Zaman: Sal Mar 31, 2026 3:27

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Şırnak’tan paketledim de getirttim Teğmen'i

Bakınız, devrem Eren Teğmen dağda terörist kovalarken terör örgütü üyesi olmak

şüphesiyle 6 ay tutuklu kalmıştır. Müteakiben tutuksuz yargılanmak üzere görev yeri

Yüksekova’ya dönmüştür. Eren Teğmen, Atilla Albayımın savunmasında bahsettiği gibi

Savcı Zekeriya Öz’ün ‘Şırnak’tan paketledim de getirttim’ dediği teğmen ...

Orada bulunmadım, ama okurken öfkeli hüznümle ben de ağladım!

Türk Silahlı Kuvvetleri nasıl bir oyuna düşürülüyor? Göz göre göre nereye çekiliyoruz,

kurbanlık koçun kesileceği yere çekildiği gibi!!?

Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi, konuşmasını ...
Read more : Şırnak’tan paketledim de getirttim Teğmen'i | Görüntüleme : 631 | Yanıtlar : 2

Hakim Osman Kaçmaz: Emniyet, MİT ve TİB'e Dava Açılsın

Kaçmaz: MİT soruşturulsun

Hakim Osman Kaçmaz MİT Müsteşarı Taner hakkında soruşturma istedi.

Sincan Hakimi Osman Kaçmaz MİT Müsteşarlığı hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun nedeni, MİT'in Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda incelemeyi yapan hakimi etki altına almaya çalıştığı iddiası.

Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığındaki (TİB) ikinci inceleme öncesinde "emir ve talimat içeren isteklerde bulunarak, yargı görevini yapanı etkileme ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" suçlarını işledikleri gerekçesiyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı ...
Read more : Hakim Osman Kaçmaz: Emniyet, MİT ve TİB'e Dava Açılsın | Görüntüleme : 838 | Yanıtlar : 1

CHP: Öcalan serbest kalabilir

CHP: Öcalan serbest kalabilir

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, Öcalan'ın dilekçesini yorumladı.

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin (AİHM) başvuru yapan terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan lehinde karar vermesi durumunda, ''taş atan çocuklar yasası'' diye tanıtılan yasa tasarısı ile Öcalan'ın yeniden yargılanmasının yolunun açılacağını iddia ederek, ''Yeniden yargılama, Öcalan'ın cezasının indirilerek belli bir süre sonra serbest kalmasını sağlayacak'' dedi.

Okay, düzenlediği basın toplantısında, ''taş atan çocuklar yasası'' diye tanıtılan Terörle ...
Read more : CHP: Öcalan serbest kalabilir | Görüntüleme : 574 | Yanıtlar : 0

Karakolda F-Dayak

Karakolda F-Dayak

Günlerdir Mersin'de tas, sopa ve molotof kokteyli ile saldiran AKPKK militanlarina hosgörülü davranan ve tek saldirgan bile tutuklayamayan F-Polis, eline düsen adi suc zanlilarini böyle linc etti.

Düğün salonu işletmecisi 28 yaşındaki Yılmaz K. ile kardeşi 24 yaşındaki Ali Hıdır K., otomobille giderken Göçmen kavşağında trafiği tehlikeye attıkları gerekçesiyle durduruldu. Otomobilde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca da bulan polis, iki kardeşi gözaltına aldı. 2 kardeş, karakolda avukatlarına ulaşmaya çalıştıkları sırada ...
Read more : Karakolda F-Dayak | Görüntüleme : 535 | Yanıtlar : 0

Fırat Ve Dicle AB Denetiminde!

Fırat Ve Dicle AB Denetiminde!

AKP, Fırat ve Dicle’yi AB denetimine veriyor!

Bu konuda komşular ve İsrail ile işbirliği yapılacak. (Van minıt ile göz boyayıp çaktırmadan işbirliği. Masonlar için pul ve kartpostal baskısı. Yahudi Ofer’e yapılan kıyaklar. Petrol terminalinin Ceyhan’dan İsrail’e taşınarak İsrail’in ihya edilmesi. Bütün bunlar "van minıt" yaygarasının altında saklanmaya çalışılıyor. "Cambaza bak" misali)

Türkiye, sınırı aşan sularda AB’ye uyumu kabul etti. Müzakerelerde 'Çevre' başlığının açılması ve kapanması karşılığında Fırat ve Dicle ...
Read more : Fırat Ve Dicle AB Denetiminde! | Görüntüleme : 4404 | Yanıtlar : 7

Milli Görüş’ü çökertme operasyonu

http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/031220090049353578279.jpgMilli Görüş’ü çökertme operasyonu

Almanya, Deniz Feneri e.v.’den sonra “Milli Görüş” için düğmeye bastı.

