Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'nin 1'den 97'ye kadar olan bölümlerini upload edelim mi ? Veya 1 ile 97 arasındaki bölümlerden istekler ile de uplaod yapılabilir. Kurtlar Vadisi Irak ve Kurtlar Vadisi Terör'ü de istek doğrultusunda upload edebilirim.
abi böyle bir anket düzenlemen çok iyi olmuş zaten ben de eski bölüm sahnelerini filan koymayı düşünüyordum bu bölümü canlu tutmak adına senin soruna gelince senin için de problem olmayacaksa, sana zahmet vermeyeceksek upload edilmesinden yanayım ben anket için teşekkürler
Semih R.Cabalar, biliyorsun 97 bölüm upload etmek biraz zor, ama yapabilirim sorun değil, yavaş yavaş hallederiz. Ama istek bölüm olarak olursa hem daha kolay olur. Hem de zaten çoğu bölümler herkeste var, boşuna upload etmiş olmayız.
ACD, aynen bende senin gibi düşünüyorum abi bende de var bölümler çok kişide de vardır ama istek olarak olursa dediğin gibi hem seni uğraştırmamış oluruz hem de daha iyi olur ben istek bölümlerin upload edilmesinden yanayım
ACD, 97 bende vardı galiba...ama bence gerek yok eğer isterseniz ben size google videolarını paylaşırım başından sonuna kadar bulabildiklerimi,hem youtube gibi 3-5 part değil tek link ve hızlı çalışıyor
reisbey, ilgin için teşekkür ederiz. Ancak bölümler bize lazım değil, bölümleri zamanında arşivlemek isteyen ancak Pana Film'in bölüm linklerini sildirmesi dolayısıyla bölümleri indiremeyen arkadaşlar için ve de arşivlerinde eksik bölümleri olan arkadaşlar için lazım.
Semih R.Cabalar, sadece online video eklemek bilmiyorum bana acayip geliyor sonuçta onları yüklenen sunucularda arayıp bulabilir herkes. Ancak rapidshare vb. sitelerin linklerinin yanında alternatif olarak online video eklense daha iyi olur bence.
ACD, tamam o zaman abi üyelerimizin istekleri bir şekillensin ondan sonra gerekeni yaparız ben de o zaman önemli bölüm sahnelerini filan upload ederim, klipler filan koyarım eski resimleri filan koyarım güzel olur burası, yaparız birşeyler yani
ACD, upload edelim çoğunlukta olursa bende yardım edebilirim istersen uploadlara.Orjinal cdlerden 88-89,92-93,94-95,96-97 yok ama onları da internetten tv rip olarak indirdim.
BaglaYa, ben senin ve diğer arkadaşlar için orjinal vcdleri upload edebilirim. Ama benim de sorunum şu; Tv ripler orjinal vcdlerden daha kaliteli oluyorlar. Ben orjinal vcdleri, elinde olanlarda tv ripleri paylaşarak burayı bir KV Cenneti haline getirelim. Ne dersiniz ?
ACD, tamam o zaman Ben sana bunları tv rip olarak yükleyeyim sende yavaş yavaş bütün bölümleri upload et bende olmayan bölümlere gelince bende orjinal cd ripini indireyim. İstersen sen sıra halinde git gelen isteklere ben bakayım.Sen ne dersen onu yaparız.
BaglaYa, tamam olur. Bu arada orjinal cdleri ripleyeyim mi ? Yani 300-400 mb olarak mı upload edeyim ? Yoksa olduğu gibi 700 mblik şeklinde mi upload edeyim ?