Ne mutlu Hamaslıyım diyene...

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 31, 2009 2:45

Vallahi kıskandım... Hep böyle altı okka bi başbakanım olsun isterdim.

*

Evlatlarımız kahpe pusularda şakır şakır şehit edilirken, açsın telefonu Barzani’ye, "eksküzmi" desin mesela... "Bundan böyle sınırdan kedi bile geçerse, çadırına F16 yağdırırım, nerden geldiğini şaşırırsın" desin... İsterdim.

*

Kafamıza çuval geçirdiklerinde, isterdim ki, toplasın kabineyi acilen, "İncirlik’e kilit vurdum" desin... Çağırsın ABD Büyükelçisi’ni, "Bak arkadaş, ya çıkıp özür dileyeceksiniz, ya da topla tasını tarağını Nebraska’ya kadar yolun var, anca gidersin" desin...

İsterdim.

*

Annan Planı’nı burnumuza dayadıklarında, kaldırsın telefonu, "Bizde güzel bir laf vardır dostum Kosta, senin anan güzel mi?" desin, şakayla karışık... Gitsin Kıbrıs’a, "Biz burdayız kardeşim, santim kımıldamayız, çok rahatsızsan ananı da al git" desin...

İsterdim.

*

Bize turistik vize bile verirken bin dereden su getiren ülkelerde bölücüler cirit atıyor, AB çatısı altında konferans filan düzenliyor... İsterdim ki, çıksın Meclis kürsüsüne, "Toprağıma, milletime yönelik bu husumet bitene kadar, AB ile ilişkilerimizi askıya alıyorum" desin... "Benim için bitmiştir, daha gelmem Brüksel’e" desin... İsterdim.

*

Uzatmayayım...

Kıskandım.

Ömrüm boyunca özlemini çektim.

Hamas’a nasip oldu.

*

Ne mutlu Hamaslıyım diyene.

Yılmaz ÖZDİL, 31.01.2009
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen hirbo06 » Cmt Oca 31, 2009 3:23

Sayin Ozdil'i tebrik etmek gerekir. Basbakan'in onca konuda aldigi kisiliksiz tavirlari ve omurgasiz durusunu cok guzel ozetlemis. Gonul isterdiki basbakanimiz Hamas'a ve Gazze'ye gosterdigi hassasiyetin hic olmazsa kucuk bir bolumunu sehitlerimize, vatansever Turk milletine gostermis olabilseydi... Bunca yillik iktidarlari doneminde bizde biraktigi izlenim, "Ne mutlu Turk'um diyene" demekten aciz, AB ve ABD poltikali dogrultusunda ulkenin ve milletin bonulmez butunlugunden bile vazgecebilecek, isbirlikci emperyalist politikalarin yilmaz takipcisi, ongorusuz bir basbakan oldugudur. Ne mutlu Hamas ve Gazze' lilere, bir kampanya baslatsinlar gonderelim RTE yi onlara basbakan olarak, en basta ben imza atacagim...Bize yaramadi belki onlara yarar...
Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen maydonos » Cmt Oca 31, 2009 3:42

cem karacanin seslendirdigi kerkuk turkusu geldi aklima nedense...hirbo cok iyi fikir bir fuzenin ucuna koyup yollayabilsek ne guzel olur..tepe tepe kullansinlar..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Kemalist Murat » Cmt Oca 31, 2009 5:50

Somurgeci Amerikan askerlerinin evine sag saglim donmesi icin dua ettigini soyleyen diktator Tayyip hic kendi halki'nin menfaatlerini bir an olsun dusunurmu?
Kullanıcı küçük betizi
Kemalist Murat
Üye
Üye

İletiler: 31

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x