Tek Başına Ne Yapılır ki!
Biz kaç kişiyiz. Bu bir soru değil, bir çağrı! Birlikte olmaya, güce güç katmaya, bütünleşmeye, yalnızlığımızdan kurtulmaya...
Ben tek başıma ne yapabilirim diye düşünmek, bir arayışın belirtisidir. Ama yetmez kendi kendimize üzülmek, çırpınmak işe yaramaz... Dostça, sevgide, umutta anlaşmak, sonra dağınık özlemlerimizi, isteklerimizi bir araya getirerek büyük bir güç oluşturmak...
Ben tek başıma ne yapabilirim/Diye düşündü biri/Ve hiçbir şey yapmamaya karar verdi.
Ben tek başıma ne yapabilirim/Diye düşündü biri/Ve yalnızlığının/Kuytuluğuna ...
News of Gazete Köşe Yazarları

Toplumlarda gelişmeler ve değişmeler tek bir doğru üzerinden olmaz. Toplumsal yapıyı meydana getiren kurumlar, sosyal/siyasi/ekonomik etkilerle istenmeyen yönde bir gelişme ve değişme içine girebilirler. Tarih tek bir damar üzerinden sürekli ileriye akmaz. Bu bakımdan bağımsızlığın, milletin kendi kaderine egemen olma iradesinin ve milletin özgürlüğünün de her dönemde aynı derecede önemsenmesi söz konusu değildir. Siyasi, sosyal ve ekonomik şartlar zaman zaman toplumların hayati derecede önem atfettikleri bağımsızlık/özgürlük/egemenlik gibi kavramlara ...
AK Parti iktidarı diğer iktidarların yapmadığını, daha doğrusu yapamadığını yapabilirdi. Bir karar alındı madem, tam alınsaydı keşke. "Emek ve Dayanışma Günü" ha Çağlayan'da kutlanmış, ha Taksim'de ne farkeder ki?