'Kürdüm! Ailemde 5 şehit var!'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 05, 2008 12:54

DTP mitinginde Türk Bayrağı açan Ersin Ağar konuştu:

Bitlis'te eski Mutki Durağı'nda 2 Aralıkta DTP'nin düzenlediği mitingde Türk Bayrağı açan Ersin Ağar, "Ailemden 5 kişinin şehit edilmesinden dolayı duygularımı dile getirmek için Türk bayrağını açtım" dedi.

Bitlis'te özel bir şirkette çalışan 21 yaşındaki Ersin Ağar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna'nın konuşmasından sonra Türk bayrağını açarak "Kahrolsun PKK" şeklinde slogan attığını belirtti.

Emine Ayna'nın bazı televizyonlarda ve gazetelerde kendisiyle ilgili "akli dengesinin yerinde olmadığı" yönünde açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Ersin Ağar, şöyle konuştu:

"2 Aralıktaki DTP mitinginde ailemden 5 kişinin şehit olması nedeniyle duygularımı dile getirmek için Türk bayrağı açtım. Ailemden şehit olan insanlar için hem de kardeş kanının artık dökülmemesi için bu eylemi yaptım. Hiç bir etki altında kalmadan yaptım. Akli dengem yerinde. Bunu raporlarla ispatlayabilirim.

Ben mitingde siyasi bir partinin veya başka bir ülkenin bayrağını açmadım. Kendi devletimin, Türk milletinin bayrağını açtım. Bayrağı açtıktan sonra DTP'liler linç girişiminde bulundu."

Van'ın Bahçesaray ilçesine bağlı bir köyde annesinin dayısının 5 oğlunun terör örgütü PKK'lıların köyü bastıkları sırada şehit edildiğini anlatan Ersin Ağar, şunları kaydetti:

"Türkiye'de yaşanan terör örgütü PKK olayları yabancı ülkelerin bize oynadığı bir oyundur. Ben Kürdüm ve Kürtlüğümden hiçbir zaman utanmadım. Kürt olduğum için de bugüne kadar hiçbir ayrımcılığa uğramadım. Ben Kürtçe de konuşuyorum, Kürtçe müzik de dinliyorum. Bunları yaptığım için 'sen Kürtsün' diye kimse bir şey yapmadı. Emine Ayna'ya şunu söylemek istiyorum 'Ben deli değilim, bunu raporlarla beyan edebilirim. Kimsenin etkisi altında kalmadım'. Ben orada kötü bir şey de yapmadım."

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Balasagun » Cum Ara 05, 2008 14:20

Ersin Ağar gibi aklı başında birine deli diyen Emine Ayna'nın büyük ihtimalle kendisinin deli olduğu ortadadır. Çünkü Emine Ayna denilen zavatın, gittiği yolun hiç de iyi bir yol olmadığını düşünemeyecek kadar 'zıvanadan çıkmış bir delinin yaptıklarını' yapıyor. Onun içindir ki kendisi ancak isminin başına 'Deli' sıfatı konulmak suretiyle anılabilir. Ersin Ağar'ı bu yaptığı onurlu davranışından dolayı kutluyor, çevresini de aydınlatmasını diliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

İletigönderen taironas » Cum Ara 05, 2008 15:28

Merhabalar,

Deli diyen ayna önce aynaya baksın , DELİLİK Allah vergisi bir kusurdur ama , İHANET ve TERÖR insan seçimidir , Kaldıki İhanet içinde olanlar değil ağızlarını açmaya bu ülkede serbest dolaşmaya bile hakkı olmayan mahlıklardır , HUKUK işlese bu tür mahlukların gideceği yer cezaevidir ,

Özal Vatana İhanet kanunu kaldırmasaydı bunların sonu hakketikleri İDAMDI ama anlayın işte taa 1991 den düğmesine basılmış bir plan çok güzel uygulanmaya başlamış biz hala nereden cesaret alıyorlar diye düşünüyoruz ,

Bu Kardeşimize gelince VATAN SEVERLİK eğer ki "DELİLİKSE" ben de deliyim , var mı ötesi ????? Adamın 5 şehidi var az bile yapmış adam helal olsun TÜRK BAYRAĞI açmış daha ne yapsın adam ?

