MHP...
Başbakan, Samanyolu TVde...
"Bunlar eli silahlı, devamlı kin, nefret, kan... Adeta bundan zevk alıyorlar. Bahçeliyi dinliyorum, aman yarabbi, nasıl hareketler bunlar?"
Başbakan, Adanada...
"İp atanları, ip atlayanları, benim milletim gayet iyi bilir."
Başbakan, Boluda...
"Kimileri gırtlaklarını yırtarak, ip atıyor. Yıkanıp temizlensinler, asıl bunların kirli çamaşırlarına ip lazım."
Başbakan, Adıyamanda...
"Bu millet, sizin cemazüevvelinizi iyi bilir. CHP yavrusunu doğurmuş, MHP... Al birini, vur öbürüne."
Başbakan, Malatyada...
"Bunlar, kendi işaretleriyle, çirkin tavırlar içerisinde, şehitlerimizin cenazelerini istismar ...
News of Gazete Köşe Yazarları
Milletvekili Sayın Meral Akşener başta olmak üzere, CHP Milletvekili Sayın Haluk Koç ve de Sayın Şinasi Ökteme, ATO Başkanı Sayın Sinan Aygüne, Türk Eğitim Sendikası Başkanı ve tüm üyelerine, İşçi Partisi Başkanı Sayın Perinçeke, çeşitli ...
Kızılderililer ile Türklerin akraba olduğu yıllardır tartışılır durur. Bu konuda ilk çalışmalar merhum Prof. Dr. Osman Nedim Tuna tarafından yapılmıştı. Prof. Tuna, Kızılderililerin coğrafi terimlerinin Türkçe olduğunu, dokumalarının Türk motifleriyle dolu olduğunu fotoğraflarla tespit ettiğini belirtmişti. Hatta Japon ilim adamlarının Japonca"nın AİNU dialektinin 7500 yıl önce Türkçeden ayrıldığını ileri sürdüklerini söylemiştir. Kendisinin Altay dilleri teorisi ve Sümerce"de, halen Türkçede kullanılan 158 Türkçe kelimenin bulunduğunu ortaya koymuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde düzenlenen Türkoloji ...
Türban nedeniyle üniversiteye gidemeyenler, bundan sonra gidecekler. Buna şiddetle karşı çıkanların ifade etmekten kaçınmadıkları beylik bir söylem var; Barış bozulacak