Muhalefet köşkte toplanıyor

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Veled » Çrş Ağu 01, 2007 10:44

22 Temmuz seçimlerinde Meclis’te grubu bulunan CHP ve MHP liderlerini Çankaya Köşkü’ne çağıran Sezer, DTP’ye ise bir çağrı yapmadı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan muhalefet partilerin liderlerini "kutlamak üzere" kabul edeceği bildirildi.

Açıklamada, Sezer'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ise, Bakanlar Kurulu'nun istifasını sunmak üzere 23 Temmuz'da kabul ettiği sırada, AK Parti'nin seçimde elde ettiği sonuçtan dolayı kutladığı belirtildi.

Sezer bugün saat 11.00'de , CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, saat 11.30'da da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek.

Sezer'in yeni Meclis'in oluşumu ve yeni cumhurbaşkanı seçimi gibi konularda muhalefet liderlerinin görüşünü alacağı belirtiliyor.

Meclis'te grubu bulunan parti liderleri sıfatıyla Baykal ve Bahçeli'yi görüşmeye çağıran Sezer, Meclis'e bağımsız olarak giren milletvekilleri DTP grubu oluşturduğu halde, DTP bulunmuyor.

Kanal Türk
http://www.kanalturk.com.tr/23490/muhalefet-köşkte-toplanıyor.html
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Ağu 01, 2007 14:51

Ne çağıracak DTP'yi?Müstakbel cumhurbaşkanımızla mı karıştırdınız siz sayın Sezer'i?Hatırlamayanlara hatırlatayım,hapishaneden çıkarıp kabul etmişti Çankaya'nın gülü Zanagilleri.Hey gidi günler hey,hey gidi memleket hey,hey gidi millet hey!!!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ağu 01, 2007 14:56

Çetin Taş, pek anti-demokratik gördüm seni :olmaz:

hapishaneden çıkarıp kabul etmişti Çankaya'nın gülü Zanagilleri

kadincagiz secimden iki gün önce ne güzel bas bas bagirdi, Türkiye'nin bölünme zamani gelmistir diye :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x