Şırnak’tan paketledim de getirttim Teğmen'i

Genel & Güncel Konular

Şırnak’tan paketledim de getirttim Teğmen'i

İletigönderen Urunguj » Cmt Ara 05, 2009 1:07

Bakınız, devrem Eren Teğmen dağda terörist kovalarken terör örgütü üyesi olmak

şüphesiyle 6 ay tutuklu kalmıştır. Müteakiben tutuksuz yargılanmak üzere görev yeri

Yüksekova’ya dönmüştür. Eren Teğmen, Atilla Albayımın savunmasında bahsettiği gibi

Savcı Zekeriya Öz’ün ‘Şırnak’tan paketledim de getirttim’ dediği teğmen ...

Orada bulunmadım, ama okurken öfkeli hüznümle ben de ağladım!

Türk Silahlı Kuvvetleri nasıl bir oyuna düşürülüyor? Göz göre göre nereye çekiliyoruz,

kurbanlık koçun kesileceği yere çekildiği gibi!!?

Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Unutmayalım; ordu milletin namusudur. Bizler önce şeref, sonra hayat anlayışıyla yetiştirildik. Er veya geç aklandığımızda savcılar kendilerine Mustafa Kemal’in sözünde yer beğensinler!

http://www.odatv.com/n.php?n=iddianamey ... 0412091200
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye

İletiler: 222

Re: Şırnak’tan paketledim de getirttim Teğmen'i

İletigönderen Urunguj » Çrş Ara 09, 2009 1:15

"Bu Savunma Tarihe Geçer" başlığı ile verilir olmuş odatv'de.
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye

İletiler: 222

Re: Şırnak’tan paketledim de getirttim Teğmen'i

İletigönderen efrasyap1923 » Çrş Ara 09, 2009 10:57

Geçecek elbette ... geçecek tabi ... ama bu süreç sancılı ... şu anda bu konularla alakalı olupta küsmüş küstürülmüş o kadar çok, o kadar çokta işe yaramaz hatta fazlası (asalak) beyinsiz var ben şahidim. Şu feryadımız onlar için çok basit bir konu olan çok bilmişler... Neyse biz devam edelim..... Ha unutmadan birileri fena paket olacak bunu şiddetle unutmamalarını tavsiye ederim...
Ülkeleri düşmana karşı koruma gücü on kısma ayrıldı : Bunun dokuzu TÜRKLERE ve biri diğer milletlere verildi. Yine böyle, cimrilikte on kısma ayrıldı ; bunun dokuzu İranlılara ve biride diğer milletlere , cömertlikte on kısma ayrıldı ; dokuzu ehli Sudana biride diğer insanlara , haya da on kısma ayrıldı ; dokuzu kadınlara , biride diğer insanlara , hased ( nifak ) de on kısma ayrıldı ; dokuzu Araplara biri diğer milletlere , kibirde n kısma ayrıldı ; dokuzu rumlara biri diğer milletlere verildi.
Kullanıcı küçük betizi
efrasyap1923
Üye
Üye

İletiler: 23

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x