MISIR’DA “FİRAVUNLAR ALTIN GEÇİDİ”

Genel & Güncel Konular

MISIR’DA “FİRAVUNLAR ALTIN GEÇİDİ”

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Kas 03, 2022 17:39

MISIR’DA “FİRAVUNLAR ALTIN GEÇİDİ”
Mısır'da, 18 kral ve 4 kraliçe mumyası “Firavunlar Altın Geçidi” olarak adlandırılan kortejle Kahire'deki müzeden Giza'daki yeni müzeye devlet töreni ile taşınıyor, halkın ilgisi üst seviyede.
● Mısırlı Müslümanlar tarihlerini “İslamiyet öncesi ve sonrası” diye ikiye ayırmıyorlar; İslamiyet öncesini yok saymıyorlar.
● Mısırlı Müslümanlar “Mısır İslamiyet ile şereflendi” demiyorlar, İslamiyet öncesini de şerefli görüp gururla anıyorlar.
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla.
Resim

Bin yıl boyunca
İslam kamuflajı altında Arap ve Fars kültürü ile yavaş yavaş zehirlenmişiz.
Bu zehir, bizi öldürmemiş, tıpkı
bir alkol gibi, tütün gibi, afyon gibi yavaş yavaş ele geçirmiş, bağımlısı kılmış, ruhumuzu esir almış, adeta kimyamızı bozmuştur. Şimdi koca bir millet, çoğunluk köklerine yabancı, özüne düşman, düşünmeden sorgulamadan, biat eden bir çeşit mankurt olmuştur...
Sıkıntı burada,
Türkistan -Ahmet Yesevi müslümanlığını bırakıp Emevi - Arap islam inancının,kültürünün etkisine girmiş, Ortadoğululuk hastalığına yakalanmış, adeta bataklığa saplanmışız.
"Din bir afyondur!" diyen Karl Marks'ın kulakları çınlasın! Onun bile ne demek istediğini kırk yaşımdan sonra sorgulayıp anladım.
Hasta bir toplum olduk. Toplumsal hastalıklar tedavisi
zor olan ve üç beş nesil gibi
uzun zaman alan süreçlerdir.
O da işi ciddiye alıp hemen tedaviye başlayan yöneticiler olursa. Peki var mı?..
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x