MHP’li isim zehir zemberek sözlerle istifa etti

Genel & Güncel Konular

MHP’li isim zehir zemberek sözlerle istifa etti

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Kas 13, 2021 19:55

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin MHP’li Meclis üyesi Hasan Basri Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla görevini bırakacağını açıkladı. Yüksel; “AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız” dedi…
Resim
Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin MHP’li Meclis üyesi Hasan Basri Yüksel, sosyal medya hesabından görevini bırakacağını açıkladı.

Yüksel, Cumhur İttifakı’ndaki ortakları AKP’li yöneticilere sert eleştirilerde bulundu.

Yüksel, “Bugünden tezi yok, Belediye Meclisi üyeliğinden ayrılacağım. AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum” dedi.

“GEREKİRSE MHP’DEN İHRAÇ EDİLMEYİ BİLE GÖZE ALDIM”
Yüksel, şu açıklamaları yaptı:

"Genel başkanların ittifak anlayışına uymayan, çakal sürüleri Malatya'da, belediyelerde köşe başlarını ele geçirmişler. Kendi çıkarları uğruna Cumhur İttifakı'nı yorumluyor ona göre hareket ediyorlar. MHP kimsenin babasının çiftliği değil. İşkence gören, hapis yatan, şehit veren biziz. Gerekirse MHP’den ihraç edilmeyi bile göze aldım. Davamı MHP’sizde savunurum.

Bugünden tezi yok Belediye Meclis üyeliğinden ayrılacağım. Eş, dost ve arkadaşların haberi olsun. Hakkınızı helal edin. Gerçek MHP'li gibi; MHP'li meclis üyesi gibi davranamadığım için hakkınızı helal edin.

“AKP NE YAPARSA YAPSIN SESİMİZİ ÇIKARTMAYACAK MIYIZ”
Cumhur İttifakı'na zarar gelmesin diye; 50, 55 yıldır hizmet ettiğim partime zarar gelmesin diye konuşmuyoruz, bu ne yahu? İttifakı biz mi yanlış anladık? AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Bırakırım Meclis üyeliğini. Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum.”

“MHP’DEN KOVULSAK DAHİ…”
Yüksel, daha sonra yaptığı paylaşımda ise “Kardeşim belediye meclis üyeliğinden ayrılacağım dedim. Konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yok. MHP’den kovulsak dahi partimize hizmete devam. Bu işten hainlere prim çıkmaz” dedi.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x