KVP Sezon Finali | Büyük Yanıltma

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

KVP Sezon Finali | Büyük Yanıltma

İletigönderen HayaLet » Cum Tem 06, 2007 15:22

İlk resim polatın mekanı önünde de adamları bekliyor.

Resim

İkinci resimde patlatılan mekan.

Resim

Eren ile Hikmet Polatın mekanına gidiyorlar madem polatın mekanı patlatılan yer neden sağa doğru dönmüyorlar da düz devam ediyorlar..

POLAT ALEMDAR YAŞIYOR.. :dans:
En son HayaLet tarafından Cum Tem 06, 2007 15:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

İletigönderen reisbey » Cum Tem 06, 2007 15:25

Ya zatten bu saksıdaki bomba değil sadece göz dağı için hazırlanmış bi düzenek.Polat ölürse hasan şaşmı oynuyucak allahını seversense...Ama güzel bi noktaya parmak bastın tbrkler :twisted: enzo bey :evil:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ayberk » Cum Tem 06, 2007 15:25

BaglaYa Abi Helal Be Süper Tespit :)
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen HayaLet » Cum Tem 06, 2007 15:27

reisbey, polatın ölmiyeceğini herkes biliyor bende biliyorum ama bir yerde gördüm bunu ve gayet de açık polatın mekanı olmadığı patlayan yerin.Herkes ölmiyecek diyo ama belge gösteren.? AL SANA BELGE.. 8)

Devlet78, ben bulmadım bulana helal. :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Tem 06, 2007 15:38

BaglaYa, neden sağa dönsünlerki, az ilerisi kumarhane girişi zaten.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen HayaLet » Cum Tem 06, 2007 15:50

Ram, patlayan yeri herkes polatın mekanı sanmıyor muydu?Madem Polatın mekanı patlayan yerse neden sağa dönmüyorlar da düz devam ediyorlar.Demek istediğim şey patlayan yer Polatın mekanıysa sağa dönmeleri gerekir ama düz devam ediyorlar.İlk resimdeki Polatın mekanı.Dolayısıyla patlayan yer Polatın ofisi değil.

Anlatabildim umarım.. :roll:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Tem 06, 2007 15:57

BaglaYa, anlatabildin de, patlayan yerin orası olduğunu tartışanları en alttaki imzamda göstermişim. :) Burada; "iki saniyede kaçar kurtulur, Polat o şekilde yaşar" diyenler yok. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen HayaLet » Cum Tem 06, 2007 16:01

Ram, orası zaten tartışacak konu bulamıyor.Ee haliyle 2 saniyede de kurtarırlar konu olmayınca.Maksat muhabbet olsun. :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Cmt Tem 07, 2007 11:06

BaglaYa, bunu bizim kv forumunda bende göstermiştim abi gerçekten resimlerde zaten görülüyolr patlayan bomba mekanda değil zaten ölmeleri gibi bir seçenek de yoktu değil mi ama? :D paylaşımın için teşekkür ediyorum abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen HayaLet » Cmt Tem 07, 2007 11:09

Semih R.Cabalar, tabi ki ölmeyeceğini herkes biliyor da gene bir muamma söz konusu idi.Polatın mekanında patladıysa hadi ölmicek anladıkta yaralanmicakta mı diye düşünüyordu herkes.İşte burda cevap.Ne ölecek ne yaralanacak.Başka yerde patladı.Resimlerle göstermek istedim sadece.Herkes gibi bende biliyorum dizinin başrol oyuncusunun 9.bölümde ölmeyeceğini.. :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 13:36

HayaLet, abi bence dizüstü bilgisayarda olabilir bomba benim aklıma o geliyor hacker tamer gidici olabilir
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen HayaLet » Pzr Tem 15, 2007 13:38

Semih R.Cabalar, tamerin gideceği kesin zaten.. :roll: Polatın ölcek hali yok yaa.. :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 13:40

HayaLet, güllü ve ekürisi nevzata da birşey olmasın da espri yönü şu anda dizinin sadece onlar kaldı ama kaba kulak öldüğü zaman polatın bir işçi bulması lazım yoksa nasıl dinliycek tatarları :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen HayaLet » Pzr Tem 15, 2007 17:06

Semih R.Cabalar, dinlemez olur biter. :mrgreen: Hem polatla tataroğulları barıştı. :mrgreen: Artık dinlemesine gerek yok.Tataroğlu kendi ağzıyla söler yapacaklarını.. :lol:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 17:10

HayaLet, ya söyler adam aldı cd yi ama elli tane tiyatro çevirdi yok sizle aynı taraftayım falan filan :mrgreen: küresel gücün o cd ye ihtiyacı vardı polata zarf attılar polatta zarfı yemiş gibi yaptı :D o değilde sence kim yolladı bombayı bir sürü soru :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x