Kral Dergisi Nefise Karatay röportajı..

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kral Dergisi Nefise Karatay röportajı..

İletigönderen Veled » Sal Tem 24, 2007 18:38

Film Degil Gerçek!Vadi’nin Ahu’su Nefise Karatay gerçekten de sert!”

"Kurtlar Vadisi Pusu’nun sürpriz ismi Nefise Karatay,hayatının rolü olarak gördügü “Ahu Toros” karakterini canlandırırken karakterle adeta bütünleşti.Özel yaşantısında Ahu Toros karakteri kadar acımasız olabilen Karatay,kendisine yanlış yapıldıgı an bir günde herkesi silebilecegini söylüyor.Role alışmakta hiç zorlanmayan eski manken yeni oyuncu “Kötüyü affetmem,hayatımda kötü insana ikinci şans yok” diyor."

-Çekimler nasıl geçti?
Dokuz bölümünü çektik ve yeni bitti.Eylülde tekrar yayında olacagız.

-Ekiple iyice kaynaştınız o zaman…
O kadar seri çalıştık ki.Senaryonun gelmesi ve okunması çok hızlı oldu.Devamlılıgı açısından senaryo son dakjika geliyordu.Her şeyde bir gizlilik vardı.Oyuncular ellerine alıp rahat rahat okuyamıyordu.

-Bu gizlilik neden?
Söylenilmemesi ve yayılmaması açısından gizli tutuluyor.

-Ahu Toros karakteri sevildi mi sizce?
Ahu Toros sezonda daha iyi oturacak.Karakterin açık kalan yerleri var,henüz derinine inilmedi.Kendi içinde çok sakin görünüp aslında yeri geldiginde haksızlıga tahammül edemeyecek kadar büyük tepki gösterebilecek çok güçlü bir karakter Ahu Toros.

-Kurtlar Vadisi’nin dişi kurdu olarak anılmaktan hoşnut musunuz?
Hoş bir durum benim için.

-Kendi yakın çevrenizin diziyle alakalı size taktıgı lakaplar oldu mu?
“Dişi Polat sette misin” diye arkadaşlarım mesaj atıyor.”Dişi kurt nerelerdesin,artık sen kurtsun senden korkulur” diye takılıyorlar bana.

-Karakter olarak sizden korkulur mu?
Kötülük görmedigim sürece korkulmaz.

-Kötülük görürseniz ne olur?
Hayat felsefem olarak hiç kimsenin kötülügünü istemedim.Hep iyi yanlarıyla degerlendirdim insanları.Zaman içerisinde gördüm ki insanlar o kadar iyi niyetli olmayabiliyor.Benim için iyilik çok büyük bir erdem oldugu için kötüye karşı hiçbir şekilde affım yok.Hata ve yanlış farklı şeyler.Bilinçli olarak bir insanın bana kötülük yaptıgını ya da başkasına kötülük yapabilecegini gördügümde o insandan derhal uzaklaşırım.

-Çok kolay aglar mısınız?
Çok kolay aglamam.Ama aglamaya başladıgım zaman hüngür hüngürde aglamam.Yavaş,sürekli ve oluk oluk aglarım.

-Dostunuzdan kötülük gördügünüz zaman…
Yine sükünetimi koruyorum ama o kişiyi hiç yaşanmamış sayıyorum.

-Her zaman boyle mi davranırsınız?
Evet özel ilişkilerimde de bu böyledir.Zamanında çok deger verdigim ama yanlış durumlar yüzünden bir günde sildigim insanlar oldu.O da sırf kötü niyetini hissettigim için.

-Dizi ilk yayına girdiignde patlamıştı.İlk bölümlerde Özgü Namal vardı.Özgü Namal’dan sonra halka kendinizi Ahu Toros karakteriyle sevdirmek için ekstra bir ugraş gosterdiniz mi?
Hayatımda hiç kimseye kendimi sevdirmek için çaba sarfetmedim.Sonuçta ben buyum.Tabii ki sevsinler çok isterim bu ayrı bir şey.Ama bunun için de özellikle oldugumdan farklı görünmeye çalışmak,ikiyüzlülük olur.

-Güçlü erkekler sizi etkilemez mi?
İşinin konumu ve duruşu muhakkak insanlar için birey olarak çok onemli.İnsanın çevresi için çok onemli tabi ama ben onlardan ziyade güçlü bir kişilige daha çok önem veriyorum.

-Teklifi aldıgınızda şaka yapılıyor sanmışsınız…
Beni rejiden arayıp bir hafta sonra çekim olacagını soylediler.”Başka bir proje için düşünüldügümü sanıyorum o senaryoda yokum” dedim.Hayatım boyunca bana verilmeyen hiçbirşeyi istemedim.Onu hak ediyorsam o zaten gelir beni bulur.Adalete çok inanıyorum.

-Bir yıldır orataalrda yoktunuz…
İş anlamında hiçbirşey yapmadım.En başta kendimi ve kafamı dinledim.

-Mankenlik ne oldu peki?
Modellik ve mankenlik işlerini tamamen bıraktım.Özel bir organizasyon ya da sosyal içerikli bir defile olursa çıkarım ancak.Ne yaapcagımı düşünmek için bana zaman gerekiyordu.Mankenligi bıraktıktan sonra panik oldugum zamanlar oldu.Allahım ben şimdi ne yapacagım diyerek kendimi boşlukta hissettim ama inancınızı kaybetmezseniz,panige kapılıp da bocalamazsanız abuk subuk davranmazsanız dogru olan sizi bulur.

-Bu rol hayatınızda bir dönüm noktası mıydı?
Şimdiye kadar aldıgım en iyi iş.

-Ahu Toros’un yaşadıklarını gerçek hayatta yaşasaydınız ayakta kalabilir miydiniz?
Allah dagına göre kar verir.Herhalde dayanırdım diye düşünüyorum.Allah acıyı verince dayanacak gücü de verir.Bunu bilmek bile insanı hafifletir.

-Evlilige nasıl bakıyorsunuz?
Uzaktan’..Evlilik karşılıklı emek verildigi sürece devam eder.Yeter ki iki taraf da istesin.Dogru zamanda dogru insan!

-Sinema teklifleri geliyor mu?
Beyazperdenin büyüsü çok başka.Çok isterim günün birinde bir sinema filminde oynamayı.

Röportaj:Müge Ayyıldız

pana film
http://forum.panafilm.com/viewtopic.php?t=8430
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Trip » Sal Tem 24, 2007 18:47

-Sinema teklifleri geliyor mu?
Beyazperdenin büyüsü çok başka.Çok isterim günün birinde bir sinema filminde oynamayı

Teklif gelmiyor herhalde. :) Soruda teklif geliyor mu diye sorulmuş Nefise karatay da çok isterim birgün sinema filminde oynamak demiş. :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

İletigönderen Veled » Çrş Tem 25, 2007 19:45

Trip, kardes bunlar hep böyle :D ben bunun yerine hatırla sevgilide oynayan beren saati tercih ederdim tam süper olurdu ama necati torpili işledi 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x