Bu Hükümet bu ülkeye en ağır tahribatı yapıyor gelmiş geçmiş hiç bir parti bu ÜLKENİN "ÜNİTER" yapısını bukadar ağar yıkıma gidecek kadar sarsmamıştı , çanak değil artık sanki DEV KAZAN tutuyorlar ,

Okadar Basit ki bu işlere son vermek çok detaya felan gerek yok bence 6 madde yeter de artar

1- Ekonomik İyileştirme (Tüm TÜRKİYEDE yok öyle bir bölgeye tüm kaynağı aktarmak Ankara - Denizli - Trabzon vs..İllerde daha fakir kasaba ve Köylerde var ozaman kafası atan dağa çıksın varmı öyle yağma herkes haddini bilecek ve Devlette gereğini yapıp TOP YEKUN bu ülkeyi kalkındıracak)

2- Terör Propogandası yapan ve Gösteri Yürüşü Yapanlar en az 5 seneden başlamak üzere Üst Sınırı 20 Sene olan Cezalarla yargılanacak Hakim 5 seneden aşağı ceza veremeyecek bu Bölücülere ..Şimdi diyebilirsiniz Çocuklardamı ? Evet 15 yaş üstü tüm çocuklar ve 15 yaş altı olanların direk Anne ve babası yargılanacak benimde 2 çocuğum var onlar niye sokakta Polis taşlamıyor da sadece bunların veletleri taşlıyor ? HUKUK herkese uygulanır yok öyle istisma tolerans felan

3- Vatana İhanet Kanunu geri getirilecek İster Cumhurbaşkanı İster Başbakan ister MilletVekili ister Sade Vatandaş, İster Kamu Görevlisi herkesi Yargılayacak şekilde düzenlenecek izin felan almaksızın ,,,,Şu olabilir Cumhurbaşkanı ve Başbakan Yargıtayın tayin edilecek Dairesi tarfından 11 Hakim ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının Talebi ile uygun bulunursa yargılansın MilletVekilleri , Bakanlar Kamu ve Siviller Özel Yetkili mevcut olan AĞIR CEZA Mahkemelerinde yargılansın

4- AB Uyum Yasaları Askıya Alınsın , Tüm Ab Anlaşmaları iptal edilsin ya sil baştan TÜRK MİLLETİNİN menfaatleri doğrultsunda bizim isteklerimize göre alırsınız bizi yada yallah biz AB MABE istemiyoruz deriz , İÇİŞLERİMİZE karıştırtmayız

5- Apoya Arkadaş falan yok , ceza aldı yargılaması bitti Avukat felan görüşmeyecek artık sıkıysa sokağa dökülün en sert ve ağır şekilde bu olayları silah kullanma yetkisi dahil bastırılacaktır Çocuk Kadın arkasına sığınmayın yaş gözetmeksizin devlete baş kaldıran herkes aynı şekilde ve oranda bastırılacaktır diye Genelge yayınlayın kanunla destekleyin , ayrıca Kürtçe TV veya Fedaral yapı diyenler Anayasaya ters taleplerde bulunanlar ağır şekilde cezalandırılır ve VATANA İHANET kanunu ile yargılanır diyin

6- POLİS ve ASKER OHAL (Olağan Üstü Hal Uygulaması) ile Bölgeye tekrar hakim olmalı OHAL varken Halkı sokağa çıkaramıyordu PKK ve DTP (Hadep DEP vs...eski adı ne olursa olsun bölücüler işte ) OHAL daha sert şekilde gelmeli ,

Zaten TÜRKİYE ANAYASASI ve KANUNLARINA uyanlar bunlar o bölgede rahatsız olmaz varsın Bölücüler ve Uşakları rahatsız olsun çokta umrumuzda olmalı , Daha iyi ya Gerçek Masum halk pabuç pahalı diye görünce Devlete sığınır 300-500 PKK militanıda gösteri yapmaya kalkınca TEPELENİR ve Bölge Halkıda bunlardan kurtulur , Masum insan OHAL den rahatsız olmaz ama Yarası olanlar direkt karşı çıkıyorlar bu ANAYASAL HAK olan uygulama tekrar gelir diye ,

