. Bence 1 numara bu… Konuşturmayacaklar, ama 6 ay veya 1 sene sonra mahkeme biter bitmez bir tedavi sonrasında turp gibi olacak.

NELER OLUYOR?- Ta baştan beri bana inandırıcı gelmemişti. Artık iyice işkillenmeye başladım. Başka hastane yok mu yapılan açıklamaları teyit edecek? Her şey ayarlandı mı? Dahası, mahkeme tarihi yaklaştıkça diğerleri de birer birer hastaneyi daha sık ziyaret etmeye başladı. Bir kısmı tahliye de ediliyor. Hakikaten neler oluyor? Başlasın bir an önce şu mahkeme, yoksa yargılayacak kimse kalmayacak!

Milletimize ne oldu böyle?..Filmlerde yaşamayı kim öğretti?..Kimler, nasıl şartlandırdı böyle?..Kutsal kitabımızın neresinde yazıyor, böylesine insafsızlık, merhametsizlik?..Numara öyle mi?..Ya doğruysa, Mahkeme-i Kübra’da sizler nasıl hesap vereceksiniz?..En büyük günahlardan “kul hakkı” aklınıza gelmiyor mu?

Ey herkese akıl yağdıran Ekrem Dumanlı, şu yorumları, şu tepkileri onaylıyor musun, içine siniyor mu? Onaylıyor ve siniyor ki, yayınlatıyorsun!..

Peki ey, “haksızlığa uğradığı” için ağlayan, “hasta” olduğu için “Sevgili yurduna” gelemeyen “merhamet-şefkat abidesi” Fethullah Hoca, siz bu kula kulluğa ne zaman son vereceksiniz?..

Meyyal UYGUR
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen kaye » Cum Eki 17, 2008 23:16

Bu yorum adı altında saçma senaryolar yazan, bu film karelerinde hayatlarını dolduran, bu zekadan yoksun müsveddeler acaba hapishanelerde hiç lal olmuş mahkum görmemişler mi şimdiye kadar.. Konuşamamak demek eğer suçu varsa hukuk karşısında cezadan yırtmak mı demek!! Buraya klavyeyi kullanarak karalamalar yapan bu zatlar, bir kağıt ve bir kalemle meram anlatmak nasıl birşeydir bilemiyorlar demek..
Seyrettikleri dizilerden ve okudukları gazetelerden seviyelerini çok rahat kestireceğiniz bu güruh, akıl baliğ olmadıkları için mahkeme-i kübrada da muaf olurlarsa eğer.....
Allah bilir artık...

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen İlteriş » Cum Eki 17, 2008 23:25

cok acikli bir durum insanlarin bu denli asagilik varliklara donusmesi cok!

Demek ki insan dine bir alt baslik acip, kendine cemaat uretirse o dinden cikabiliyormus, o alt baslik baska ana basliklarin altina kayabiliyormus mesela "namussuzluk, serefsizlik, hainlik ve kahpelik" bunlardan bazilari olabiliyormus.

Evet su hallerine bakilirsa; Fethullahcilik, Serefsizlik dininin, kahpelik mezhebinin altinda bir tarikat gibi duruyor. Buna Islam tarikati diyen Islami bilmiyor demektir, kaldi ki Islam da tarikatlere de yer yoktur.

`Dinlerini parça parça edip fırkalara, hiziplere bölünenler var ya, senin onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi Allah`a kalmıştır. Allah onlara, yapıp ettiklerini haber verecektir.` En`am Suresi - 159

`Bir de şunlar var: Tutup bir mescit yapmışlardır: Zarar vermek için, nankörlük için, inananları fırkalara bölmek için, daha önceden Allah ve resulüyle savaşmış kişiye gözetleme yeri kurmak için. `İyilik ve güzellikten başka bir şey istemiş değiliz!` diye gerile gerile yemin de edecekler. Allah şahittir ki, onlar kesinlikle yalancıdırlar.` Tevbe Suresi - 107

`Fakat onlar işlerini aralarında parçalayıp çeşitli zübürlere/kutsallaştırmış hizip kitaplarına ayırdılar. Her hizip, yalnız kendi yanındakiyle sevinip övünmektedir.` Müminun Suresi - 53

`Onlardan ki, dinlerini parçalayıp hizipler/fırkalar haline geldiler. Her hizip kendi elindekiyle sevinip övünür.` Rum suresi - 32

`Hep birlikte Allah’ın ipine yapışın, fırkalara bölünüp parçalanmayın; Allah’ın üzerinizdeki nimetini hatırlayın.Birbirinizin düşmanı idiniz, Allah kalplerinizi uzlaştırıp kaynaştırdı da O’nun nimeti sayesinde kardeşler haline geldiniz.Ateşten bir çukurun kenarında idiniz; sizi oradan kurtardı.Allah size ayetlerini bu şekilde açıklıyor ki, doğruya ve güzele yol bulasınız` Ali İmran Suresi - 103

`Kendilerine açık-seçik kanıtlar geldikten sonra, çekişmeye girip fırkalar halinde parçalananlar gibi olmayın.Böyle olanlar için çok büyük bir azap vardır.` Ali İmran Suresi - 105

`Bu benim dosdoğru yolumdur, onu izleyin, başka yolları izlemeyin! Yoksa bu hal sizi O`nun yolundan uzaklaştırıp parçalara böler. Sakınıp korunasınız diye O bunu önermiştir size.` En`am Suresi - 153

Yukarıdaki ayetlerde açıklandığı gibi `Beyyine Suresi` de dinin parçalanmasının kötü birşey olduğunu ve İslamiyetten önceki hak dinlerin mensuplarının da aynı hataya düştüklerini anlatıyor ve müslümanlara da iyi niyetli olarak kurulmuş da olsalar, dini fırka fırka, parça parça eden oluşumlardan uzak durmalari gerektigini emrediyor.

Musluman olanin bu ayetleri bilme sorumlulugu vardir, bu ayetleri bile bile Tarikatlar, cemaatler kurmak suretiyle bu ayetlerdeki emirleri uygulamayanlarin Islam'in neresinde oldugu zaten bu ayetlerde de aciklanmistir. Bu durumda bu insanlardan her turlu kotuluk beklenir. Sasirmayiniz.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Ram » Cmt Eki 18, 2008 2:07

kaye, tazelikten muaf olmazlarsa meczubluktan muaf olurlar, ondan da olmazlarsa esukluktan muaf olurlar. Akıl sağlıkları gerçekten yoksa, her türlü muaf olurlar. Peki ya cehaletten¿? İşte orada onlara bir şaşırtı var. :)
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cmt Eki 18, 2008 2:56

vicdani ve ahlaki olmayan bir guruhun dini olur mu?tanri askina..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x