Zaman: Sal Mar 31, 2026 14:27

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Hazmettirmek için düğmeye basıldı!..İşte açılım süreci

İşte adım adım açılım yolu

MHP lideri açılımın nasıl gerçekleştirileceğini açıkladı. Açılım yolunu gaflet yolu, başbakanın gaflet yolcusu ilan etti...
Resim
MHP Genel Başkanı devlet bahçeli, yöne yasama dönemi vncesinde milletvekilleri ile bir araya geldi. Toplantı öncesi basın açıklaması yapan Bahçeli, Açılım'ı "gaflet yolculuğu', Başbakanı "Gaflet yolcusu" ilan etti. Başbakanı Anayasal suç işlemeye tam teşebbüs göstermekle suçlaşan Bahçeli, açılım yol haritasını da madde madde açıkladı. İşte Bahçeli'ye göre açılımın adımları:

HAZMETTİREREK
● Bu sürecin birinci ...
Read more : Hazmettirmek için düğmeye basıldı!..İşte açılım süreci | Görüntüleme : 1207 | Yanıtlar : 3

İnsan Can Dündar belgeseli!..

Can Dündar'ın uğruna 18 yıllık evliliğini bitirmeyi göze aldığı güzel bir oyuncu çıktı... Esmer güzeli İranlı sinema oyuncusu Taies Farzan...

Öpüşmesiyle Can Dündar'ı yakan İranlı güzel, oynadığı "Gölgesizler" adlı filmde cesurca öpüştüğü başrol oyuncusuna da zor anlar yaşatmıştı... Oyuncu Hakan Karahan, o anı "Öyle bir öpüştü ki kan ter içinde kaldım ne diyeceğimi unuttum" diye anlatmıştı.

TV PROGRAMINDA TANIŞTILAR

"Birini sevdim. Ve -suçsa bu- hesabını, vermem gereken tek kişiye, eşime verdim." diyerek aşkını kabul eden ...
Read more : İnsan Can Dündar belgeseli!.. | Görüntüleme : 558 | Yanıtlar : 0

Bölücülere mahkeme kararı "Polis zoruyla getirileceksiniz"

Mahkeme DTP'li vekilleri ifade vermek için çağırdı. Vekiller yine gitmedi, mahkemenin kararı merakla bekleniyordu. İşte o karar

Bugün kritik bir gündü. Gözler yine terör örgütünün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle yargılanmaları talep edilen DTP'li vekillere çevrilmişti.

Mahkemeye çağrılan 5 DTP'li vekillin duruşmalara katılması bekleniyordu. Ancak başta Aysel Tuğluk olmak üzere DTP'li vekiller yine duruşmaya katılmadı.

Mahkeme yine çözümü ertelemekte buldu; yeni duruşma tarihi 29 Aralık.
Resim
AYNA VE DEMİRTAŞ POLİS ZORUYLA GETİRİLECEK

Mahkemede ayrıca 29 Aralık'ta Emine ...
Read more : Bölücülere mahkeme kararı "Polis zoruyla getirileceksiniz" | Görüntüleme : 930 | Yanıtlar : 7

Etnik unsurlardan açılıma farklı tepkiler

Etnik unsurlardan açılıma tepkiler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘demokratik açılım’ın yalnızca Kürtleri değil, tüm etnik unsurları kapsayacağını açıklamasına, Türkiye’deki etnik gruplardan farklı talepler geldi.

Çerkes, Laz ve Gürcü dernekleri kimliklerinin devletçe tanınmasını ve anadillerinin devlet güvencesi altına alınmasını istiyor, diğer yandan Boşnak ve Arnavut dernekleri ise herhangi bir etnik taleplerinin olmadığını belirtiyor.

Başbakan Erdoğan, ABD ziyareti dönüşü yaptığı açıklamada Türkiye`de sadece Kürtlerin değil, 32 ayrı etnik grubun olduğunu, ‘demokratik açılım’ın bunlarla ilgili olduğunu ifade ederek ...
Read more : Etnik unsurlardan açılıma farklı tepkiler | Görüntüleme : 571 | Yanıtlar : 0

Ve ABD devrede...

Hıllary Clınton iki ülkenin dışişleri bakanlarına "CHP-MHP ve Taşnaksutyun-Diyaspora'yı umursamayın" mesajı verdi

AP ajansının haberine göre BM'de her iki ülkenin dışişleri bakanları ile görüşen Hıllary Clınton, "ülkelerinizdeki muhalefete aldırmadan bu anlaşmada son noktaya gelin.Normalleşme süreci hiçbir önkoşul olmadan mantıklı bir takvim çerçevesinde gerçekleşmeli" dedi.

New York'ta devam eden BM 64. Dönem Genel Kurul çalışmaları çerçevesinde, ABD Dışişleri Bakanın Hillary Clinton New York Waldorf Astoria Oteli'nde,Türkiye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbantyan ...
Read more : Ve ABD devrede... | Görüntüleme : 586 | Yanıtlar : 3

Yeni akademik yılı polisler açtı, oğrenciler okula alınmadı

Öğrenciler okula alınmadı

Yeni akademik yıl açılışında öğrenciler okula giremedi. Polis salonda yerini aldı.

