Hz. MUHAMMED'in mezarına saldırı lafları.!

Hz. MUHAMMED'in mezarına saldırı lafları.!

İletigönderen Erkan Güçiz » Prş Eyl 04, 2014 15:16

Ünlü İngiliz gazetesi Independent, İngiliz İstihbaratının bir sonraki adımının Hazreti Muhammed’in mezarına saldırı olacağını fısıldıyor!

Medine’de, Peygamberin mezarının bulunduğu El-Nebevi camiinin belli bölümlerinin yıkılması, 'restore' edilmesini öneren Suudi akademisyenin raporu gündeme bomba gibi düştü!

Peygamberin mezarının etrafındaki odaların yıkımından, Hz. Muhammed’in kemiklerinin El-Baki mezarlığında, belirsiz bir yere taşınması gibi önerilerin yeraldığı bu rapor İngiliz basınında geniş yer buluyor!

İngiliz Independent gazetesi böylesi bir hamlenin, Sünni ve Şiiler arasındaki mezhepsel gerilimi daha da ateşleyeceğini adeta zil çalarak duyuruyor!

Suudi akademisyenin Rapor'u, eşyalara veya “aziz”lere tapmak şirk yahut putperestlik'tir diyerek mezar ve kutsal yerlerin kaldırılması tezini işliyor...

İngiliz basını daha önce de Mescid-i Haram’ın milyarlarca dolarlık büyütülme projesini açıklamıştı. Washington merkezli Körfez Enstitüsü'ne göre Mekke'de yüzlerce yıllık eski binaların yüzde 95’i yıkılıp yerlerine lüks oteller, apartmanlar ve alışveriş merkezleri yapıldı.

Kral Abdullah, her yıl ziyarete gelen çok sayıda hacı için bir genişleme projesi yaptırmış ve projeyi denetleme görevini Vahabi, Mescid-i Haram imamı Abdul Rahman El-Sudais’e vermişti. Planda mezarın çevresinde Peygamberin eşleri ve kızları, ve küçük kızı Hz. Fatma tarafından kullanılan odaların yıkılması yeralıyor.

Plan ayrıca Yeşil Kubbe ve bu yaşam alanlarının kaldırılması, Peygamber'in kemiklerinin çıkarılmasını ve yakındaki bir mezarlığa taşınmasını içeriyor.

İslam Mirası Araştırma Vakfı müdürü Dr Alevi, “Eminim, bu açıklamalar Müslüman dünyasını şok edecektir; öfkeye neden olacaktır” diyor.

Huntington'ın “Medeniyetler çatışması” fikrinin hayata geçmesi için gerekli adımlar IŞİD, Suudi provokatörler ve İngiliz İstihbaratı işbirliğinde atılıyor!

Kaynak:
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudis-risk-new-muslim-division-with-proposal-to-move-mohameds-tomb-9705120.html#
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x