Küresel Sömürgeci Sistemi Sen Yönetseydin / Ayhan ÖZTÜRK

Küresel Sömürgeci Sistemi Sen Yönetseydin / Ayhan ÖZTÜRK

İletigönderen Balasagun » Çrş Haz 18, 2014 13:18

Küresel Sömürgeci Sistemi Sen Yönetseydin

ResimDünya’daki olayları daha net anlamak için bir de bu gözle bakalım olaylara:

Küresel sömürgeciliğin başına kendinizi koyun ve dünyayı yönetmek için neler yapardınız.. Mesela ben yönetiyor olsam;

1-) Değerli maden, petrol ve doğalgazın coğrafyasında oturan milletlerin birlik olup bana karşı direnmelerini engellerdim. Onların düşman olmalarını körükler ve fitillerdim.. Mesela Türk coğrafyasında Kürde bayrağı indirtir, bu iki toplumun yan yana gelmesini olanaksızlaştırırdım.

Yine Irak’ta Kürtleri bir soysuza kırdırır, Kürtlerin Irak çatısı altında toplanmasının önünü keserdim. İran’ı Irak’a, ermeniyi/yunanlıyı Türke, Arabı İsrailliye, Arabı kürde, Pakistanlıyı Hintliye vb. düşman etmenin yollarını bulurdum.. Düşünsenize tüm Ortadoğu halklarının birlik olup bize karşı direndiğini, petrolü kendi paralarıyla dünyaya sattıklarını, tam bir felaket..

2-) Küresel sömürgeciliğe direnmenin ve birlik olmanın bir başka yolu din çatısı altında örgütlenmelerin önüne geçmek için eylemler yapardım.. Düşünsenize bütün müslümanların bir çatı ve birlik altında toplandığın ve petrolü kendi ortak paralarıyla sattıklarını, tam bir felaket.. Bu nedenle önce müslümanların arasında geri dönülemez savaşları fitillerdim.. Mesela sunni camisine şiilere bomba attırırdım, Sunnilere El kaide/IŞİT gibi örgütler kurdurur, şeriat ve islam adına bulduğum şiileri doğratırdım ve kafalarını uçurduğum şiilerin görüntülerini medyada yayınlatır, artık geri dönülemez düşmanlığı fitillerdim..

Yine İslam görünümlü partiler kurup liberallerle işbirliği içinde çalışan iktidarlar oluşturur (AKP, ANAP, DP ve Müslüman Kardeşler gibi), akımlar yaratır bunun bu coğrafyada yayılmasını sağlardım, onların burnunu devleti yönetirken her türlü pisliğe sokar bunları belgeler ve benden kopmak isterlerse şantaj olarak kullanırdım.. Bir taraftan sultanları görkemli yaşamlarla kendime bağlarken, onların diktasından sıkılan daralan halklara da umut ışığı verecek akımı da bizzat kendim yönetirdim. Yıkılan diktanın yerine gelecek akımlarla da organik bağım mutlaka olurdu..

Eğer diktadan sonra iktidara gelen akım benim isteklerimi yapmaz, cıvıtmaya başlarsa ve halk ondan daralmışsa önce ekonomik olarak o ülkeyi dar boğaza sokarım, sonra zaten içine sızdığım ve CIA ve NATO adına yönettiğim orduya darbe yaptırır, hem onlardan kurtulur hem de yeniden revize ettiğim liberal muhafazakar kadroyu yeniler halkın karşısına 1-2 yıl içerisinde getiririm.. Böylece ordu ülkeyi yönetmek isteyen darbeci ithamından kurtulur, hem de yeni gelecek iktidarın güzergahını da çizerim..

Böylece bu coğrafya halkı gerçek düşmanını tanıyamamış olur ve lokal kaoslarla boğuşurlarken ben gemimi yüzdürürüm...

Bu kadar basit... Siz olsaydınız ne yapardınız??

Ayhan ÖZTÜRK, 16 Haziran 2014
export@karimex.com.tr
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x