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, ''Üniversitelerin yüksek liselere dönüşmesinin önüne geçilmesini sağlayacak, öğrencilerin aktif olarak öğrenim içinde yer alacağı öğrenci odaklı bir eğitim anlayışını hayata geçirmek zorundayız'' dedi.

Prof. Dr. Söylet, Fen Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda üniversitenin 2009-2010 akademik yılı açılış töreninde yaptığı konuşmada, üniversiteyi çağdaş bir üniversiteye hep birlikte dönüştürmeye devam edeceklerini kaydetti.

-ÖĞRENCİLERDEN PROTESTO- ...
Read more : Yeni akademik yılı polisler açtı, oğrenciler okula alınmadı | Görüntüleme : 600 | Yanıtlar : 3

Yaşar Kemal'e göre Cumhuriyet başımıza bela olmuş!

Resim

Yaşar Kemal ne dediğini bilmiyor

Yaşar Kemal iki ileri bir geri!
Osmanlı torununun cenaze töreninde hızını alamayan 86 yaşındaki yazarın “Cumhuriyet başımıza bela oldu” dediği iddia edildi.

AKP’nin sözde Kürt açılımı çerçevesinde gizli görüşmeler yaptığı ünlü yazar Yaşar Kemal, yine tartışma konusu oldu. Önceki gün toprağa verilen 2.Abdülhamit’in torunu Osman Ertuğrul için düzenlenen cenaze törenine katılan 86 yaşındaki Kemal’in, skandal sözlere imza attığı iddia edildi.

‘Galiba’lı açıklama
Kemal’in, gazetecilerin Osman Ertuğrul’u sorması üzerine, ”Sultan ...
Read more : Yaşar Kemal'e göre Cumhuriyet başımıza bela olmuş! | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 1

Hamdolsun! AKP, Atatürk gibi devrim yapmak istiyormuş

'Atatürk gibi devrim yapacağız'

Günay "AKP, Atatürk gibi devrim yapmak istiyor" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, hükümetin Kürt açılımı konusunda, “Mustafa Kemal Atatürk nasıl bu ülkede bir devrim yaptıysa, Ak Parti de bir devrim yapmak niyetinde” dedi

Günay, Bergama ilçe teşkilatında, teşkilatın bu konuda dik durup kendilerine destek vermesini istedi. Günay şunları söyledi:

“Artık, biz Alevi-Sünni, Türk-Kürt, inanan inanmayan, başı örtülü başı açık birlik, beraberlik, barış, esenlik içinde nasıl yaşayabiliriz bunu yapmaya çalışıyoruz. ...
Read more : Hamdolsun! AKP, Atatürk gibi devrim yapmak istiyormuş | Görüntüleme : 1119 | Yanıtlar : 5

BOP'un hizmetkarları İmralı canisi ile görüşüyor!

BAŞBAKAN Erdoğan’ın “Cengiz abi” dediği Çandar, ’açılım’la ilgili şok açıklamalar yaptı: Kandil ve İmralı’yla gizlice görüşülüyor, bunu biliyorum. MİT Başkanı Emre Taner düzeyinde görüşmeler yapıldığını da duydum.

Erdoğan yalan söylemiş
ÇANDAR, Tayyip Erdoğan’ın DTP lideri Ahmet Türk ile yaptığı görüşme için de ilginç bir iddia ortaya attı: Gazetelerde ‘AKP Genel Başkanı olarak görüştü’ denildi. Türk’le konuştum; ‘Ben burada Başbakan olarak bulunuyorum’ demiş.
Resim
‘Öcalan’la görüşülüyor’

AKP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Cengiz Çandar, sözde Kürt açılımı ...
Read more : BOP'un hizmetkarları İmralı canisi ile görüşüyor! | Görüntüleme : 845 | Yanıtlar : 0

Genel Kurmayın Bahçesindeki Heykelin hikayesini bilmeyenlere

Genel Kurmayın Bahçesindeki Heykelin hikayesini bilmeyenlere....

Orgeneral Mustafa Muğlalı Olayı

Kıymeti bilinmeyen, sırf görevini yaptığı için cezalandırılan insanların başında Mustafa Muğlalı Paşa gelir. O'na millet olarak özür borçluyuz.
Vefatının üzerinden 58 yıl geçmesine rağmen Mustafa Muğlalı Paşa Türk Milleti ile sorunu olan malum çevrelerin hala bir numaralı boy hedeflerinden birisidir.
Mustafa Muğlalı ne yapmıştır da, yarım asırdır Türkiye'nin ve Türklüğün düşmanlarının hedefi olmaya devam etmektedir.?
1882 yılında Muğla'da dünyaya gelen Mustafa Muğlalı, 1901 yılında Harp ...
Read more : Genel Kurmayın Bahçesindeki Heykelin hikayesini bilmeyenlere | Görüntüleme : 494 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148829 ileti • Toplam 46390 başlık • Toplam 25117 üye

x