Zaman: Cum Ağu 29, 2025 21:58

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Nürnberg’den geçerken hatırladıklarım... / Arslan BULUT

Nürnberg’den geçerken hatırladıklarım...

Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekleri Birliği önderliğinde Avrupa’nın dört ülkesinde düzenlenen “Milli Anayasa Forumu” için Viyana ve Berlin’deydim. Lyon, Rotterdam, Viyana ve Zürih’teki panellere katılan konuşmacılar Berlin’de buluştu ve Hüsamettin Cindoruk’un başkanlığında, bütün dünyaya, Türk Milleti’nin direneceğini haykırdı..
Ben Berlin’deki muhteşem buluşmayı, Birinci Berlin Kurultayı olarak adlandırdım.

Önce Frankfurt’a indim ve daha sonra trenle Viyana’ya hareket ettim. Nürnberg’den geçerken ünlü Nürnberg mahkemesini hatırladım. Konuşmalarımdan birinde, bu konuyu gündeme getirdim.
Almanya ve Japonya, ...
Read more : Nürnberg’den geçerken hatırladıklarım... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1045 | Yanıtlar : 0

Türkiye'nin Çıkış Yolu Nasıl Açılabilir? / Arslan BULUT

Türkiye'nin Çıkış Yolu Nasıl Açılabilir?

ABD, İngiltere ve İsrail, 27 Ocak 2003 tarihli Time dergisinde yayınlanan haritadaki sarı bölgeyi yani Türkiye, İran, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Kuveyt ve diğer Körfez ülkeleri, Ürdün, Suriye ve Irak’ı tamamen ele geçirmek istiyordu. Özbekistan ve Kırgızistan da bu haritaya dahildi.

• Birinci aşamadaki hedef, Kürt bölgesi diye adlandırılan coğrafyada bir Kürt devleti oluşturmak, Irak’ın başına Yahudi asıllı birini getirmek, Suriye engelini de ortadan kaldırarak, vaat edilmiş toprakları birleştirmektir.

• ...
Read more : Türkiye'nin Çıkış Yolu Nasıl Açılabilir? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 675 | Yanıtlar : 0

ABD, Öcalan'ı Niçin Transfer etti? / Arslan BULUT

ABD, Öcalan'ı Niçin Transfer etti?

Esad Altay dostumuz, “1999 yılında Abdullah Öcalan Türkiye’ye neden verildi?” diye sağlıklı bir analizin yapılmadığını düşünerek, konu ile ilgili bir çalışma yaptı. Bilindiği gibi dönemin başbakanı olan rahmetli Ecevit, 2005 yılında yaptığı açıklamada “Öcalan’ı ABD bize neden teslim etti halen anlamış değilim” demişti.. İşte o analiz: * PKK 1999’a kadar, yani Öcalan Şam’da terör örgütünü yönetirken çok büyük oranda, Suriye devlet yönetiminin politikalarından onay almaktaydı. Atlantik ekseninin oluşturduğu küresel ...
Read more : ABD, Öcalan'ı Niçin Transfer etti? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 0

AKP, Neden Türk Apartmanını Yıktı? / Arslan BULUT

'AKP, Neden Türk Apartmanını yıktı?

Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç’ın içinde yetiştiği Milli Nizam, Milli Selamet, Refah, Fazilet partilerinin bugünkü temsilcisi olan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Hükümet savaş için biletini almış vaziyette. Biz Milli Görüş olarak ülkenin bir savaşa sokulmak istendiğini 1.5-2 yıldır haykırıyoruz. Birçok insanın yönünü Suriye’ye döndürmeye cesaret edemediği dönemde Saadet Partisi olarak orayı ziyaret ettik. Hükümeti uyardık. O günlerde komplo teorisi peşinde olmakla suçlandık. Türkiye adım adım bir ...
Read more : AKP, Neden Türk Apartmanını Yıktı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 0

'Türk Ordusu'na Balyoz' Nasıl Vuruldu? / Arslan BULUT

'Türk Ordusu'na Balyoz' Nasıl Vuruldu?

Balyoz davasında karar açıklanırken, mahkûm edilen sanıklardan emekli orgeneral Ergin Saygun’un “Türk Ordusuna Balyoz” adlı kitabı da yayınlandı.

Aslında daha bu davalar başlamadan çok önce Türk Ordusu’na karşı uygulanan psikolojik harekata her zaman dikkat çekmiş ve buna bir tedbir alınması gerektiğini her vesileyle hatırlatmıştık. Ancak, dönemin Genelkurmay Başkanları, zaman zaman bu konuya işaret etse de hiçbir tedbir almadıkları gibi kendilerini kurtarmak için çabaladılar.

Kitapta Türk Ordusu’na balyozun nasıl vurulduğuna ...
Read more : 'Türk Ordusu'na Balyoz' Nasıl Vuruldu? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 876 | Yanıtlar : 0

ABD'nin Truva Atı Politikası ve AKP! / Arslan BULUT

ABD'nin Truva Atı Politikası ve AKP!

