Mustafa ÖZBEK tutuklandı, Erhan GÖKSEL, Ünal İNANÇ serbest!

Genel & Güncel Konular

Mustafa ÖZBEK tutuklandı, Erhan GÖKSEL, Ünal İNANÇ serbest!

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 25, 2009 22:12

Ergenekon Tertibi kapsamında gözaltına alınan Gazeteci Ünal İNANÇ serbest bırakıldı.

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mecit Hazır, Genel Sekreteri Muharrem Aslıyüce, Genel Başkan Yardımcısı ve Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Pevrul Kavlak, ile sendika çalışanı Süleyman Erdinç de serbest.

Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa ÖZBEK ve Araştırmacı-Yazar Erhan GÖKSEL tutuklamaları talebi ile mahkemeye sevk edildi!

'Ergenekon'' soruşturması kapsamında İstanbul Adliyesi'nde sorgusu tamamlanan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek tutuklandı, Araştırmacı Erhan Göksel ise serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek ve Araştırmacı Erhan Göksel, ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten savcı tarafından sorgularının ardından, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Mahkeme, ''Ergenekon törer örgütü üyesi olduğu'' gerekçesiyle Özbek'in tutuklanmasına, Göksel'in ise serbest bırakılmasına karar verdi.

Özbek, kararın ardından Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Oca 26, 2009 9:31

Vallahi mezardan kalkar yine konuşurum, ey Tayyip Erdoğan!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen hirbo06 » Pzt Oca 26, 2009 9:57

Sayin Ozbek' e gecmis olsun Allah ona bu vatan mucadelesinde kuvvet versin diliyorum. Soylemleriyle cesaretini ortaya koymus bir Turk buyugu olarak boyle asli astari belli omayan bir "teror" sucu kapsaminda tutuklanmasini kiniyor, sorumlularin er veya gec hukuk karsisina cikacaklarina inaniyorum. Video icinde tekrar tesekkurler Turk-Kan.
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Oca 26, 2009 12:33

Mustafa ÖZBEK hakiki bir TÜRK'dür
Keske bizi ÖZBEK gibi bir TÜRK yönetse
Beni TÜRK olmayan neydü belirsiz,arap hayrani
gürcü asilli birisinin yönetmeye kalkan, kara cahil, cehalettin hirsizligin, vurgunun Allahini yasadigimiz bir
zamanda kendimden utaniyorum
Recep sen bize layik birisi degilsin.
Sen vede senin gibi kara cahil insanlar ancak afrikada bile bulamayacagin ülkeleri yönetetirsin.
Sen ATATÜRK'ün kurtaripta kurdugu bu güzel Yurdumu ancak cahillige, cehalete karanliga götürürsün.
Türk Milletinin gelecek ancak 20 yilinida karartirsin.
Bunuda anlamak istemeyen cahillere yaziklar olsun.
Sen Müslümansan eger Müslüman birisi sinsice plan yapip iftira atarak sucsuz insanlari hapis haneye atmaz.
Uyu TSK uyu bir gün belki sende uyanirsin...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Oca 26, 2009 13:21

Allah'im aklima mukayyet ol.

Ermenilerden özür dilersen --> "Demokrasi karşıt görüşlere açıktır"

Vatan, Millet, Atatürk dersen --> Ergenekon Terör Örgütü!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x