Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Yorumlarınız

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Yorumlarınız

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 23:13

Muhteşem Sezon Finali "Kare As Nereye Kayboldu?"

9. BÖLÜM SEZON FİNALİ

Kurtlar Vadisi Pusu, nefesleri kesecek bir final bölümü ile sezonu kapatıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 8. bölümünde, Kare As üyeleri teker teker metruk bir binanın kapısından içeri girmiş ve kaybolmuşlardı. Kare As’ın bu gizli randevusunun peşine düşen Polat Alemdar’ı final bölümünde nasıl bir sürpriz bekliyor? Polat, Kare As’ın masasına oturacak mı? Davut Tataroğlu kripteksteki bilgileri nasıl ve kime karşı kullanacak? CIA ve MOSSAD’ın gözetimindeki eski bir bakan etrafında gelişen olaylar, Polat Alemdar ve arkadaşlarını yeni bir pusuya doğru mu çekecek? Bütün bu soruların cevapları, Kurtlar Vadisi Pusu’nun muhteşem sezon finalinde yanıt bulacak…

Resim
Resim

Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Prş Haz 14, 2007 23:16

Bir şişe Binboğa içmişim, yorumum vasat. İçmesem kim bilir ne diyeceğim. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Ram » Prş Haz 14, 2007 23:25

Has.... Yorumumu geri aldım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 23:27

evet arkadaşlar bölüm yeni bittiRam, katılıyorum abi daha iyi bir sezon finali olması gerekirdi patlayan bomba işe biraz renk kattı ama ne kadar da olsa vasatın üstüne çıkamadılar umarım güllü erhana birşey olmaz diziden ayrılacağına dair duyumlar alıyorum umarım doğru çıkmaz ki zaten diğerleri de ölmezler :D onlar olmazsa film olmaz benim merak ettiğim bombayı kim gönderdi bence tataroğlu ailesi göndermez arkadaşlar çünkü polat ie anlaşmaları var bence bombayı gönderen kişi ya fuat babasından gizli iş yaptı ya da kare as tan kaçgarlar ile karacadağlardan birisi çünkü onlar polatın içlerinde olmasına sıcak bakmıyorlardı
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Prş Haz 14, 2007 23:33

Ne biçim patlamaydı o,daha iyi efekt yapamamışlar mı?Bari biraz kamerayı filan sarssalardı... :evil: Genel olarak,yeni düğümlerin atıldığı bir bölüm oldu,açılımları gelecek sezona...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 23:36

arkadaşlar sizce bomba kim tarafından oraya yollandı birde iranlı bakan işine ne diyorsunuz ben bir yeri anlamadım bu tataroğlu kare as üyelerinin iran ile işe girmesini istemiyordu peki neden iran bakanı ile iş birliğine gitti ondan ne çıkarı var onu bir türlü çözemedim anlayan açıklarsa çok sevinirim :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Prş Haz 14, 2007 23:40

NuNNi, abla ilk kurtlar vadisi pusu denindiğinde yönetmen kim olacak sorusuna ben s.sentürk dedim.Adam türkiyede en iyi yönetmenlerden biri.Serdar akar kadar olmasada konuyu işliyişi çok harika.Nitekim kurtlar vadisinin son bölümlerinde ağırlığını koymuştu flime.Patlama sahnesinin devamı yeni sezonda gelir.Film bittiğinde taşlar daha havadaydı.Ama genel hatlarıyla film ele alırsak gizli geçit,otel ve patlama sahnesini çıkarırsak vasat sıkıcı bi bölümdü,ama bu sıkıcı bölüm hareketli bölümlerin müjdecisi olduğunu söylemek gerek.Yeni sesonda kvp daha aksiyon dolu sahnelerle geri dönecek
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 23:43

reisbey, inşallah dediğin gibi olur kardesim senaryo daha iyi olacaktır zaten polat alemdar kare as ekibinin içerisine girecektir ayrıca mabet ile olan bağlantılarını da çözecektir kurtlar vadisi iran işine ise kafam takıldı belki bölüm içinde sinama olmasa bile irana bir ziyaret yapılır bu da aklıma geldi ancak umarım ekipten hiç biri ölmez
ya kimse neden soruma cevap vermiyor bir zahmet benim yazdıklarımı da okuyun arkadaşlar :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Prş Haz 14, 2007 23:48

bombayı valla ben göndermedim[Panzehir :twisted: anladın sen onu]
neyse belkide tataroğlu otelin kamera kayıtlarını izlemiş olup polata göndermiştir ama bu çok zayıf bi ihtimal çünkü o adamı istiyorsa plt sağlamken işine yarıyacak
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 23:52

reisbey, evet kardesim tataroğlu değildir büyük ihtimal ile ya fuat bulut ile birşeyler karıştırdı ya da kardesim kare astan bir aile ya da devlet diyeceğim ama çok düşük bir ihtimal ancak o istihbarat başkanından acayip şüphelenmeye başladım :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 7:10

Döngeldekiler, saniye hesabı yapıyorlar bomba için. Polat iki saniyede nasıl kaçacakmış¿? :mrgreen: Bunları gördükçe , aklıma isminin okunuşu Mal-dıraşanu olan bir futbolcu gelir. :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen MedceziR » Cum Haz 15, 2007 15:49

Semih R.Cabalar, kardeş İranlı bakan Amerlikayla işbirliği yapıyordu da ondan tataroğlu konuşmak istedi, yani adam benim anladığım İran'ı Amerikaya satacaktı.

Bölümün geneline bakacak olursak vasatın üstüne çıkamadı diyebiliriz. Özellikle bomba sahnesi çok uyduruktu, bi de bombayı 10 saniyeden falan başlatsalar anlayacam Polat belki kaçabilir diyecem ama 2 sn kalmış nasıl kaçacaklar anlamıyorum. Kara Murat - Battal Gazi - Tarkan karışımı bi kaçma şekilleri olacak heralde.

Sözün özü kötü bi sezon finaliydi bence...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Egeli » Cum Haz 15, 2007 16:02

Polat'Im Alemdar'Im CIA ve MOSSAD'a racon da kesermiş,aman da aman :mrgreen:

Bölüm idare ederdi :D
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 16:26

MedceziR, Polatım Alemdarım "bomba"kelimesini telâffuz ettiğinde, bize gösterilen saniyeler -2, -3 diye devam ediyordu. Yani bomba 0 da patlar. Polat'ın bomba demesini bekleyecek değil. Bence geleceği gösterdiler. Bombayı dışarı patlattılar.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen HayaLet » Pzt Haz 18, 2007 15:50

Bölüm baştan aşağı mükemmeldi. 8) Hiç uykum gelmedi. :mrgreen: Esnemedim bile.4 büyüklerin konusmaları, İranlı bakanın kaçırılması veee bomba sahnesi. 8) Patlama sahnesi mükemmeldi. 8)

Raci Şaşmaz'ı ve Sadullah Şentürk'ü seviyorum ..! :artis:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x