Zaman: Pzr May 26, 2024 6:47

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Asıl hedef ordu komutanları! - Arslan BULUT

Asıl hedef ordu komutanları!

Mozart’ın “Saraydan Kız Kaçırma” operasını bilirdik de adliyeden dosya kaçırma oyununu da gördük! Mozart, bu opera ile kariyerinin doruk noktasına ulaşmıştı; bakalım Erzurum Savcısı Osman Şanal’ın ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in kariyeri ne olacak?

Tutuklanan Başsavcı İlhan Cihaner’in avukatı Turgut Kazan, “Erzurum’da bir ‘militan’ın dosyayı kaçırması olayı var. Bu kaçırmanın Başbakan’ın hukukçu kurmaylarıyla yapılan toplantıda planlandığı ve hazırlanan metnin Adalet Bakanı tarafından okunması sürecinde, anlaşılan o ki HSYK’nın kararı tebligat aşamasında ...
Read more : Asıl hedef ordu komutanları! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 839 | Yanıtlar : 0


Kaç Türk subayı daha intihar etmeli? - Arslan Bulut

Sınırın aşılması için kaç Türk subayı daha intihar etmeli?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Habertürk’ten Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı’ya TSK’nın “hedef” haline getirilmesi ile ilgili olarak, “Biz bütün bu olayların ve yapılanların arka planını biliyoruz. Birileri gerekeni yapar diye susuyoruz. Çünkü devlet adamıyım. Devlet adamı gibi davranmam lazım. Devlete ve hukuka saygımız var ama bunun da bir sınırı var. Sınır aşılırsa bildiklerimizi halkla paylaşmaya başlayacağız” dedi.
Peki sınırın aşılması için kaç Türk subayının daha ...
Read more : Kaç Türk subayı daha intihar etmeli? - Arslan Bulut | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 0


Tayyip'i üzmek Allah'ı değil;ABD'yi üzmektir! / Arslan BULUT

Tayyip'i üzmek Allah'ı değil; ABD'yi üzmektir!

Tayyip Erdoğan, sıkıştığı zaman başörtüsü mağduriyetini gündeme getiriyor. Son olarak eşinin üç sene önce GATA’da başına gelen bir olayı kendisi anlattı. MHP de nihayet bu istismara karşı bir şeyler yapmak gerektiğini anladı ve AKP Aydın İl Başkanı’nın Erdoğan’ı peygamber olarak gördüğüne dair sözlerini Meclis kürsüsüne taşıdı. Yine Aydın’da başka bir AKP’linin yazdığı ve camilerde dağıtılan kitaptaki şiirde de “Tayyip’i üzmek Allah’ı üzmektir” deniliyordu.
MHP’li Osman Durmuş, din istismarına suçüstü ...
Read more : Tayyip'i üzmek Allah'ı değil;ABD'yi üzmektir! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 731 | Yanıtlar : 0


Erdoğan ve büyüklerin lobisi! - Arslan BULUT

Erdoğan ve büyüklerin lobisi!

Turgut Özal’ın vahşi kapitalizme dayalı uygulamalarını Zonguldak kömür işçisi frenlemeye çalışmış ve “Çankaya’nın şişmanı, işçi düşmanı” sloganı, bir anda bütün yurtta benimsenmişti.

Tayyip Erdoğan, önünde böyle bir örnek olduğu halde, TEKEL işçilerinin başlattığı eylem konusunda sağduyulu davranamıyor. Bir ara meselenin büyüdüğünü görerek, bir çözüm aranması için talimat vermişse de sonuç alınamadı. Çünkü, TEKEL işçisinin sorunu çözülürse, ardından diğerleri de aynı hakları talep edecek. Tayyip Erdoğan ise TEKEL işçisine çözüm getirmeyi bir ...
Read more : Erdoğan ve büyüklerin lobisi! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 801 | Yanıtlar : 1


AKP, işin sonuna geldiğine inanıyor - Arslan BULUT

AKP, işin sonuna geldiğine inanıyor

Bugün Çalışma Bakanı olan Ömer Dinçer, 19-21 Mayıs 1995 tarihlerinde Sivas’taki bir sempozyumda yaptığı konuşmada önce ekonomi dünyasında başlayan adem-i merkezileşme ve toplumun daha alt birimlerine yetki verme temayülünün giderek sosyal ve siyasal hayatta da kendisini gösterdiğinden, böylece devlet yapısının da değişmesi gerektiğinden söz ediyordu.

Dinçer’in bahsettiği “ademi merkeziyetçi yapı”, federasyondur!

* * *
Dinçer’e göre Cumhuriyet kavramı da artık geçersizdi:

“Yine başlangıçta kurulurken ortaya atılan cumhuriyet ilkesinin de zayıfladığını ...
Read more : AKP, işin sonuna geldiğine inanıyor - Arslan BULUT | Görüntüleme : 738 | Yanıtlar : 0


Cami bombalamak CIA'nın 1998 plânıdır! - Arslan BULUT

Cami bombalamak CIA'nın 1998 plânıdır!