Rusya, ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı’na Rusya’daki faaliyetlerine son vermesi için 1 Ekim’e kadar süre verdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandr Lukaşenko, “USAID, Rusya’daki sivil toplum örgütlerini, siyasi süreci ve belli aşamalarda seçimleri etkilemeye yönelik çalışmalarda bulunuyor. Özellikle Kuzey Kafkasya bölgesindeki faaliyetleri konusunda, birçok soru işaretleri var. Bu konuda ABD’li muhataplarımızı daha önce uyardık” dedi.

ABD, “Demokrasi Projesi” ve “Açık Toplum Projesi” gibi sivil toplum görünümlü istihbarat ...
Read more : ABD'nin Truva Atı Politikası ve AKP! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1096 | Yanıtlar : 0

PKK Saldırıları ve Yeni Haçlı Seferi! / Arslan BULUT

PKK Saldırıları ve Yeni Haçlı Seferi!

Gaziantep’teki bombalı saldırıdan sonra Afyonkarahisar’daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Mehmetçiklerin naaşları, DNA testi tamamlanıp yakınlarına teslim edildi. Onların cenaze namazları kılınırken, Hakkari-Çukurca ve Bingöl-Karlıova yollarından mayın patlamaları haberleri geldi. Yine şehitler, yine şehitler.. Askerler, polisler..
Fakat bu arada CHP Gaziantep milletevekili Mehmet Şeker, “Gaziantep ve Kilis’in ilçelerinin hepsinde, sığınmacılar arasında gelen PKK’lılar sokakta ellerini kollarını sallayarak rahat rahat geziyor. Denetim yok” demesin mi? Fatih Erboz’un sorularını ...
Read more : PKK Saldırıları ve Yeni Haçlı Seferi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 846 | Yanıtlar : 0

Nuh'un Gemisi mi ABD Gemisi mi Davutoğlu? / Arslan BULUT

Nuh'un Gemisi mi ABD Gemisi mi Davutoğlu?

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da düzenlenen “Arap Uyanışı ve Orta Doğu’da Barış: Müslüman ve Hristiyan Perspektifler” konulu konferansın katılımcılarına, Dolmabahçe Sarayı’nın bahçesinde 8 Eylül 2012 akşamı bir yemek verdi.

Davutoğlu kohuşmasında “Bu bölgenin kaderi, bu bölgenin insanları tarafından çizilir” ifadesini kullandıktan sonra “Hristiyanı, Müslümanı, Sünnisi, Şiisi, Alevisi, Nusayrisi, Dürzisi, Katoliği, Süryanisi, Keldanisi... Bütün bu Orta Doğu’nun sahibi hep beraber biziz” dedi.

“Türkiye Cumhuriyeti olarak, ‘Arap uyanışı’ dediğimiz bölgesel ...
Read more : Nuh'un Gemisi mi ABD Gemisi mi Davutoğlu? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2555 | Yanıtlar : 0

İslami Bisiklet ve İslamın Namusu! / Arslan BULUT

İslami Bisiklet ve İslamın Namusu!

Fas’tan Endonezya’ya kadar İslam dünyası üzerinde bir Amerikan operasyonu sürüyor. Afganistan ve Irak işgal edildi, Libya bombalandı. Tunus ve Mısır’da yönetimler devrildi. Mısır’da Amerikan yardımı aldığı kesin olan İhvanı Müslimin örgütü, şimdi de Suriye’ye yönelik müdahaleyi destekliyor. Pakistan’da her gün bombalar patlıyor.. İran tehdit altında.. Afrika’daki, Çin’deki, Arakan’daki Müslümanların hali malum! Doğu Timor, yine bir Amerikan operasyonuyla Endonezya’dan ayrıldı, bağımsızlığını ilan etti. Balkanlar’daki Müslümanların başına neler geldiğini bütün dünya biliyor... ...
Read more : İslami Bisiklet ve İslamın Namusu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1444 | Yanıtlar : 0

Minareler, Kimin Elinde Süngüdür? / Arslan BULUT

Minareler, Kimin Elinde Süngüdür?

1 Mart tezkeresi reddedildikten kısa bir süre sonra, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın, bütün devlet kurumlarının işbirliğiyle siyasi yasağının kaldırılması sonucunda milletvekili seçilmesi, dünya basınında “ABD’ye yeşil ışık” olarak yorumlandı.

* The Washington Post gazetesi, Siirt ara seçimini kazanan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD askerlerinin Türkiye’de konuşlanması için Washington’dan “Iraklı Türkmenlerin konumu ve Irak’ın geleceğinde Türkiye’nin rolünün açıklığa kavuşturulması” konularında güvence istediğini yazdı.

* İngiltere’nin The Independent gazetesi, seçim ...
Read more : Minareler, Kimin Elinde Süngüdür? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 846 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x