Bedava yaşamak için milyar tl harcayıp bir insan neden vekil olmak için uğraşır demişti arkadaşın birisi.
İşte bundan olmak istiyorlar.
Vekil demek beleş yaşamı garanti etmek demek.
Halk adına oraya gitmiyorlar.
O sadece maaşı !!
Yan gelirler ne olcak!!
Ben kendi hakkıma düşeni helal etmiyorum.
1 vekilin kapımı çalıpta durumunuz nasıl diye sorduğuna şahit olmadım o yüzden vekiller boş insandır vekillere verilen maaşta milletin cebinden boşa giden paradır yazık günah vekil ne boka yarar hala anlamış değilim.
50 araçla cumaya giden adamlar, masraf olmasın diye işten eve yürüyen adama “isyan etme, şükret” diyorlar.
Çocuğuna pantolon alamayan adam, çocuğuna gemi alan adama oy veriyorsa;
Yoksulluk “Kader” değil, “Tercihtir”
Milletvekilliğinden emeklilik diye bir durum olamaz!
Bu sistem acilen kaldırılmalıdır! Hiçbir vatandaş bunlara ve bunların yedi sülalesine ölene kadar bakmak ve kendisinin alamadığı 1.sınıf hizmetin parasını ödemek zorunda değil! Millete hizmet etmek zor geliyorsa yapmasınlar!
Bir ülkede asil 8 bin 500, vekil 73 bin lira maaş alıyor ve kimse de bu Meclis kimi Ya da kimleri temsil ediyor diye sormuyorsa, o ülkede halk daha çok Market Pazar gezip ucuzluk arar.

Evinin kirasını ödeyemeyen kişi kendisini demir korkuluklara astı - 2019
evinin-kirasini-odeyemeyen-kisi-kendisini-demir-korkuluklara-asti-2019-t49855.html

Milletvekillerinin aldıkları komple haram kul hakkıdır. Milletvekilliği ve emekliliği rant kapısı olmuş.
BEN SEÇEYİM SEN 2 SENEDE EMEKLİ OL SONRA BENİ 60 SENEDE EMEKLİ ET DİYE DUA EDEYİM SİSTEMİN GÜZELLİĞİNE BAKIN