Sanat eserleri (gercek sanat eserleri), resimler, heykeler, vucut bulduklari toplumun aynasidir. Burdaki heykel, Turkleren ne alakasi var. O kadar engin kulturumuz var hic kimse yararlanmiyor, adamlar "ask heykeli" deyip isin icinden cikiyorlar.
Ask heykeli yapacaksan en azindan Turklerde sevda nasil oluyor ona bakip da yap. Zaten lanet turistler geldikleri hotelden zar zor cikiyor, en azindan sokaga ciktiklarinda bizden birsey gorsunlerki etkilensinler, cunku bu tur dandik heykeler Avrupa'nin her kosesinde var. Kucumsemek istemiyorum ama, avrupalilara sanat dedinmi aklina bir Leonardo da vinci gelir, baska birsey bilmez.
Turkiye'nin turistik bolgelerinde, hersey, en kucuk ayrintisina varana kadar Turk olmali.
Tabi heykelin kaldirilmasina (en azindan bu sekilde) bende karsiyim, adamin ozru "kabahatinden" buyuk.
çok doğru karar helal olsun. başkanımı kutluyorum. aşk heykeliymiş ? aşk başka türlü tarif edilmez mi ?
creative yazdı:çok doğru karar helal olsun. başkanımı kutluyorum. aşk heykeliymiş ? aşk başka türlü tarif edilmez mi ?
Çetin Taş yazdı:Creative,söyle bakalım aşk başka türlü nasıl tarif edilebilir?
internette bir yorumcu yazdı:5 Yasinda ki cocugunla Kemerde Dolasan Anne ve Babbalar !
Cocuk bu Nedir dediginde ?
Anne ve Baba Nasil cevap verebilir ?
Türk Milleti nin Ahlak yapisini bozan bu Düsünceleri ve Heykellerini
Yikandan ALLAH RAZI OLSUN !
Türk Milleti nin Ayakda Kalabilmesinin Nedenlerinden en önemlisi
Ahlaktir !
Türk Milleti nin ahlakini yikan !
Türk Devletini de yikar !
Türk milleti !
Türk Milliyetcilerine Güc verdikce?
Yikilmiyacagiz !
Onlarin Fikirlerinide Heykellerinde YIKACAGIZ....
Ata-Türkçü İhtila yazdı:creative yazdı:çok doğru karar helal olsun. başkanımı kutluyorum. aşk heykeliymiş ? aşk başka türlü tarif edilmez mi ?
Bu nasıl bir zihniyettir? Bu ülke islamcı dikda ile mi yönetilecek? Burdan bu çıkar.Aferin başkanına Türk-islama devam edin
Rus turist Boris Stratov, 1994 yılından beri Kemer'de tatil yapıyorum. Burada Türk kültürünü yansıtan bir heykel olmalı. Böyle bir heykeli ben Kemer'e yakıştıramıyorum
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk