MİT’e, 9 Mayıs E-Muhtırası?!

MİT’e, 9 Mayıs E-Muhtırası?!

İletigönderen turcomann » Pzt May 10, 2010 4:06

MİT’E, 9 MAYIS E-MUHTIRASI

Resim
Hayrullah MAHMUD

MİT, TÜRKİYE’DE KANLI BİR İÇ SAVAŞ SÜRECİNİ PLANLIYOR, ORGANİZE EDİYOR, AKP & GÜLEN CEMAATİ & PKK ELİ İLE ADIM ADIM HAYATA GEÇİRMEK İSTİYOR YA DA ERDOĞAN NEDEN TSK’YA YAPILAN “ASİMETRİK SALDIRI” İÇİN DE MİT’E “BULUN” TALİMATI VERMİYOR VEYAHUT RAP… RAP… RAP…?!

"Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

RAP… RAP… RAP…

Operasyon başladığı günden bu yana, MİT’in yönlendirdiği internet siteleri, gazete, televizyon, siyasetçi, yazar tayfasının yaptığı yayınları izliyorum.

İnsan zekası ile alay eden, hedef saptırmaya yönelik açıklamalar yapılıyor!

1- Operasyonu, F Tipi yapı üzerinden yapan adres MİT!

2- MİT’in bu operasyon üzerinden hedeflediği amaç, Türkiye’de bir “iç savaş” başlatmak!

RAP… RAP… RAP…

Hal böyleyken…

Emre Taner’in, MİT Müsteşarlığı’na getirilme sürecinde de söylemiştim:

“Bu adamın başı kıçı oynuyor, buna güven olmaz, fazla destek çıkmayın!”

Taner de, haber yollamıştı, “Hayrullah Bey yanlış biliyor, benim çocuğum var” diye…

“Ben başı kıçı oynayanların çocukları olmaz, olamaz demedim, sen ruhen ibnesin, sana güven olmaz” dedim ve yine haklı çıktım.

İşte Atatürk Türkiyesi’ni yıkmak için AKP & Gülen Cemaati eli ile Anayasa değişikliği yapılırken, sizin yaptığınız operasyon ortada!

Burada ne Baykal’ın özel hayatı önemli!

Ne de CHP!

Baykal da, CHP de Atatürkçülük sözkonusu olduğunda sınıfta kalır!

Nokta!

RAP… RAP… RAP…

Ertuğrul Özkök: O akşam evde neler konuşuldu

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/146 ... =10&gid=61

(…)

Erdoğan'den MİT'e "Bul emri"!

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14667497.asp

(…)

Şehid cenazesinde bu defa AKP'li Tüzmen hırpalandı, çevik kuvvet zor kurtardı!

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14669679.asp?gid=373

RAP… RAP… RAP…

Burada önemli olan, Baykal’a başladığı işin yarım bıraktırılmak istenmesi!

Şimdi buradan herkese açık seçik sormak istiyorum:

Anayasa değişikliğini Gül onayladı diyelim, Baykal da geri adım attı, Anayasa Mahkemesi’ne gitmekten vazgeçti, ne olmasını bekliyorsunuz?!

Kuzu kuzu bu ihaneti, Atatürk Türkiyesi’nin ortadan kaldırılmasını seyredeceğimizi mi?!

Bilmenizi isterim ki, bu bir kanlı iç savaş sebebidir!

Bu bir, “Askerin yönetime el koyma” sebebidir.

Şimdi bu noktadan hareketle biraz daha detay verelim:

Abdullah Gül, “istihbari” anlamda kimin adamı, MİT’in!

Recep Tayyip Erdoğan, “istihbari” anlamda kimin adamı, MİT’in!

AKP genel merkezinde, PKK ile AKP’nin arasında “postacılık” yapan İhsan Arslan, istihbari anlamda kimin adamı, MİT’in!

Görünen o ki, MİT meydanı fazla boş buldu, köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor!

Hata onların değil, onlara bu imkanı veren bizlerde!

RAP… RAP… RAP…

Ne demiştik:

Atatürk Türkiyesi’nin ortadan kaldırılma düşüncesi dahi “ölümcül suç” iken, fiilen Anayasa değişikliğine gidilmiş olması dahi “kendi kendini intihar etmek” değil de nedir o halde?!

Madem MİT’çiler oynamayı çok seviyor, devam edelim:

1- MİT, Abdullah Gül’ün kayıp trilyon davası ile ilgili eksik evrağı nerede, kimin elinde sorusuna cevap vermek ister mi?!