Efendim arada Masumlarda Zarar Görüyor diyen salaklar var YALAN bu ben 4 sene OHAL bölgesinde Yaşadım hiç Polis veya Askerle başım derde girmedi üstelik en tehlikeli tırmanmış terör yıllarında , ama masum kisvesi altında bazı haltlar karıştıranlar yakalndı elbet (yataklık yada malzeme temin edenler vs..) o yüzden ben yaşayan biri olarak inanmıyorum OHAL de masumların başı ağırmaz aksine onlar ile HAİNLER derhal ve kolayca ayrışır KOLLUK KUVVETLERİ de işlerini daha seri yapar

Bence Aldığım eğitim ve Mesleki Tecrübe me göre bunlar evet sert ama gerekli tedbirler alınmazsa iş işten geçer bakın Bölücü Milliyetçilik artmaya başladı devlet tavizkar göründüğü için ama Devlet değil HÜKÜMET(AKP) tavizkar bunu asla unutmayalım ,

BAKINIZ OHAL KANUNU : OHAL KANUNU

Bukadar Bu işin çözümü Cicim , insan Hakları , Sensin Ağam Paşam , Tölerans vs... ile ancak Ülkeyi peşkeş çekersiniz başka bişe olmaz , Bu Vatan herkesin değil .........Bu Vatan Bu uğurda çalışan ve İHANET etmeyenlerindir yok öyle yediğin kaba edeceksin sonra benimde hakkım var diyeceksin yok kardeşim senin hakkın felan Önce İhanetten sıyrılın ,

Şimdi Hemen Bazı arkadaşlarımız diyecek ki : İnsan Hakları ve Demokrasi ye uymaz bunlar ,,,, Bizi bölecek Demokrasi anlayışına TÜKÜRÜRÜM ben önce TERÖR ve HAİNLER sindirilecek , PKK ve Benzer Şerefsizler yok edilecek , sonra DEMOKRASİ zaten oturur , bunun haricinde sadece Demokrasi , İnsan Hakları savunmak adına görmezden gelirsek İşte BATMAN DTP il başkanı TÜRK BASININ KAMERALARI ÖNÜNDE DTP vekillerle beraber basın toplantısında " Arkadaşlarımız 10-15 Gündür KÜRDİSTANı geziyor " der bizde bakar kalırız ,,,,

DTPli hainin dediklerini seyretmek için : http://www.guncelmeydan.com/forum/pkk-y ... 17483.html

Burası TÜRKİYE ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ işine gelmeyen varsa katlanacak yada susacak bu ülke 100-200 binlik serserilerin Bölücülük Taleplerine boyun felan eğmez ,

Hem bunlar (Hainler yani) VATANA bağlı ve Bizden biri olan Kürt kardeşlerimizide zorda bırakan hainlerdir o yüzden devlet bu hainleri biran önce temizlemeli ve kardeşliğimizin üzerine düşen gölge derhal kaldırılmalıdır yoksa iş yanlış mecralara gidecek ve dönülmez yol ayrımlarını seçmek zorunda kalacağız :YA VATAN , BAYRAK MISAK-I MİLLİ'yi seçeceğiz yada susup parçalanmayı seyredeceğiz ....kimse oturup seyretmeyeceği için Halk yerine devlet bu işe acilen dur demeli ....

