Medyanın görmediği protesto

Genel & Güncel Konular

Medyanın görmediği protesto

İletigönderen mukanorkan » Cum Mar 06, 2009 20:38

Başbakan Tayip Erdoğan'ın Artvin gezisinde protesto gösterileri vardı. Yaklaşık bin kişi Başbakanı'nın Hopa'ya gelişini protesto etti.Medyanın görmediği protestodan ayrıntılar.

Başbakan Tayip Erdoğan'ın Artvin gezisinde protesto gösterileri vardı. Yaklaşık bin kişi Başbakanı'nın Hopa'ya gelişini protesto etti.

Hopa Eğitim Hakkı Platformu'nun çağrısı bir araya gelen Hopalılar Hopa Meydanı'nda toplanarak Kaymakamlık binasına yürüdü.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı eylemde "Tayyip evine Amerika'ya", "Hopa halkı burada Tayyip nerede", "Parasız bilimsel nitelikli eğitim", "Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek" sloganları atıldı.

Yürüyüşün ardından kaymakamla görüşmek isteyen Hopa halkı, bu amacına ulaşamadı. Protestocuları sakinleştirmek Kaymakama düştü.

Kaymakamla görüşen protestocular yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirdikleri eylemin ardından olaysız bir şekilde dağıldılar.

PTT binasına asılan AKP pankartı da dikkatlerden kaçmadı.
kaynak
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Mar 07, 2009 11:18

Medya bu protestoyu görmez.Tıpkı ülkenin günbegün farklılaştığını,insanların umutlarının azaldığını,iyice içlerine kapandıklarını,memleketin bölünme tehlikesini kurulduğundan beri en yüksek seviyede yaşadığını görmezden geldikleri gibi.....

Tıpkı Ergenekon'un 61. duruşmasına,yani dün tutuklu sanık Erol Ölmez'in itirafçı olması karşılığında savcı Zekeriya Öz'ün kendisine tahliye sözü verdiğini söylediği savunmasını da görmezden geldiği gibi(hanginizin haberi vardı bu olaydan buraya ben yazmadan önce?).....

Tıpkı Ergenekon nedeniyle tutuklu bulunan Emekli Albay Atilla Uğur'un TBMM'ye yazdığı mektupta aynı iddiayı dile getirmesini görmezden geldiği gibi.....
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x