mersinli vatandaş baykala dava açtı

Genel & Güncel Konular

mersinli vatandaş baykala dava açtı

İletigönderen |Cansu| » Prş May 03, 2007 13:24

Avcı savcılığa verdiği dilekçesinde, Deniz Baykal’ın halkın birlik beraberlik ve bütünlüğünü bozduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Kardeşi kardeşe kışkırtmak, ulusun milli duygularını kullanıp sahte yürüyüşlerle cumhuriyeti sabote etmek, tahrik ve kin tohumları salmak, halkı kutuplara ayırmak, laik anti laik çatışması başlatmak, meyve veren ağaçları taşlarken, halkın kafasını kana bulamak, ülkenin ve ulusun menfaatlerini düşünmeden bireysel hırs ve ihtirasları, kinleri, egoları için ülke geleceğini ve 70 milyon insanın geleceğini riske sokmak, cumhuriyeti parti malzemesi haline getirmek, kendi tekeline almak, ihtilallere zemin hazırlayıp, orduyu demokrasiye ve halkın iradesine el koymaya teşvik etmek, ülkeyi kaosa, çıkmaza sürükleyip, ekonomide dalgalanmalara sebebiyet vermek, döviz ve borsa iniş çıkışlarıyla, ulusu ve devleti zarara uğratmak, barış, kardeşlik, hoşgörü, sevgi sürecini askıya alıp, savaşa açıktan prim verip davetiye çıkartmak, TC meclisinin itibarını kökten sarsmak ve en önemlisi, önümüzdeki seçimlerde, en doğru kararıyla başarıyı ödüllendirecek olan halkın oylarıyla, cumhuriyeti yenilgiye uğratmak, cumhuriyet karşıtı parti seçimleri kazandı dedirtmek, kutsal insan Atatürk´ün adını kullanarak partisini kirletmek, başarısız ve sıradan kimliğiyle oy oranını yüzde 10´ların altına düşürmek, suçlarından yargılanmasını, hakkında araştırma yapılmasını soruşturma başlatılmasını, bir TC vatandaşı bir yurttaş, bir sanatçı ve insan olarak ilgili savcılıkça en ağır şekilde cezalandırılmasını, arşivdeki bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi için yetkilileri göreve çağırıyorum"

adam çok doğru sölemiş şu halimize bak kaç gündür birbirimizi yiyoruz ne zaman düzelicez ne zaman oh be işte TÜRKİYE benm güzel memleketim layık olduğu gibi hayat diyecez yazık değilmi bu vatan için can verenlere yeterrrrrr artık ya kemikleri sızlıyo onlarında:(
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 03, 2007 13:41

ulusun milli duygularını kullanıp sahte yürüyüşlerle cumhuriyeti sabote etmek

:kikirik: :kikirik: :kikirik: O milleti meydanlara toplayan Baykal olsa 40 gün 40 gece göbek atardi.

Baykal'i günahim kadar sevmiyorum ama yukaridaki suc duyurusu densizligin, piskinligin dikalasi! :kikirik: :kikirik:

AKePe'nin dosyasinda biriken "hakiki" suclari görecegiz yakinda. Kapatilirsa hic sasirmayin :twisted:

Ama Baykal hakkinda benim de bir suc duyurum var: Cumhuriyet düsmanlarina yaltaklik yapmak, görevini kötüye kullanmak, küresel sermayeye hizmet ederek RTE gibi bir demokrasi düsmanini Basbakanlik koltuguna oturtmak vs. (aklima geldikce eklerim)... :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Prş May 03, 2007 14:48

O ''vatandaş''da pek sıradan bir vatandaş değil sanırım,medya iyi kukla bulmuş...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 03, 2007 18:29

Tam has.....in oradan diyecektim bu vatandaş için,

adam çok doğru sölemiş şu halimize bak kaç gündür birbirimizi yiyoruz ne zaman düzelicez ne zaman oh be işte TÜRKİYE benm güzel memleketim layık olduğu gibi hayat diyecez yazık değilmi bu vatan için can verenlere yeterrrrrr artık ya kemikleri sızlıyo onlarında:(

Cansu senin bu yorumunu gördüm.

Şimdi ben burada biraz ağır yazacağım ama başka da çare bırakmıyorsun be arkadaşım!

Adam doğru demiş diyorsun.Yahu bu milleti kamplaştıran,bölen Deniz Baykal'mı?Yoksa "birinci parti benim,ben ne dersem o olur,ben kimi istersem onu cumhurbaşkanı seçtiririm"diye hareket eden Tayyip Erdoğan'mı?