Allah Korusun bu halk kendi başına DUR demeye kalkarsa ozaman olacakları kim tahmin edebilir ? Bakın İstanbulda Pompalı Tüfekle kendini koruyan adam , Ardahanda DTP yi istemiyoruz dedikleri halde dinlemeyen VALİLİK ve KOLLUK kuvvetleri yüzünden HALKIN kendisinin DTP Milletvekillerini ve Konvoylarını ARDAHANDAN TAŞ SOPA ile kovması ve yaşanan olaylar ...bunlar artık TÜRK HALKININ sabrının kalmadığının delileridir o yüzden daha sağduyulu ve Acilen tavizleri keserek AKP bu işe dur demelidir yada İSTİFA MEKANİZMASINI hatırlayıp biz yapamıyoruz çekiliyoruz diyip istifa etmelilerdir ....yada AKP CHP VE MHP den olaşacak Milli Mutabakat Hükümeti kurulup yukardaki önerdiğime benzer yada daha iyi kanun ve uygulamalrı tüm TÜRK ULUSU adına yapmalıdırlar (Muhafazakar - SOSYALİST ve MİLLİYETÇİ SAĞ partiler olarak)

Bu 3 parti birleşir ve ara dönem hükümeti kurarsa (Koalisyon) kim karşı çıkacak ozaman ? Sağ-Sol ve Muhafazakar bu 3 lünün toplam oy oranı TÜRK ULUSUNU tam temsile nerdeyse yakındır o yüzden LİBOŞ geçinen 3-5 satılmış havlarsa havlasın bişe ifade etmez 3 ayrı görüş ve çoğunluk ortak hareket edeceği için 3-5 satılmış aydın veya liboş ancak havlar millet olarak biz işimize bakarız bu 3 parti eliyle :

AKP : %46,2
CHP: %20,79
MHP %14,25
TOPLAM = %81,25

OY ORANLARI İÇİN KAYNAK : http://www.turkiyesecimleri.com/secim-sonuclari.php

Saygılar ,

Not : Fikirlerimi İKİLİ polemikler için yazmadım herkes kendi fikrini yazabilir saygı duyarım ancak hak verirsinizki herkes kendi fikrine sahip çıkar bende aman alınan var yada bozulan var diyip fikirlerimi her normal insan gibi değişmeyeceğim için peşinen polemiklere cevap yazmayacağımı belirtmek isterim ...
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen İlteriş » Cmt Ara 06, 2008 2:31

AKP CHP VE MHP den olaşacak Milli Mutabakat Hükümeti kurulup yukardaki önerdiğime benzer yada daha iyi kanun ve uygulamalrı tüm TÜRK ULUSU adına yapmalıdırlar

AKP'yi Turk bulman cok iyimser, akp ve ona oy veren herkes Turk sehitlerinin kelle oldugu inancindadir. Ama onlari tekrar Turklestirebiliriz, (Benim inandigim Turkluk, kulturel bir birlikteligi ifade eder).

Belki de Basbug onlari zorla Turklestirir, gorecegiz.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen taironas » Cmt Ara 06, 2008 3:11

gokturkmehmet yazdı:
AKP CHP VE MHP den olaşacak Milli Mutabakat Hükümeti kurulup yukardaki önerdiğime benzer yada daha iyi kanun ve uygulamalrı tüm TÜRK ULUSU adına yapmalıdırlar

AKP'yi Turk bulman cok iyimser, akp ve ona oy veren herkes Turk sehitlerinin kelle oldugu inancindadir. Ama onlari tekrar Turklestirebiliriz, (Benim inandigim Turkluk, kulturel bir birlikteligi ifade eder).

Belki de Basbug onlari zorla Turklestirir, gorecegiz.

Yapılanlar ortada orada ki amacım sadece olursa içimizdeki cerahat (bölücüler) mutabakat ile temizlenir sonrasında AKP içindeki suçlanması gerekenler de bedelini öder AKP de bağırsaklarını temizler Ülkenin önü açılır temenisidir , Yoksa AKP li veya AKP'siz bu Ülke Halkı yani Türk Milleti bu gidişata ne gerekiyorsa yaparak dur diyecektir ..
yanlış yapanların yanlış taraf yerine Milli tarafa bakması yeterli olacaktır .....