2- Baykal’ın “özel hayatı” üzerinden “Anayasa Mahkemesi” sürecini ortadan kaldırmaya çalışan MİT, Erdoğan’ın etnik danışmanının kızkardeşi ile girdiği yasak ilişki sürecinde sahip olduğu gayrımeşru çocuğun adını ve annesinin adını kamuoyu ile paylaşmak ister mi ve/veya Erdoğan’ın nüfusuna kayıtlı bir başka kadından olma çocuğu var mı yok mu sorusuna cevap vermek ister mi?!

3- MİT; Abdullah Gül’ü Çankaya Köşkü’ne çıkartan ve kadınsız bir hayat yaşayan Devlet Bahçeli’nin özel hayatını faş etmeyi, internet sitelerine yüklemeyi de düşünür mü?!

4- MİT, hayatı boyunca eli kadın bedenine değmemiş Fetullah Gülen’in dörtduvar arasında geçirdiği histeri nöbetlerinin “gizli kamera” kaydını da internet sitelerine yüklemeyi düşünür mü?!

Sözün özü:

Emre Taner’in başında olduğu MİT, Türkiye’de bir iç savaş provası yapıyor!

AKP & Gülen Cemaati gibi “MAL”ları bulmuş, insan zekası ile alay eden operasyonlar yapıyor!

Mayınlı arazide şansını fazla zorluyor!

Böyle devam ederse, PKK’dan da, AKP’den de, Gülen Cemaati’nden de önce MİT bitecek!

Velhasıl, farkında değiller, havaya uçacaklar!

Nokta!

RAP… RAP… RAP…

Birkaç satır da, Doğan Medya Grubu’na!

Baykal’a “CD” üzerinden kurulmak istenen “komplo” operasyonunda, asıl operasyona uğrayan sizsiniz!

CD gerçek değil, birçok görüntünün eşlemesi!

CD dışında başka doneler üzerinden Baykal’ı perde arkasında geri adım atmaya zorluyorlar!

Aydın Doğan zaten yüzde 70 ölü!

Şansınızı fazla zorlamayın, bu bir!

Nehir kenarından yazan Ertuğrul Özkök’e gelince, bugün kaleme aldığı yavşakça yazıyı okudum.

Şimdi Özkök’ün kıçına bir tekme basıp nehre doğru itekleyelim, birazcık boklu derede yüzsün, aklı başına gelsin!

Öncelikle, yazdığı yer nehir kıyısı değil, dere kenarı!

Anlaşılan o ki, Ayamama Deresi taştığında, Basın Ekspres Caddesi sular altında kaldığında da anlamamış, kendisini bekleyen sonu!

Baykal’ın eşi ile yaptığı sohbeti merak ettiğini söylemiş bugünkü yazısında!

Kendisi vakti zamanında Ankara’daki makam odasında, Fatih Çekirge’nin operasyonu ile karısı tarafından asistanı D.Ö. ile basıldığında ne hissetmiş ise oradan bir ölçü alabilir!

Zulasındaki 50 milyon dolara güveniyor ise Ufuk Güldemir’in sonunu hatırlatmak isterim, o parayı ne sana, ne ailene ne de torunlarına yar etmezler.

Ölürsün şekerim!

Hem de “haz”dan!

Kafana torba bağlı, çıplak bir halde bulurlar cesedini!

Özkök hala anlamadı ise diyeceğim şudur, patronun Aydın Doğan’a sor bakalım, Erol Simavi’nin eski yavuklusu Nükhet Duru ile makam odasında neyi görüşüyor, neyi bölüşüyor?!

Şimdi çıkarın boklu dereden Özkök’ü, fazla konuşmasın, nehir kenarından inanmadığı vatanı için yazmaya devam etsin!

Hah bu arada, bizi Almanlar kurtarır diyorsanız, zırcahilsiniz!

“ANKA” ne zannediyorsunuz, Türk & Alman ortaklığı!

Türkiye’den kaçsanız dahi, Osmanlı coğrafyasında barınabileceğiniz bir tek yer yok!

Almanlar’ın hakim olduğu coğrafyada yaşarız diyorsanız, bilmelisiniz ki, bir tamponluk canınız var!

İngilizlere fazla yaslanmayın, onlar kendilerini zor taşıyor, TSK’nın kapısının önünde hazır bekliyor!

Azrail de bir melektir ve kafasına göre can almaz!

Allah istediği, emrettiği için, her faniye özel bir vesile uydurup, can ile bedenin ortak yolculuğunu sonlandırır.

Nokta!

Sözün özü:

Medyanın hali ortada!

Hadi anladık bunlar zırcahil!

Bir hamle ötesini görmekten uzak!

