Toplumun her kesiminin "BAŞBAKAN"ı olup, her kesimi kucaklaması gerekirken,
sadece kendilerine oy verenlerin "BAŞBAKAN"ı gibi konuşup,
"Bizi "TEKEL" işcisi değil "MİLLET" iktidar yaptı diyerek, bizleri dumura uğratan
hangi Ülke'nin "BAŞBAKAN"ıydı?
A)Tanzanya
B)Güney Afrika
C)Etiyopya
D)Öyle bir "BAŞBAKAN" ve "ÜLKE" yoktur
E)Hayır, hayır vardır ve "TÜRKİYE"dir
Devletin kurumlarını satıp,
gelen para ile ülkeye "double" yol dışında bir yatırım yapamayan, iç ve dış borçları üçe katlayarak mucizeler yaratan,
"Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim, alıyorlarsa götürmüyorlar ya" diyen, satış ve pazarlama duayeni kimdir?
A)Pazarcı Cuma Ali
B)Hononulu Cafer
C)Orhan Pamuk
D)Sat, sat bitmiyor diyen Kemal Abi
E) Recep Tayyip Erdoğan
10 yıl önce her ALLAH'ın günü "TÜRBAN" gösterileri düzenlenir iken,
bu durumu değiştirmek için oy toplayanların iktidarında "TÜRBAN" ile ilgili bir gelişme olmamasına rağmen, tek bir "TÜRBAN" gösterisi yapılmaması nedendir?
A)Unutuluyordur..
B)Hatırlatan yoktur..
C)Belki de çözmüşlerdir..
D)İktidar değişikliği bekleniyordur..
E)Velev ki siyasi simgedir....
Yeni bir zengin sınıfı oluşurken, yoksul sayısı 11 milyonu bulan, 1 milyon 400 bin olan işsiz sayısı resmi rakamlara göre 3 milyon 600 bin olan, "MİLLET" borç içinde yüzerken yandaşları zengin edip teğet geçen krize
"Hayır, hayır kriz teğet geçmemiştir" deyip, itiraz eden kimlerdi?
A)Ergenekoncular.
B)Cuntacılar.
C)Muhalefet Partileri.
D)Ak Partiye "AKEPE" diyen edepsizler..
E)Krizin canını yaktığı millet..
Titreyen sesi ile anımsanan, "Şeyini şey ettiğimin şeyi" sözü ile tanınan, iktidarda iken mağdur olan, kozmik oda mı, kozmetik oda mı gibi söylemleri ile ciddi konuları bile sulandıran, en son Güldan Mumcu "TBMM Başkanvekili" iken odasına girip,'Sarhoşa nasıl müsaade ediyorsun'? dediği ve sarhoş taklidi yaptığı iddia edilen ve bu iddialara "Ben ağzıma gram alkol sürmedim, alkol sürmemiş biri olarak ben nasıl sarhoş taklidi yapabilirim" diyen, hiçbir "TV" ekranında, sinemada sarhoş görmemiş;
yolda sarhoş birini görse, sarhoş olduğunu anlamayıp tansiyonu mu var, sarası mı var acaba diye, kara kara düşünmesi muhtemel olan insanımız kimdir?
A) Müslüm Gürses
B) Kamer Genç
C) Levent Kırca
D) Agora Meyhanecisi
E) Bülent Arınç
Levent Bulut
leventbulut@haberokur.com