Yoksa o kemikleri sızlayan şehitlerimizin kemiklerini sızlatan ne Deniz Baykal'dır,ne de CHP.

Değer yargıları bu toplumun bu kadar farklı olursa biz daha çooook tartışırız.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Cansu| » Cum May 04, 2007 8:31

chp benm umrumda değil onları hiç sevmem ben akp ci değilim ben sadece huzurlu bir TÜRKİYE istiyorum ya bunlar başımızda olmasın dahi ii hırsızlar katiller pkklılar ortada cirit atıyo baştakiler kendi derdinde hangi ülkede görülmüş senn askerine silah çeken bir terörü serbest bırakmak başımızdakilerin hiç biri iiy değil biri insanların dini taraflarını sömürüyo diğeride laiklik tarafını bak siyesetten fazla anlamam abi ben ki konuşsam sadece atacağımız oylar çöpe gidecek o kadar

Tam has.....in oradan diyecektim bu vatandaş için,

iyiki bişey dememişin
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen SAVCI_33 » Cum May 04, 2007 9:21

cansu, habere inanmıyorum çünkü kaynağı yok ayrıca gazeteden alıntı olmadığıda belli :roll:
Kullanıcı küçük betizi
SAVCI_33
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen |Cansu| » Cum May 04, 2007 9:34

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=238592 link verebilirim girip bakabilirsin tabi haklısın sende :roll: ben burda okudum haberi
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum May 04, 2007 9:39

cansu, adam çok doğru söylememiş. Yürüyüş "Cumhuriyet" yürüyüşüdür. Aradan çıkan çatlak sesler de bunu değiştiremez. Vatanını seven ve sevmeyenler. Bu kutuplaştırmayı Baykal başlatmadı. Ama devam ettirdiği doğrudur, mantıksız yaklaşımlarıyla.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen |Cansu| » Cum May 04, 2007 9:44

cansu, habere inanmıyorum çünkü kaynağı yok ayrıca gazeteden alıntı olmadığıda belli

habere inanmıyorum derken ben atıp tutmuyorumya linki de verdim gez bak

ram olsun yinede ortalık fena karıştı öle tada böle zaten karışacaktı ama :roll:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen SAVCI_33 » Cum May 04, 2007 9:46

cansu, Kaynağı Topiği Açarkan Yazsaydın Ortalık Karışmazdı Her Neyse Haber İçin Teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
SAVCI_33
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen |Cansu| » Cum May 04, 2007 9:49

rica ederim ama yoo ortalık karışmadı kimse kimseye bişey demedi haklısın hata bende yanlış yaptım başta vermeliydim ben direk haberi alıp kopyaladım neyse tecrübe oldu bi daha kine daha dikkatli olurum :wink:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Cum May 04, 2007 18:45

chp benm umrumda değil onları hiç sevmem ben akp ci değilim ben sadece huzurlu bir TÜRKİYE istiyorum ya bunlar başımızda olmasın dahi ii hırsızlar katiller pkklılar ortada cirit atıyo baştakiler kendi derdinde hangi ülkede görülmüş senn askerine silah çeken bir terörü serbest bırakmak başımızdakilerin hiç biri iiy değil biri insanların dini taraflarını sömürüyo diğeride laiklik tarafını bak siyesetten fazla anlamam abi ben ki konuşsam sadece atacağımız oylar çöpe gidecek o kadar

Kafan karışık Cansu kardeş.CHP'yi sevip sevmemen ile,ortalıkta hırsızların,katillerin,PKKlıların cirit atması ile ne ilk yazdığın yazının,ne alıntıladığın yazının,ne de son yazının hiç alakası yok.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Cansu| » Pzr May 06, 2007 13:57

Kafan karışık Cansu kardeş.CHP'yi sevip sevmemen ile,ortalıkta hırsızların,katillerin,PKKlıların cirit atması ile ne ilk yazdığın yazının,ne alıntıladığın yazının,ne de son yazının hiç alakası yok

çok haklısın ne yazdığımı okudum bende anlamadım yok bundan sonra buraya yorum morum siyeset sizin işiniz demekki anlamdığın işe burnunu sokmayacaksın :roll:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr May 06, 2007 14:31

O Mitingi Turq Milleti yapti , Bayqal deil 8)

sirf haber olmaq için yapilmis bi hareqet...

haber için ts.

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 konuk

x