DIŞ HABERLER & Burak Kara / VATAN

Alman savcılar, Milli Görüş İslam Topluluğu’nun 17 kentteki 26 şubesine operasyon düzenledi. Suçlama Deniz Feneri e.v. ile aynı: Toplanan bağışları amaç dışı kullanmak. Der Spiegel baskınları, “Milli Görüş’ü çökertme operasyonu” diye duyurdu.

2008 yılında bağışçılardan topladıkları paraları amaç dışı kullandıkları gerekçesiyle Deniz Feneri e.v.’yi hedef alan Almanya, şimdi de Milli Görüş’le ilgili operasyon başlattı. ...
Read more : Milli Görüş’ü çökertme operasyonu | Görüntüleme : 1828 | Yanıtlar : 2

Vekil kocasından Atatürk'e saldırı

Resim

AKP’li vekil Nursuna Memecan’ın karikatürist eşi Salih Memecan, inanılmaz bir skandala imza attı. Daha önce Ata’yı kepçe kulaklı, korsan gözlü çizen Memecan bu kez de ‘katliamcı’ tasviri yaptı. Sivil toplum kuruluşları ayağa kalktı.

Ata’ya karikatürlü hakaret
AKP’li Nursuna Memecan’ın karikatürist kocası Salih Memecan, Büyük Önder Atatürk’ü ‘katliamcı’ olarak tasvir etti. Başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere sivil toplum temsilcileri ve siyasiler ayağa kalktı

Eşi AKP’den Milletvekili olan, Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakın ...
Read more : Vekil kocasından Atatürk'e saldırı | Görüntüleme : 880 | Yanıtlar : 5

Pamukkale Üniversitesi Rektörünün Ataturke mektubu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Fazıl Ardıç, 10 Kasım’da Atatürk’e hitaben yazıp Anıtkabir’e gönderdiği mektubu okudu. Salonda duygusal anlar yaşandı. Ardıç, mektubunda Atatürk’ün mirasına birlik çıkılmadığına ilginç bir yönelte vurgu yaparken, rektörün mektubu ayakta alkışlandı.

İŞTE O MEKTUP:

Değerli Büyüğümüz, Liderimiz, Sevgili Atamız,
Bugün sen doğalı 128, Cumhuriyet kurulalı 86, seni kaybedeli 71 sene oldu.
Geçen senelerde çok çalıştık, hiç durmadık.
Vatanımız güllük gülistanlık.
Her köşesini demir ağlarla ördük.
Çevremizdeki komşularımızla oluşturduğumuz barış çemberi ...
Read more : Pamukkale Üniversitesi Rektörünün Ataturke mektubu | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 1

Bülent ESİNOĞLU: BOP Ödeneği Eşbaşkanlık Suçunun İtirafıdır

2010 Bütçesine Konulan BOP Ödeneği Eşbaşkanlık Suçunun İtirafıdır

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Esinoğlu dün (1 Aralık 2009) bir basın açıklaması yaparak 2010 yılı bütçesine BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) kapsamında yapılacak toplantılar için ödenek konulmasını değerlendirdi. Esinoğlu'nun açıklaması şöyle;

AKP’nin halktan gizlemeye çalıştığı, ancak televizyon görüntüleriyle belgelenen Tayyip Erdoğan’ın Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanı olduğunun yeni bir kanıtı daha ortaya çıktı. Dışişleri Bakanlığının resmi bütçesinde, Özel Kalem Müdürlüğünün hizmet ödenekleri sayılırken, ...
Read more : Bülent ESİNOĞLU: BOP Ödeneği Eşbaşkanlık Suçunun İtirafıdır | Görüntüleme : 578 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148828 ileti • Toplam 46389 başlık • Toplam 25117 üye

x