Zaman: Pzt Haz 17, 2024 13:41

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

"Maskelerin düşüşünü göreceğiz" / Arslan BULUT

"Maskelerin düşüşünü göreceğiz"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'de demokratik ve güvenilir bir seçim yapılması halinde Esad ile çalışma konusunu herkesin değerlendirmesi gerekebileceğini söyledi.

Suriye'de seçimler yapılacak, Esad yeniden seçilecek ve Türkiye o zaman birlikte çalışmayı değerlendirecek!

O zamana kadar ne olacak?

Türkiye'yi yöneten siyasi kadro, komşu ülke Suriye'yi iç savaşa sürüklemek için asker toplamış, eğitmiş ve cepheye sürmüştür. Bırakın uluslararası hukuku, bu eylemler Türk Ceza yasasına göre de suçtur! Üstelik bu eylemlerin sonucu olarak, ABD ...
Read more : "Maskelerin düşüşünü göreceğiz" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1176 | Yanıtlar : 0


Hakan Fidan'ın temasları... / Arslan BULUT

Hakan Fidan'ın temasları...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın, ABD'de bir grup senatöre "Kaşıkçı bilgisi" verdiği haberleriyle ilgili olarak "MİT Başkanımız Kanada'ya gitti. Kanada'dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını; bundan haberdar değilim. Ama Kanada seyahatinden haberdarım." demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili olarak "MİT Müsteşarı parlamentoya gelip komisyona bir bilgi verdi mi? Dünyanın bildiğini bizden niye saklıyorlar? Yok arkadaş bire bir haberi var. (...) Haberi ...
Read more : Hakan Fidan'ın temasları... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1248 | Yanıtlar : 1


İşte "Yeni Açılım Projesi" ihalesi! / Arslan BULUT

İşte "Yeni Açılım Projesi" ihalesi!

"Açılım süreci" denilen "yıkım operasyonu"nda ne olmuştu? Türkiye, Oslo'da PKK ile gizlice masaya oturtulmuştu! Burada alınan kararlar gereği, terör örgütü başı Abdullah Öcalan'ın önerileri Meclis'e getirilmiş, Öcalan'ın mesajı Diyarbakır mitinginde bir vekil tarafından okunmuş, Habur'da terörist karşılaması yapılmış, Dolmabahçe'de AKP ve HDP milletvekilleri, Öcalan'ın yazdığı 10 maddelik metin üzerinde uzlaşmaya varmıştı. Daha da vahimi, açılım sürecinde PKK'ya yönelik operasyonlara izin verilmemişti. Bunun sonucunda PKK, Güneydoğu'da vali ve kaymakam atamaya başlamış, ...
Read more : İşte "Yeni Açılım Projesi" ihalesi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1197 | Yanıtlar : 1


Ülken için savaşır mısın? / Arslan BULUT

Ülken için savaşır mısın?

Amerikan araştırma şirketi Gallup, iki yıl önce dünya milletlerinin "ülkesi için savaşma iradesi"ni ölçmek üzere dünya çapında bir anket yapmıştı.

63 ülkede yapılan ankete göre listenin başında yüzde 94'le Fas bulunuyordu. Avrupa'da yüzde 74 ile Finlandiya birinci, Türkiye yüzde 73 ile 2'nci sırada çıkmıştı.

"Ülkem için savaşırım" diyenlerin oranı İngiltere'de yüzde 18, Fransa'da yüzde 29, İspanya'da yüzde 21, Rusya'da yüzde 59, Yunanistan'da yüzde 54, Hindistan'da yüzde 75, Çin'de yüzde 71, ABD'de ...
Read more : Ülken için savaşır mısın? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 997 | Yanıtlar : 0


İşte kaos plânı! Uyuma Türkiye! / Arslan BULUT

İşte kaos plânı! Uyuma Türkiye!

Emniyet istihbaratın eski daire başkanı Sabri Uzun, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın programında "2012 yılında Pakistanlı bir görevli, 'Biz ABD'nin organizasyonu ile Afganistan'a müdahale ettik. Sonuçta 5.5 milyon Afgan ülkemize göç etti. Şimdi onlara biz bakıyoruz. Türkiye'nin de Suriye'ye müdahalesi söz konusu. Yetkililerinizi uyarın. Siz de aynı sorun ile karşı karşıya kalırsınız. Gelen göçmenler ülkenizde kalır' demişti" diye bir açıklama yaptı.

Bu sütunu takip edenler hatırlayacaktır; Aynı uyarıyı 2012 yılından itibaren ...
Read more : İşte kaos plânı! Uyuma Türkiye! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1616 | Yanıtlar : 1


Osman Kavala ve açık istihbarat! / Arslan BULUT

Osman Kavala ve açık istihbarat!

