Soylu’nun “1,5 yıldır ilmek ilmek dokuduğumuz bir operasyon” demişti. İlmekler sökülmüş.!
Demir çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar tl sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan
Erol Eşrefoğlu, Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak'ın liderliğini yaptığı 3 suç örgütüne yönelik düzenlenen “Demir Yumruk”operasyonunda tutuklu bir kişi bile kalmamış.!
- Tutuklu Hüseyin Eryılmaz'ın Ticaret Bakanı Muş ve AKP Milletvekili Fevzi Derbidek'le görüştüğü anlara ait fotoğrafları hatırlayalım o zaman...
Ben yıllardır, ihracatın çoğu sahte diyorum, ama dinleyen olmuyor, malı satış gösterip devletten vergi iadesi alıyorlar, aynı malı hammadde diye içeri sokup tekrar dışarı çıkarıyorlar.
- Özal yıllar önce, “Bu kadar az maaşla memur nasıl geçinecek?” sorusuna "Benim memurum işini bilir" diyerek rüşvet, yolsuzluk, hayali ihracat ve her türlü gayri meşru ve ahlak dışı fiilleri yaygınlaştırmıştır. VE İşini bilmeyen OTlarda zamların altında inim, inim inlemiş.

Bir Toplum Neyse Yönetimde Aynasıdır Kardeşim. Türk toplumu sahtekar bir toplumdur Hile hurda ne ararsan var bizim toplumda.
Her yerde aynı işler. Alavere, dalavere, Üçkâğıtçı daha niceleri.
Alavere ile aldıklarını dalavere ile geri vermekte
Özal'dan başlayarak, "çalıyorlar ama çalışıyorlar" diyerek, bu halka hırsızlığı normal gösterdiler. "Benim memurum işini bilir" diyerek rüşvet, yolsuzluk, hayali ihracat ve her türlü gayri meşru ve ahlak dışı fiilleri yaygınlaştırmıştır.Turgut Özal bu küresel gücün bir neferi gibi hareket etmiş, Türkiye'deki bütün üretim noktalarını tahrip etmiştir. Özellikle karlı, faydalı ve stratejik devlet kurumlarını ve KİT'leri özellikle tahrip etmiştir. TAKSAN, ET BALIK KURUMU; SÜMER Holding şirketlerini, ve daha nice kurumları zarara sokarak ya kapatmış veya iflas ettirmiştir. Bunların önemli bir kısmını çok ucuza satarak bu kurumların halka hizmetini engellemiştir.
Türk üretim merkezlerini tahrip ederken yatırıma gidecek paraları porsada tutup, finans sektörünü canlandırmış ve milleti borsa kumarı batağına atarak Türk parasını yabancıların kontrolüne vermiştir. Onun döneminde, spekülatörler, Bankerler at oynatmış, bir çok banka batmış ve milletin elinde para bıraktırmamıştır.
Küresel düşüncenin gereği olan devletlerin küçülmesi olayını Türkiye'de uygulamaya koymuş “Yüzlerce, binlerce iş bitirici, yağcı, balcı, tokatçı, vurguncu'ların dönemi, 'başımıza bir Özal hanedanı' türemişti. Semra, Ahmet, Zeynep, Efe... Ve çevrelerini kuşatan yağcılar, yalakalar. , hanedanı hediye yağmuruna tutan papatyalar... Hasbahçe geceleri, dış gezilerdeki rezillikleri Özal, bugünkü durumun temellerini attı... Türkiye'yi bu noktaya getiren 'arabesk liberalizm', nam-ı diğer 'liboşizm'dir.”
Görsel - Bir yönü ile görgüsüzlükleri Görgüsüzlük etme ayıp diyorlardı özetle, anlayana. ANANIZ Semra Özal'ı nasıl anlatacağımı ben de bilmiyorum. Tavernada eğlence düzenlemiş ANANIZ

Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!