Mehmetçik'e yardım etti; M.E.B Soruşturma açtı!!

Genel & Güncel Konular

Mehmetçik'e yardım etti; M.E.B Soruşturma açtı!!

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Oca 05, 2008 14:23

Resim

Mehmetçik'e yardıma MEB'den soruşturma

Mehmetçik Vakfına Yardım Kampanyası'na katılan Hacı Yasemen Yılmazel İlköğretim Okulu Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Habertürk kanalı tarafından düzenlenen Mehmetçik Vakfına Yardım Kampanyası'na katılan Kars'ın Dikmen Köyü Hacı Yasemen Yılmazel İlköğretim Okulu Müdürü ve Eğitim-İş Kars Şube Başkanı Ersin Özbey hakkında soruşturma başlatıldı. Kampanya'da yer alan okul ile ilgili basında haberlerin çıkmasının ardından, okul müdürü Erbay hakkında açılan soruşturmanın gerekçesi; "Basında haberlerin yer alması" olarak açıklandı. Kampanya'ya katılan okul öğrencileri aralarında para toplayarak Mehmetçik Vakfına bağışta bulundu. Okulun yaptığı bağış ise bazı yerel gazetelerde yer aldı.

-“TERÖRÜN ARTTIĞI DÖNEMDE MİLLİ BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR”-

Olayla ilgili değerlendirme yapan Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, söz konusu kampanyanın Türk askeri için önem taşıdığını ifade ederek “Eksi 30 derece çocuklarımız bizim için dağlarda bulunuyorlar. Bu konuda yapılan bir yardım için neden soruşturma açılır'' dedi.

Resim
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen creative » Cmt Oca 05, 2008 16:51

ne diyoruz durmak yooook yola devam....
elbet hesabı sorulur
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