Peki MİT’çilere ne demeli, amacınız iç savaş çıkartıp kan akıtmak ise bilmenizi isteriz ki, tekrarla söyleyelim, ilk akacak kan sizinki olur!

Nokta!

RAP… RAP… RAP…

Uğur Dündar’dan sonraki MİT’in bet sesli bebesi Zülfü Livaneli’nin bugünkü satırları için fazla söylenecek bir şey yok!

Neden, niçin, niye?!

Çünkü, İsrail, daha el öpmedi, el öpmek için randevu bekliyor!

O nedenle, “çelik çekirdek”ten izinsiz Türkiye’de operasyon yapamazlar, yalan söylüyorsunuz, hedef saptırmaya çalışıyorsunuz!

İkincisi, yediğiniz haltı İsrail’in üzerine yüklemeyin, çekiliriz aradan MOSSAD’la yüzyüze bırakırız sizi, kendi pisliğinizde boğulursunuz!

Nokta!

RAP… RAP… RAP…

Erdoğan & Gül ikilisine gelince…

MİT’in yaptığı Baykal operasyonu için MİT’e “Bul” emri vereceğine, önce şu basit sorulara cevap versin:

1- Genelkurmay Başkanı Başbuğ, bir kısım medya üzerinden TSK’ya karşı “asimetrik savaş yapılıyor” dediğinde, neden benzer bir emri vermediniz?!

2- TSK’da görevli ya da emekli komutanların çakma konuşma kayıtları aynı internet sitesi üzerinden servis edildiğinde neden MİT’e benzer bir emir vermediniz?!

3- Yayın yasağının ölçütü nedir?!

Sözün özü:

Fetullah Gülen istihbari bir obje, F Tipi istihbarat teşkilatı da “toksik” bir varlık!

Onun için MİT’i derinleşen kaos ortamında son bir kez daha uyarıyoruz:

Türkiye’de “AKP & Gülen Cemaati & PKK” üzerinden kanlı bir iç savaş provası yapıyorsunuz!

Bilmelisiniz ki, o kan akmaya başlar ise ilk akan kan sizinki olacak, bu bir!

İkincisi, Türkiye’de bir ilk yaşansın ister misiniz, şehid aileleri MİT Ankara’daki Müsteşarlık binasının önünde eylem yapmasını ister misiniz?!

Üçüncüsü, TSK’ya alçakça iftiralar atan Vakit’in perde arkasında MİT var, Türkiye’nin generallere küfreden yazıyı yazan mahlas yazarın MİT elemanı olduğunu tüm Türkiye’nin öğrenmesini ister misiniz?!

Dördüncüsü, Baykal ile adı çıkan hanım milletvekilinin MİT personeli olup olmadığı sorusunun cevabını kamuoyu ile paylaşmak ister misiniz?!

Nokta!

RAP… RAP… RAP…

Ultra Neo 27 Nisan süreci?!

http://askerhaber.com/kose-yazisi/72/ultra-“neo-27-nisan”-sureci.html

(…)

Med-Cezir?!
http://askerhaber.com/kose-yazisi/74/med-cezir.html

(…)

Aşk-ı Memnu?!
http://askerhaber.com/kose-yazisi/75/ask-i-memnu.html

(…)

Timsah gözyaşları?!
http://askerhaber.com/kose-yazisi/83/ti ... slari.html

(…)

Hangi Yeni Mahalleli O.Ç.?!

http://askerhaber.com/kose-yazisi/64/hangi-oc-.html

RAP… RAP… RAP…

Ve…

Son olarak…

9 Mayıs E-Muhtırası:

1- Baykal istifa edemez, geri çekilemez. Geri adım attığı an ölür. Onun için Baykal, başladığı işi yarım bırakmayacak, yapmak istediğiniz şantaja boyun eğmeyecek! Anayasa değişiklik paketini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek, ondan sonra istediği yere ilerleyebilir!

2- Erdoğan, artık ya MİT’in aklı ile iş görmeye devam edip, Türkiye’yi kanlı bir iç savaş ortamına sürükleyecek ya da…

3- İsrail / İran savaşı arifesinde hem Türkiye hem de içinde yaşadığımız coğrafya çok karışacak! MİT, Türkiye’yi bölmek için ter akıtanlarla işbirliğine devam edecek ise bilmelerini isteriz ki, PKK’nın kokusu üzerlerine fazla sinmiş, devlet katında PKK ile eşdeğer muamele görecekler!

Nokta!

Kaynak: askerhaber.com
Kullanıcı küçük betizi
turcomann
Üye
Üye

İletiler: 40

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x