Minikler Artık 20'ye Kadar Sayabilecek

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Minikler Artık 20'ye Kadar Sayabilecek

İletigönderen ACD » Prş May 17, 2007 9:10

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwNTE2%5Cres%5C1167_07051615203948.jpg[/img]

Minikler Artık 20'ye Kadar Sayabilecek

Eurosoft'un 5 yaş üzeri okul öncesi eğitim için sunduğu Minikler Okulu'nun üçüncüsünde önceki örneklerdeki gibi beşe değil 20'ye kadar sayıları öğrenebilecek.

EuroSoft, yerli BigSoft markasıyla “Minikler Okulu 3” isimli eğitim programını satışa sundu. Daha önce iki versiyonu yayınlanan Minikler Okulu'nun üçüncüsü 5 yaş ve üzerindeki çocukların okul öncesi eğitimlerine destek oluyor.
Maksimedya Yazılım ekibi tarafından geliştirilen “Minikler Okulu 3“ programında çocuklar çizgi karakterler; Vızvız, Zıpzıp, Civciv, Pufi, Kurbi, Pati ile sayıları, kavramları, şekilleri ve renkleri öğreniyor.

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, daha önce hazırlanıp satışa sunulan iki Minikler Okulu programının, anne - babalara çocuklarının okul öncesi eğitimine destek vermekteki en önemli yardımcısı olduğunu ve büyük ilgi gördüğünü söyledi. Karcı, “İlk hazırladığımız Minikler Okulu’nda 5’e kadar rakamları öğretiyorduk,ana renkler vardı. Bu programda artık 20’ye kadar sayma sayıları var. Renklerin sayısını ve öğrenecekleri şekilleri arttırdık. Yön ve zaman kavramlarını ekledik” dedi.

Tüm menü adları ve oyunlara girişlerin sesli olması sayesinde, çocuklar isterse anne baba eşliğinde, isterlerse kendi başlarına programı çok rahatlıkla kullanabiliyorlar.

BigSoft’un “Minikler Okulu 3” KDV dahil 25 YTL’den satışa sunuldu.
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x