30-31 Mayıs 1998 tarihlerinde ABD’de Amerikan Ulusal Savunma Enstitüsü bir toplantı düzenledi. Eski CIA Ankara İstasyon Şefi Graham Fuller ile ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi Planlama Dairesi görevlisi Prof. Henry Barkey, toplantıda senaryolarını açıkladılar.

Senaryoya göre “Kahramanmaraş, Sivas, Erzincan, Kayseri ve Çorum’da cuma namazında camilerde bombalar patlayacak. Ayaklanan halk, valiliklere, kaymakamlıklara yürüyecek. Polis halkın önüne geçemeyince askeri birlikler devreye girecek. Laik-anti laik, Alevi-Sünni çatışması patlak verecek. Ağırlıklı olarak Sünnilerin safına geçen ...
Read more : Cami bombalamak CIA'nın 1998 plânıdır! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 1328 | Yanıtlar : 0


TSK'ya tavsiyem: Şok tedavisi! - Arslan BULUT

TSK'ya tavsiyem: Şok tedavisi!

Malatya’da 2’nci Ordu Komutanlığı’nın karşısında Battalgazi Erkek Öğrenci Yurdu vardır. Yurtta, birkaç öğrenci, kaldıkları odanın penceresine Türk bayrağı asar. Başka bir grup ise buna tepki gösterir ve tartışma kavgaya dönüşür. Sayıları 75’i bulan grup, yurt binasından çıkarak “Malatya faşistlere mezar olacak” sloganları atar, gazetecilere taşla saldırır!

Bu manzara, fiilen işgal edilmiş bir ülkede yaşanmıyor! Malatya’yı Malatya yapan Battal Gazi’nin adını taşıyan bir öğrenci yurdunda ve üstelik bir ordu komutanlığının hemen karşısında ...
Read more : TSK'ya tavsiyem: Şok tedavisi! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 740 | Yanıtlar : 0


En büyük tehdit, devletin içinde! - Arslan BULUT

En büyük tehdit, devletin içinde!

Milli İstihbarat Teşkilatı eski Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, AKP iktidarının Kürt açılımı projesinin bir MİT operasyonu olduğunu söyledi.

Öneş, Habertürk gazetesine konuştu ve “Türkiye’nin sivil bir anayasaya kavuşması, Kürt açılımı ve toplumsal mutabakatın sağlanması açışından önemlidir. Ancak şu anda bu mümkün görünmüyor. Bir kısmi değişikliğin dahi önemli bir adım olacağını düşünüyorum” dedi.

Öneş, “Açılımlara güçlü adımlarla devam edilirken, silahlı hareketi dağdan indirme, şiddetin tamamen ortadan kaldırılması ise ayrı bir projeyle ...
Read more : En büyük tehdit, devletin içinde! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 689 | Yanıtlar : 0


ABD’nin çöküşü Yemen’den başlayabilir! - Arslan BULUT

ABD’nin çöküşü Yemen’den başlayabilir!

Amerikan işgali zengin yeraltı kaynaklarına sahip Yemen ve Somali’ye doğru genişliyor. ABD, bu iki ülke üzerinden Afrika’yı ve petrol geçişi olan Aden Körfezi’ni kontrol etmek istiyor ama unutulmamalı ki Osmanlı İmparatorluğu’nun nihai çöküşü de Yemen savunması ile başlamıştı.

ABD’nin savunan değil, İngiltere gibi savunan taraf olduğu iddia edilebilir. Hayır, ABD kendi kontrolünde olan bölgenin elinden çıkmaması için kendi ürettiği bir marka olan El Kaide terörünü bahane olarak kullanıyor.

İngiltere Başbakan Gordon ...
Read more : ABD’nin çöküşü Yemen’den başlayabilir! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 1312 | Yanıtlar : 4


Açılımın arkasında doğrudan CIA vardır - Arslan BULUT

Açılımın arkasında doğrudan CIA vardır

“Açılımın Şifreleri” başlıklı dizi yazımızda Henry Barkey’in 12 yıl önce Graham Fuller ile birlikte hazırladığı “CIA’nın Açılım Raporu” nu hatırlatmıştık ki, Hürriyet’te Henry Barkey ile yapılan röportaj yayınlandı.

Barkey, “Kürt açılımı Amerikan planı mı?” sorusuna “Kürt açılımı katiyetle Amerikan planı değil! Bunu söyleyenler kendi ülkelerini tanımıyor. Koskoca Türkiye, 72 milyonluk halkıyla, güçlü ekonomisi ve yüzyılların tarihi ve kültürel birikimiyle başka bir ülkenin oyuncağı mı olacak bundan sonra? Böyle söyleyenler ne ...
Read more : Açılımın arkasında doğrudan CIA vardır - Arslan BULUT | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147964 ileti • Toplam 45582 başlık • Toplam 24822 üye

x