TÜRKLÜK denilince 2 tanım vardır dostum ikisinede katılıyorum nedir bu iki tanım :

1- IRKSAL OLARAK TÜRK OLMAK ( Aksini idda etmek deli saçması ve gereksiz ukalaklıktır --bazı aydın bozmalarına sözüm)
2- TÜRK MİLLETİ Rahmetli Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Tarif ettiği gibi Kültürel ve Siyasi birliktelikten Oluşan TÜRK MİLLETİ aynen Anayasamızdaki tanımında olduğu gibi

Ama şuanda bölücüler ve Liboşlar nedense IRK OLARAK TÜRK demeyi öcü sayıyor ben birileri alınıp bozulacak diye bu soysuzların dümen suyuna girenleri şiddetle lanetliyorum Bizim TÜRK tanımımız ve TÜRK MİLLETİ tanımımız farklı ama kucaklayıcı emsali olmayacak kadar güzel bir kavramdır ...Ancak TÜRK IRKSAL olarak vardır ve bunu Kültürel bağa indirgemek haksızlık olur bana göre ...

Her IRKTAN insan bizim Kardeşimiz Ve Türk Milletinin parçasıdır Evet Ben Türküm ancak Eşimde Çerkez mesela 2 çocuğum var Onlarda Türk Ve Çerkez kanı Taşıyor doğal olarak ama onlarda TÜRKTÜR çünkü bizim Coğrafyamız ve Kültürümüz Üst çatıda bu tanımı yapmış ve yaşatmayı başarmıştır ,

Ancak benim sinir olduğum DTP bir Kesimi Yüceltemeye çalışırken 3-5 soysuz aydınla beraber belli kesimi TÜRKLÜK yokmuş TÜRK IRKI yokmuş sadece basit bir Kültürel tanımmış gibi göstermesidir ,,,

TÜRK VARDIR ve TÜRK MİLLETİ vardır aradaki farkı ve ortak paydayı açıkladım zaten bizim kökenle sorunumuz yok öyle olsa Evleneceğim kişide bu ETNİK BÖLÜCÜLERİN yaptığı (hani sadece kendi kökenleri ile evlenip 5-10 çocuk yapıp nüfüs artışını sağlayıp planlarını gerçekleştirmek isteyen bazıları gibi) gibi Kendi TÜRK kökenimden olurdu ...

Demek istediğim bu coğrafya çok HAİN gördü ancak Bu devirdeki kadar güçlenmiş olamadılar hiç eğer olsalardı bu Cumhuriyet kurulamazdı şimdi Kuruluşundan daha ağır bir saldırı ve Güçlük altında CUMHURİYETİMİZ, BAĞIMSIZLIĞIMIZ ve VATANIMIZ ,

Allah bu ülkeyi DTP AB , ABD ve PKK dilediğini yapsın diye vermedi ATATÜRK gibi bir dahiyi bize verdiki akıllı olun aynı hataları yapmayın işte size ÜLKE ve LİDER adam gibi yolundan gidin VATANA sahip çıkın dedi ama bakın azcık zaafiyet gösteren bir hükümet yüzünden sahte milliyetçiler ve bölücüler olmayan bir VATAN ve ÜLKE adına Toprak talebinde bulunuyorlar YAzılı tarih ve Sözlü Tarih boyunca 10km karelik toprak ve devleti olmayan bazıları hayali tarihler yazarak Vatanlarını Biz İşgal etmişiz gibi pişkin pişkin taleplerde bulunuyor , karşılığında bizden istenen Urgana Kafamızı uzatıp 3.000.000 şehidi Canakkaleyi, Dumlupınarı unutup koyun gibi infazı izlemek sanılıyorsa ...bu tarihteki tekrarlanan en büyük aynı 2. hata olur ...7 Duvel bize kefen giydiremedi DTP ve PKK ve onun 200-300 bin uşağı ve satılık liboşlar hiç giydiremez

Neyse Bu konular hakkında artık yazmayacağım burada bilenince hepimizin işlerine yansıyabilir bu tutum ve öfke ile yanlış kararlar almaya sevk edebilir allah korusun o yüzden , benim açımdan sadece siteyi takip edip daha hafif konularda yazmak daha iyi olacak sağduyulu kalabilmem adına ..

Saygılar ,

Not : Yazdıklarım Sayın Göktürk Mehmet size değil sadece TÜRKLÜK tanımım yanlış anlaşıldıysa onu düzeltmeye yönelikti sizede katkınızdan dolayı teşekkür ederim
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x