Manşet - 7 Temmuz 08 / Erdal SARIZEYBEK

Saygı ÖZTÜRK ile Manşet

Manşet - 7 Temmuz 08 / Erdal SARIZEYBEK

İletigönderen Ram » Prş Tem 10, 2008 11:34

Saygı ÖZTÜRK, manşeti yakalıyor... Emekli Albay Erdal SARIZEYBEK; terörü, teröristi, finans kaynaklarını, terörü destekleyen iç ve dış mihrakları, hükümetin acizliğini anlatıyor...

Konuk: Yazar - TUSAM Terör Danışmanı - Emekli Jandarma Albay / Erdal SARIZEYBEK

[img]http://img267.imageshack.us/img267/9615/55uj6.jpg[/img]

İZLE

Kısım I

Kısım II

Görüntü: DivX 5 29.97fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 99Kbps [Stream 01]
Süre: 84 dk. 06 sn.
Boyut: 510 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

GÖRÜNTÜYÜ İNDİR

İlişimler

Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Prş Tem 10, 2008 11:43

Ram, çok teşekkür ederim...

Eğer benim bu sabah tekrarını izlediğim programsa -ki büyük ihtimalle odur- Sayın Öztürk'ü çok eleştirdim bu programda. Kendisine de bildireceğim... Sayın Erdal Sarızeybek'i pek doğru dürüst konuşturduğunu söyleyemeyeceğim. Araya aldığı konuşmacıların açıklamaları da önemliydi elbet ama ben çok gereksiz bir biçimde konuşmalarını uzattığını gördüm diğer konuklarla ve çok sinirlendim. Hatta programın sonunda Sayın Sarızeybek dayanamayarak müdahale etti çok kibar bir şekilde: Sayın Öztürk, programın sonuna geldik, lütfen müsaade edin önemli açıklamalarda bulunayım diye. Yani böylesi önemli bir konuk ağırlarken diğer konuklarla (Ufuk Bey'i kastediyorum) normal konuşmanın dışında gereksiz yere şakalaşarak vakit çalmasına anlam veremedim...Tabii yine de emekli albayımızı ağırladığı için müteşekkiriz...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 26, 2008 4:42

Izleme adresleri yenilenmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen BARHANN » Cmt Eyl 13, 2008 20:51

teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen lozan 2005 » Pzr Kas 02, 2008 0:38

Tesekürler.
Böyle Yürekli insanlari dinlemek ,Yürek isder.
Cumhuriyetin Albayi.
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

Şu dizine dön: Manşet

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x