Kurnaz bir yobaz akıl veriyor / Yılmaz DİKBAŞ

Kurnaz bir yobaz akıl veriyor / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen Balasagun » Çrş Eyl 17, 2014 11:25

KURNAZ BİR YOBAZ AKIL VERİYOR

Resim
Temel ilkelerine kökten karşı olduğu CHP’ye akıl veren Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan diyor ki:

“Bırakın herkes nasıl anlıyor ve inanıyorsa dinini öyle yaşasın… İnsanlara ‘gerçek din’ öğretmeye çalışmayın… Sizin göreviniz ‘gerçek din’ anlayışını ortaya koymak değildir, sizin göreviniz herkesin inandığı gibi yaşamasını garanti altına almaktır.”

Ahmet Hakan aslında şunları demek istiyor:

• 6–10 yaşındaki küçücük Türk çocukları, İslam dininin kutsal kitabı Kuran’ı bilmedikleri, anlamadıkları bir dilde, Arapça ezberlemeye özendiriliyorsa, karışmayın! Bırakın, Arap milliyetçisi Osmanlı şeriatçıları Türk çocuklarına serbestçe “zihinsel tecavüzde” bulunsun!

• Midye yemek haram, pırasa yemek haram, köpek beslemek haram, kara köpekleri öldürün, sol el ile yemek yemek haram, Alevileri öldürüp kadın ve kızlarının ırzına geçin, resim yapmak ve şarkı söylemek haram, namaz kılmayan oruç tutmayanın katli vacip, kızları da sünnet edin, dövme yapan ve yaptırana Allah lanet etsin, kadınların aklı eksiktir diyen uydurma hadislere ve fetvalara, bırakın Müslüman Türk halkı inansın, üzerine deli ceketi geçirilmiş gibi kıpırdayamasın, nefes alamasın!

• Bırakın Müslüman Türk kadınları; evliya, ermiş olduğu söylenen kişilerin türbesini ziyaret etsin, türbe parmaklıklarına mendiller, çaputlar bağlayıp dileklerde, isteklerde bulunsun, büyük umutlarla evlerine dönsün! Bu yaptıklarının gerçek İslam’la ilgisi olmadığını söylemek size mi düşüyor, karışmayın!

• Mezhepçiler, tarikatçılar; bırakın halkımızı afyonlayıp uyutsunlar, siyasetçilerle de işbirliği yapıp yoksul halkı soysunlar!

Kurnaz yobaz Ahmet Hakan, CHP’ye akıl verirken asıl şunu demek istiyor:

Sakın karışmayın; din ticareti, yobazlık saltanatı sürüp gitsin!

Yılmaz DİKBAŞ, 16 Eylül 2014
dikbas@kalinka.com.tr
0532 233 31 52
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Yılmaz DİKBAŞ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x