Küresel Sürtükler Büyük Planın İç Aktörleri

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Küresel Sürtükler Büyük Planın İç Aktörleri

İletigönderen Başkomutan » Cum Oca 28, 2011 3:36

Küresel Sürtükler

Arka Kapak

'Bölgemiz açık olarak emperyalist, kapitalist, ekonomik ve dinsel bir saldırıyla işgal edilmektedir. Küreselleşme sürecinde 'emperyalizmin Türkiye kuşatması' sürdürülmektedir. '

"Ulusunun, halkının birlik ve dayanışmasının, yurt bütünlüğü ve birliğinin; iç barış ve kardeşlik ortamının bozulmasına neden olan terör örgütü ve terörizme destek verenler; emperyalizme karşı başarılan ilk ulusal kurtuluş ve bağımsızlık savaşını, ulusal aydınlanma süreci ve çağdaş devrimleri, onun önderlerini küçümseyenler, devrimci bir tutum ve işlev üstlenemezler. Üstlendikleri misyon: Küresel sürtüklüktür. "

İşte, bu kitap; Ülkemizdeki 'Küresel Sürtükleri' ve onların üstlendikleri misyonu deşifre etmek amacı ile kaleme alınmıştır.

Bu topraklarda umutsuzluğa ve karamsarlığa asla yer yoktur. Tarih, yurtsever halkımıza yeni bir kahramanlık dayatırsa, bu küresel emperyalizmin yeniden çöküşü ve parçalanması ile sonuçlanacaktır.

Açıklama: Sevgili okuyucu!

Elinizdeki bu kitabı okumanızı dilerim. Sayın yazar günümüz sorunlarını dünya ve dünle harmanlayarak irdeliyor.

Beğeneceğinizi ve yararlanacağınızı sanıyorum.

Bazı görüşlerini paylaşılmaz bulanlarınız olabilir. Olsun. Okuyunuz. Gerçeğin bu yönünü, yanını, yöresini de biliniz. Gerçek yalınkat, düzayak, tek yüzlü değildir.

Bu tür yorumlar, yaklaşımlar insanın gerçeğe kuş bakışı bakmasını sağlar.

Tarihin akışını iyi anlamak, doğru değerlendirmek için tarihi iyi bilmek gerekir. Sulandırılmış ya da sudan tarih bilgisiyle ne geçmiş doğru anlaşılabilir ne bugün doğru yorumlanabilir ne de yarını kestirmek mümkün olabilir.

Elinizdeki bu kitabı okumanızı dilerim. Yazar günümüz sorunlarını dünya ve dünle harmanlayarak irdeliyor. Beğeneceğinizi ve yararlanacağınızı sanıyorum.

Turgut ÖZAKMAN

Küresellik isimi adı altında ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar utanç verici. Türkiye Cumhuriyeti işte böyle yok edilmek isteniyor. Bu oyunlara direnmek hepimizin görevi. Mutlaka okunması gereken çok yararlı bir kitap. Erol SARIAL’ı kutluyorum.

Emin ÇÖLAŞAN

Yazar:Erol Sarıal
Yayınevi: Kripto
kitapyurdu.com
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x