Kuş Olup Kondu...

Kuş Olup Kondu...

İletigönderen kgursu » Sal May 05, 2009 19:32

Kuş Olup Kondu...

Kuş gibi uçmuş ve Türkiye’ye konmuş...

Nasıl gelmiş, nerede kalıyor belli değil!

Almanya Deniz Feneri e.V’nin muhasebecisi Bedrettin Bülent Bilgin, bizim kuşun adı.

Frankfurt Savcılığı, Bilgin’in bilgisayarında Deniz Feneri e.V’nin Türkiye’ye yaptığı yardımların listesini bulmuştu.

Frankfurt Savcılığı’nın bu işin peşini bırakmaya niyeti yok!

Biz unuttuk bile.

Zaten 40 milyon Avro, para mı!..

Şöyle son on yıla bir bakın, beş milyara yakın Avro, Almanya başta olmak üzere öteki Avrupa ülkelerinde yaşayan, din kardeşlerimizden “Allah rızası” için toplanıp, komisyonlar cebe indirildikten sonra Türkiye’ye sokulmuştu.

Frankfurt Savcılığı Türkiye’deki adları belirleyip para trafiğinin nasıl işlediğini yetkililere bildirmişti.

Zekeriya Karaman’a dokunan var mı?

Yok!

Karaman Kanal 7’nin yönetim kurulu başkanı.

Zahid Akman RTÜK Başkanı.

Mustafa Çelik, İsmail Karahan, Harun Kapuyoldaş Kanal 7’nin yönetim kurulu başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri.

Bu işin uzmanı bizim Aykut Küçükkaya.

Abdi İpekçi Haber Ödülü’nü bu konuda yaptığı haberlerle aldı, bir de kitabı var Aykut’un. (Yüzyılın Yolsuzluk Oyunu-Cumhuriyet Kitapları)

Almanya Deniz Feneri e.V. vurgunu dosyaları Türkiye’ye geldi.

Hoş geldi, sefa geldi...

Bizim liboş tayfa, dinci takımı, tarikat şeyhinin müritleri nedense bu konuya hiç değinmezler.

Ayvalık eşrafından ağır çekim Şahin, brüksellahanası Hadi merak edip bu büyük vurgunu yazmazlar.

Ne yapalım kader utansın!

Alman savcılar, Türk meslektaşlarına güveniyorlar...

Onların istedikleri şu:

“Türk Deniz Feneri Yardımlaşma Derneği’nin depo, yönetim yeri, çalışma alanlarının aranması.”

Aradan aylar geçmiş..

Aransa ne olur aranmasa...

Minareye kılıf uydurma ne anlama gelir?

Bu Almanlar ne kadar saf!

Aranması gereken şirketler arasında Kanal 7 de var!

Hangi babayiğit arayacak Kanal 7’yi?

Arasa bile ne bulacak!

Atı alan Üsküdar’ı geçti...

RTÜK Başkanı Zahid Akman’a kim dokunabilir.. Yasayla koruma altında zaten...

İş bilenin kılıç kuşananın...

Alman savcı ve yargıçlara bunu öğretmek gerekiyor.

Necati Doğru, Almanya Deniz Feneri e.V’nin Türkiye uzantısını bıkmadan usanmadan yazıyor aylardır.

Doğru, soruyor:

“Rektörler içeride, Zahid neden dışarıda?”

Dedim ya Zahid’in dokunulmazlığı var. Koskoca RTÜK Başkanı Tayyip Bey’in koruması altında.

Muhasebeci Frankfurt’tan kuş gibi uçup Türkiye’ye konuyor.

Alman savcı Doris Müller diretiyor:

“Meslek edinircesine dolandırıcılık şüphesi nedeniyle yürütülen soruşturma için ifadesinin ve avuç içiyle parmak izinin alınmasını, banka hesaplarıyla sahip olduğu mal-mülk trafiğinin saptanmasını...”

Zahid’in umurunda bile değil... Mangırlar Almanya’da toplanmış... Dolandırıcılık ortaya çıkarılmış, sanıklar tutuklanmış...

41 milyon Avro’nun 18 milyonu Almanya’dan Türkiye’ye gelmiş.

Nasıl gelmiş bu 18 milyon Avro? Kimler arpalanmış?

Zahid, Almanya’ya gidip Köln’deki Dom’un önünde fotoğraf çektirecekmiş...

Birlikte gidelim...

Köln’de ırmak kıyısında dolaşır, kafelerde kırmızı şarap içeriz... Richard kafede kahveyle kanyağı yudumlarız.

Bizim Mustafa Balbay içeride, Erol Manisalı içeride, Gürbüz Çapan içeride, Tuncay Özkan içeride, rektörler içeride.

Zahid sen neden dışarıdasın, bir anlat bunu bana, meraktan çatlayacağım!

Necati Doğru, Zahid’e soruyor:

“Sen 25 ülkeye gittin, niçin Almanya’ya gidemiyorsun?”

Haydi yiğidim, haydi aslanım!

Bir zahmet gidiver Almanya’ya...

Yanına Zekeriya Karaman’ı da al... Köln’de cami çok... Bir mübarek cuma günü olsun...

Kurtar beni bu sıkıntıdan... Senden tek istediğim bu...

Ne olursun yap bunu!

Şu Necati Doğru’dan kurtar beni!

Bak yalvarıyorum sana, akla kendini!

Necati’nin ikide bir seni kalemiyle çapraz ateşe tutması, kanıma dokunuyor benim!

Çıldırıyorum Zahid, çıldırıyorum!

Biliyorum kırmazsın beni...

Hikmet Çetinkaya
Resim
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

Gazete Köşe Yazarları

İletigönderen jamesB07 » Prş May 07, 2009 1:20

bunlarin,deniz feneri yolsuzluklarini bugune kadar saklamalarinin nedeni cok aciktir;15 yildir topladiklari paralarin
hepsinide kendilerine bir parti (akp) kurmak icin topladilar.akp'nin yurt disinda bu kadar guclu olmasinin bir nedenide
bu kaynagi belli olmayan paralardi.Ancak;bu yolsuzluk zinciri sonsuza kadar gidemeyecekti,Almanya'da bu zincir koptu.
Sonrasinda; bu dusuncenin adamlari cok korktular,oyleki;almanya davasinda kucuk bir baglantinin aciklanmasi,akp'nin
Turkiye'deki sonu olabilirdi.Bizim sahte dinciler;isi hemen kapatmaya calistilar,bunlari yayinlayanlari iceriye attilar.Bun-
lari konusanlari iceriye attilar,isin ustunu ortmeye calistilar,sonucta bugune kadar geldiler.
Hersey ortadadir,akp bu paralarla besleniyor,almanyadaki deniz tukendi;bakalim bundan sonra Turkiye'deki deniz'ide
tuketecekler mi? bunlari Yargiya goturup sorusturmasini yaptiracak bir adalet bakanimiz yoktur!
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x