msnde hareketli avatar kullanmak

Bilgisayar donanımları, kullanım kolaylıkları, yardım konuları ve teknolojik haberler.

msnde hareketli avatar kullanmak

İletigönderen CessA » Çrş Ara 12, 2007 18:23

msn de hareketli avatar kullanmak için ilk önce hareketli avatarlarımızı msn e yüklemeye yarıyan

msn pro programını bilgisayarınızı indirin. indirmek için tıklayın


daha sonra google a girin ve tırnaklar hariç " content.mct " diye aratın ve sitelerde bulduğunuz hareketli resimlerin url adreslerini msn pro programına girin.


örnek bulduğunuz url lerden biri tırnaklar hariç "http://monkey.mastaline.com/bmripper/meegos/8d366128-9cc
3-48da-8894-fcd10a0691f4/content.mct"

bu adresi aşağıdaki resimdeki gibi msnpro programına kopyala yapıştır yapın ve " install content " e basın . o kendi otomatik olarak hareketli avatarınızı msn e kuracaktır.


Resim

daha sonra msn de görüntü resmi değiştire girdiğinizde aşağıdaki resimdeki gibi " dinamik görüntü resimleri " altında yüklenen hareketli avatarınızı göreceksiniz. ve seçip hareketli avatarlarınızı kullanabileceksiniz.


Resim

veya daha çok hareketli avatar bulmak isterseniz google da tırnaklar hariç " msn dynamic display pictures " veya " msn animated avatars " diye arama yapabilirsiniz. ve bulduğunuz sitelerdeki hareketli ( dynamik ) avatarların
üstüne gelerek sağ tuşla tıklayarak " kısayolu kopyala " diyerek adresi alın ve msn pro programına yapıştırın. firefox kullananlar dynamik hareketli avatarın üstüne gelip " bağlantı konumunu kopyalaya " basarak adresi alabilir. ( aldığınız adreslerin .mct veya .mco olmasına dikkat edin )

örnek olarak msnpro programının anasitesine gidin gitmek için tıklayın


aşağıdaki resimdeki gibi beğendiğiniz resmin üzerine sağ tuşla tıklayıp kısayolu kopyala diyerek alın ve msnpro programına yapıştırın. (klavyeden ctrl+V) vb. ve install content e tıklayın daha sonrada görüntü resimlerinden dynamik görüntü resimlerinden yüklediğiniz hareketli avatarı seçin ve güle güle kullanın
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye
 
İletiler: 1164
Kayıt: Prş Nis 26, 2007 14:50
Konum: Rohan

Şu dizine dön: Bilgisayar

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x