''M.Ö 10.000'', 7 Mart'ta

''M.Ö 10.000'', 7 Mart'ta

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 12, 2008 23:32

Resim

''M.Ö 10.000'', 7 Mart'ta

Mitolojik bir dönemde geçen destansı film ''M.Ö 10.000'', 7 Martta vizyona girecek.


Yönetmen Roland Emmerich'in mitolojik bir dönemde geçen destansı serüven filmi ''M.Ö 10.000'', 7 Martta vizyona girecek.

Alınan bilgiye göre, senaryosunu Emmerich ile Harald Kloser'ın kaleme aldığı filmin başrollerini Steven Strait, Camilla Belle ve Cliff Curtis üstlendi.

Filmde Michael Wimer, Roland Emmerich ve Mark Gordon yapımcı, Harald Kloser, Sarah Bradshaw, Tom Karnowski, Thomas Tull ve William Fay yönetici yapımcı olarak görev aldı.

Görüntü yönetmeni Ueli Steiger, yapım tasarımcısı Jean-Vincent Puzos, kurgu ustası Alexander Berner ve kostüm tasarımcıları Odile Dicks-Mireaux ile Renee April filmin yaratıcı ekibini oluşturdu. Filmin müzikleri Harald Kloser ve Thomas Wander'in imzasını taşıyor. Filmin konusu özetle şöyle:



''Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D'Leh (Steven Strait) kalbinin kraliçesini bulmuştur, Güzel Evolet (Camilla Belle). Gizemli bir savaşçı grup, köyünü yağmalayıp, Evolet'i kaçırınca, D'Leh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek üzere küçük bir avcı grubuna önderlik etmek zorunda kalır.

Kaderin rüzgarına kapılan bu zoraki savaşçı-avcı grup, kılıç dişli kaplanlar ve tarih öncesi yırtıcılarıyla mücadele eder; kahramanca yolculuklarının sonunda bir kayıp uygarlığı ortaya çıkarırlar.

Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D'Leh halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler.''



Resim



''M.Ö 10.000'' Fragman




Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Sinema & Tiyatro

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x