Polisin şafak vakti "Osman Kavala'nın ekibi" diyerek gözaltına aldığı ve akşam serbest bıraktığı akademisyenler konusu, medyada hâlâ tartışılıyor.

Öncelikle belirtmeliyim ki polis, sadece bu olayda değil, bütün soruşturmalarda, kim olursa olsun, hangi suçu işlediği iddia edilirse edilsin, herkese hukuka uygun davranmalıdır.

* * *

Şu bir gerçek ki dünyada istihbarat faaliyetlerinin yüzde doksanı, artık "sivil toplum örgütü" denilen yapılanmalar tarafından, Soros'un "Açık Toplum Enstitüsü" örneğinde olduğu gibi bulunduğu ülkenin yasalarına ...
Read more : Osman Kavala ve açık istihbarat! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 0


Türkiye'nin reçetesi de Denktaş yöntemlerinde! / Arslan BULUT

Türkiye'nin reçetesi de Denktaş yöntemlerinde!

Bazıları çevrelerine ümitsizlik aşılıyor. İnsan, kendi hayatından ümidini keserse yaşaması için bir sebep de kalmaz. Devletler veya milletler de böyledir. Hedefleriniz olacak, karşınızda dışarıdan destekli olduğu için çok güçlü görünen yapılar olsa da siz yine millete dayanacaksınız. Veya Atatürk gibi Rauf Denktaş gibi düşüneceksiniz.

Atatürk, Nutuk'ta, yöntemini şöyle açıklamıştı:

"Ben milletin vicdanında ve geleceğinde hissettiğim büyük gelişme kabiliyetini, bir millî sır gibi vicdanımda taşıyarak, yavaş yavaş bütün bir topluma uygulatmak ...
Read more : Türkiye'nin reçetesi de Denktaş yöntemlerinde! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1206 | Yanıtlar : 0


Varlık Fonu, McKinsey'nin varlığına armağan olsun! / Arslan BULUT

Varlık Fonu, McKinsey'nin varlığına armağan olsun!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine gönderilen, Türkiye Varlık Fonu ve bünyesinde kurulan alt fonların mali tabloları ve faaliyetleri hakkındaki denetim ve inceleme raporları arasında, ABD'li McKinsey Danışmanlık şirketi ile yapılan anlaşma ortaya çıktı.

HDP Milletvekili Garo Paylan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve odatv'nin de yayınladığı belgeye göre McKinsey Danışmanlık ile Türkiye Varlık Fonu 1 Şubat 2017'den itibaren çalışıyordu.

Türkiye Varlık Fonu, 26 Ağustos 2016 tarihinde, "kamuya ait varlıkları ...
Read more : Varlık Fonu, McKinsey'nin varlığına armağan olsun! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0


Henri Barkey'in sataşmasına cevaptır... / Arslan BULUT

Henri Barkey'in sataşmasına cevaptır...

15 Temmuz darbe girişimine adı karıştığı için hakkında arama kararı bulunan Henri Barkey, "Andımız" ile ilgili yazımdan dolayı yayınladığı Twitter mesajında, kendisine yakışan "seviye"de bir üslup kullanarak "Açılım Projesi"ni kastettiğimi belirtmeden "Projeyi hazırlayanlar, David Phillips ve Henri Barkey'dir. İkisi de CIA'nın yan kuruluşlarında danışmandır." sözlerimi alıntı yaptı ve "Meğerse bu ant meselesi 15 Temmuz gibi benim fikrimmiş. Sabah aksam çalışıyorum:)" diye yazdı.

* * *

Henri Barkey 1997 yılının Haziran ayında, ...
Read more : Henri Barkey'in sataşmasına cevaptır... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1151 | Yanıtlar : 0


Anladık; Türk değilsiniz, doğru da değilsiniz! / Arslan BULUT

Anladık; Türk değilsiniz, doğru da değilsiniz!

"Türkiye'yi kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir." Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli, Atatürk'ün bu tanımıdır. Atatürk, devleti bu tanım üzerinde kurmasaydı, başarılı olamazdı. Zira ulus devletler çağı çoktan başlamıştı ve Türkiye'nin başka çıkış yolu yoktu.

ABD ve Batı Avrupa merkezli kuruluşlar, Türkiye'ye her zaman etnik temelde bir devlet yapısını önermiştir.

1896 tarihinde Amerikan Kongresi'nin aldığı gizli kararda Türkiye'nin Hristiyan eyaletlere bölünmesi ve her eyaletin başına bir Hristiyan ülkeden yönetici atanması öngörülüyordu. ...
Read more : Anladık; Türk değilsiniz, doğru da değilsiniz! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1643 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 148003 ileti • Toplam 45600 başlık • Toplam 24836 üye

x