Laiklik derhal kaldırılmalıdır! Yorumsuz!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Laiklik derhal kaldırılmalıdır! Yorumsuz!

İletigönderen SOKRATES » Prş Haz 14, 2007 3:36

YORUMSUZ!

"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen SOKRATES » Prş Haz 14, 2007 5:37

Yorumsuz olarak verdim. Ama Üstüste mesaj atmak yasak biliyorum ama şunu belirtmek zorundayım ki, bu videoda söylenenlere katılmıyorum!
Hiçbirşey yazmamam,katıldığım anlamına gelmesin veya kötü niyetliler bu tarafa çekmesin diye yazmak durumunda kaldım!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Hasta » Prş Haz 14, 2007 5:50

SOKRATES, üstteki düzenle bütonundan,ilk mesaja istediğin eklemeleri yapabilirsin,üst üste mesaj atmak yerine... :wink:

Gelelim amcaya...İstedikleri kadar kıvransınlar,Türkiye bir din devleti olmayacak.Gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor ki,din olgusu,istismara en açık toplumsal olgulardan...Baştaki hükümetin,inananların dini duygularını nasıl sömürdüğü ve iktidara gelir gelmez vaatlerinden nasıl yan çizip,ülkeyi en acımasız dinsel emperyalizmi güden ABD ve AB güdümüne iyice soktukları ortada iken,cahillik oranının vahim boyutlarda olduğu bir toplumda,ülke yönetiminin bir avuç sahte ulemaya bırakılamayacağı açık.Bütün kızgınlıkları,halkı daha rahat sömüremedikleri,karşılarında ciddi bir direniş buldukları için.En başta Ordu'muz olmak üzere,Atatürk ilkeleri ile yetişmiş kuşakları bu topraklardan tamamen kazımadıkları sürece de,amaçlarına ulaşamayacaklar...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Prş Haz 14, 2007 6:28

Kim bu soytari?

Laiklik Türkiye Cumhuriyeti Anayasasi'nin degistirilmesi teklif bile edilemez hükümleri arasindadir.

Bunun gibi mandaci, laikligi kavrayamamis soytarilara haddini bildirmesini bilirim de, karsima cikmiyor ki soysuzlar!

ayrica bu video ne genel ne de güncel. haber degeri ise hic tasimiyor!

kilit + cöp!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x