MHP Merkez Yönetimi Kime Hizmet Ediyor / Erdal SARIZEYBEK

Emekli Jandarma Albay - Yazar

MHP Merkez Yönetimi Kime Hizmet Ediyor / Erdal SARIZEYBEK

İletigönderen KOLBAŞI » Cmt Nis 21, 2012 10:28

MHP Merkez Yönetimi Kime Hizmet Ediyor

Sorum açık ve nettir, bu soruyu sormak da hakkımızdır. Neden mi, anlatayım...

Ankara merkez MHP yönetiminde kim olduğunu bilmediklerimiz Anadolu ve Avrupa’ya telefon açıyorlar ve konferanslarımızı tek tek iptal ettiriyorlar, niye?

MHP Merkez Yönetimi açsın izlesin TV ve konferans videolarımızı, çizgimiz nedir görsün,
görsün ve bizim mertçe ortaya koyduğumuz açık tavrı kendileri de koyabiliyorsa eğer, çıksın meydanlara bizim yerimize anlatsın, alkışlarız!

MHP Merkez Yönetimi, son iki yılda tek başımıza yaptığımız 200 bin kilometre yola baksın, yüreği vatan, millet ve insan sevgisi dolu insanlarımızın dışında hiçbir destek almadan, kimseyle mali ilişki kurmadan, kimseye eyvallah etmeden nasıl adım adım Anadolu'yu gezip halkımızla nasıl buluştuğumuza bir baksın, yüreği yetiyorsa gitsin kendi dolaşsın, Şemdinli'den başlayarak adım adım, köy köy dolaşsın ve halkımıza anlatsın gerçekleri, alkışlarız!

MHP ile ve ilçe teşkilatlarına, Ülkü Ocaklarına telefon açarak konferanslarımızı iptal ettiren bu yönetim, konferans için salon bile verilmesini engelleyen bu yönetim, bize destek olan MHP il ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocaklarını üstü kapalı tehdit eden bu yönetim, emekli olduğumuz son yedi yılda kaç kere evimize uğradığımıza bir baksın, yüreği yetiyorsa eğer evi barkı unutup, Salı Günü Meclis Konuşmalarını da unutup Anadolu'ya çıksın, halkımıza gitsin ve destek istesin, alkışlarız!

Kardeşlerim, kendi irademizle Çankaya MHP İlçe Teşkilatına gidip üye oluyoruz, gerekli belgeleri tanzim ediyoruz, imzalıyoruz, halkımıza gidip "MHP'ye üye olduk ey halkım destek verin" diyoruz, ama bir de bakıyoruz ki bizi üye bile yapmamışlar, bu ne iştir!

Milliyetçilik kimsenin tapulu malı değildir, bizler de MHP Merkez Yönetiminin malı değiliz, tek düşüncemiz vatandır, milletimizdir ve insanımızdır! Biz bu vatanı karşılıksız sevdik ve geçen ömürde yaptıklarımızla nasıl sevdiğimizi de gösterdik, kanıtladık, bakın insanlarımızın gözlerine, bizi görünce nasıl ışıldadığını göreceksiniz, biz bu ışığı gördük. Zaten bu samimi ışıktan aldığımız güç sayesindedir ki adım adım Anadolu'yu dolaşıyoruz, halkımıza gidip yardım istiyoruz vatan için. Şimdi bakın şu başımıza gelenlere ve getirilenlere…

KINIYORUM SENİ EY MHP MERKEZ YÖNETİMİ, KINIYORUM!

Bu haksızlığın nedeni konusundaki takdiri de sizlere, halkımıza ve gençliğimize bırakıyorum. Bu derin bir üzüntüdür, bu üzüntüye yol açan duygularımızı sizlerle paylaşmak istedim, hepsi budur. Bu yönetim olsa da biz vatan aşığıyız, olmasa da Türk Milleti aşığıyız, karşı çıksa da biz Türk Bayrağı aşığıyız, MHP merkez yönetimi aşığı değil! Son nefesimize kadar da bu sevgiden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz, MHP Merkez Yönetimi olsa da olmasa da, bu böyle bilinmelidir.

Sözlerim Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Ülkü Ocakları’na gönül vermiş, yürek vermiş kardeşlerimizedir!

Biz hazırız, siz çağırın, iki elimiz kanda da olsa yine de geleceğiz, halkımıza birlikte gidip destek isteyeceğiz bu kötü gidişatı durdurmak için, gün bugündür, kim ne diyecekse bugün desin, kim ne yapacaksa bugün yapsın, yarın değil.

TANRI TÜRK MİLLETİ'Nİ VE TÜRK VATANI'NI KORUSUN!

Erdal SARIZEYBEK, 20 Nisan 2012
"Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir!" Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
KOLBAŞI
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 41
Kayıt: Cum Eyl 18, 2009 22:49

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x