Mesajdan Sonra Kim Gelecek..?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 20, 2007 0:57

Ram, o harekete az bile oldu :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cmt Eki 20, 2007 1:08

Türk-Kan, mirim Hûlki acemi davrandı. Özel iletişim olmasaydı, Genel Kurmay'ın kırmızı kodları, acil kodları direk puşta giderdi. Grip yaramamış bu adama, şimdide "Metâl Fırtına" yazarını bağlayacak. Ben isterdimki, Karagül'ü, Mahalli'yi bağlasın. Gerçi Mahalli de "iç politikada" saçmalıyor zaman zaman, ama konu dış politika nihayetinde.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 20, 2007 1:23

Klip hazirliyorum mirim, sesi kisik, dinlemiyordum.. Acil gecmis olsun diyelim Hulki Bey'e :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cmt Eki 20, 2007 1:42

Türk-Kan, bak artiste (Orkun Uçar)... Sarkozy cumbaba olacakmış, Kondi dış işleri bakanı olacakmış, kehanetleri tutmuşmuş... O zaman ben de kâhin oluyorum bu durumda. :arrow: metal

Kıssadan hisse: "Stratejik Öngörü" kehânet değildir.

Buradan da anlıyoruzki mirim, gecenin saatleri ilerledikçe, patavatsızlıktan psikopatlığa terfi ediyorum.

{63$m5}Atkj9AK3wZZ=O$+Ig.B>b$LFTrJ39Yuisk x+>*Wf)L/| }
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Eki 20, 2007 8:54

Ram, şu şifreleri bi gün çözerim elbet :twisted: :kikirik:

erken kalkmış biri gelsin :)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen ırmak » Prş Kas 22, 2007 21:50

ben geldim
efsane gelcek:)
Kullanıcı küçük betizi
ırmak
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Kas 23, 2007 10:46

ırmak, Kuralsız olmaz mı :)

beni seven biri gelsin.. :)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen ırmak » Pzr Kas 25, 2007 13:55

olur kuralsız tabi niye olmasın :)

seni seven biri geldi işte:)
kuralsız gelcek