Zaman: Sal Mar 31, 2026 17:09

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Kanal Biz Canlı Yayınlarına Son Verdi

Ben artik Kanalbizi Digitürk 54.Kanallindan izleyemiyorum. Kanalin sitesine göre

UYDU : TÜRKSAT 3A
FREKANS : 11.012 MHz
POLARİZASYONU : Vertical (Dikey)
SYMBOL RATE : 30.000
FEC : 5/6
D-Smart - Kanal 166
Digitürk - Kanal 54

yayin yapmaktalar. Sizler icinde kanal bizi izleyebillenler var mi? Ben izleyemedigimden kayit da yapamadim. Eger bilgi sahibi isieniz lütfen bizi (beni) de bilgilendirin.
Read more : Kanal Biz Canlı Yayınlarına Son Verdi | Görüntüleme : 4518 | Yanıtlar : 23

YARSAV üyelerine ölüm tehdidi

YARSAV üyelerine ölüm tehdidi

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ve YARSAV Yönetim Kurulu üyeleri ölümle tehdit edildi.

YARSAV adına Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu tarafından 28 Ağustos 2009’da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusu dilekçesinde, YARSAV’a ait ysb@yarsav.org.tr adresine 20 Mayıs 2009 günü saat 18.26’da Robert Bernhard gönderici ismiyle 'ya55753@gmail.com' mail adresinden mail gönderildiği kaydedildi. Söz konusu ...
Read more : YARSAV üyelerine ölüm tehdidi | Görüntüleme : 603 | Yanıtlar : 2

TSK'dan mesaj gibi atama

TSK'dan mesaj gibi atama

Ergenekon'da sorgulanan kurmay albaylar önemli yerlere tayin edildi...

Albay Dursun Çiçek’le birlikte Ergenekon soruşturması kapsamında sorgulanan kurmay albaylar, Deniz Kuvvetleri’nde birbirinden önemli yerlere tayin edildi ya da bu mevkilerde tutuldu. Uzmanlara göre TSK atamalarda spekülasyonları değil liyakatı dikkate aldı.

ERGENEKON Soruşturması kapsamında geçen haziranda cephanelikler ve telefon dinlemelerine dek çeşitli iddialar kapsamında ifadeleri alınan deniz kurmay albaylar TSK’da kritik noktalara atandı.

Ağustos başında gerçekleşen Askeri Şûra’da gözler sadece Genelkurmay tarafından doğru ...
Read more : TSK'dan mesaj gibi atama | Görüntüleme : 946 | Yanıtlar : 1

Evren'den Erdoğan'a giden yol

Bugün 12 Eylül darbesinin 29. yıldönümü. AKP'nin bu sürecin bir ürünü, bir tamamlayıcısı olduğu, her iki dönemin politikaları ve sınıfsal konumlanmaları karşılaştırıldığında net olarak ortaya çıkıyor.

Bugün 12 Eylül. 29 yıl önceki darbenin, Türkiye’ye çok şey kaybettirdiği, bu eylemin sorumlularının yargılanması, miras bıraktığı Anayasa’nın değiştirilmesi gerektiği üzerine bolca konuşulacak. Baskıları, zulmü, cinayetleri lanetlenecek. Bu konuda, neredeyse geneli kapsayan bir mutabakattan söz edilebilir. Bu iyi.

Ama, oluşan bir başka mutabakat, bir dizi “açılım”la bu dönemin ...
Read more : Evren'den Erdoğan'a giden yol | Görüntüleme : 601 | Yanıtlar : 0

Abdüllatif CHEner: Hak ettikleri ceza idamdır!

Başbakanın idamını istedi

TP'li Abdüllatif Şener: ''Belediye başkanlarının hak ettikleri ceza idamdır.''

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, İstanbul'daki sel felaketinde en büyük sorumlunun aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu belediye başkanları olduğunu belirterek, “Tüm belediye başkanları, Türkiye’deki çarpık kentleşmeden sorumludurlar. Bunun cezasını çekmelidirler. Hak ettikleri ceza idamdır” dedi.

İzzet Baysal Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde partisinin iftarına katılırken soruları yanıtladı. Şener, İstanbul'daki anan selin ardından yapılan açıklamalara tepki göstererek, “Belediye ...
Read more : Abdüllatif CHEner: Hak ettikleri ceza idamdır! | Görüntüleme : 955 | Yanıtlar : 12

“Ergenekon'da ızdırap çekenlere selam olsun"

Baykal'dan Ergenekon'a selam

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Ergenekon'da ızdırap çekenlere selam olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Şimdi Ergenekon’da bu toplumun, bu cumhuriyetin, bu devletin bağımsızlığı, Atatürk ilkeleri için mücadele edip de ızdırap çekmekte olan insanlara da selam olsun diyorum. Onların mücadeleleri de boşa değildir. Onlar da Türkiye’de her dönemde her kuşağın ödediği bedeli bir ölçüde ödeme durumundadırlar, ödüyorlar” dedi.

CHP Genel Başkanı Baykal, partisinin 86. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde parti genel merkezinde ...
Read more : “Ergenekon'da ızdırap çekenlere selam olsun" | Görüntüleme : 685 | Yanıtlar : 3

Türkiye'yi sel vurdu: 31 ölü

Türkiye'yi sel vurdu: 31 ölü

Yağmurun sele dönüşmesiyle birlikte can kaybı da artıyor. Yetkililer çaresiz.

Selden ötürü dünden beri yaşamını yitirenlerin sayısı 31'e yükseldi.

SEL NERELERİ VURDU?

Bağcılar'da servis minibüsünden inerken sel sularına kapılan 7 kadın hayatını kaybetti.

İkitelli-Halkalı sapağında, tekstil atölyesi çalışanlarını taşıyan bir minibüs, sel suları arasında mahsur kaldı. Servis minibüsü yolcusu 10 kadın, araçtan inmeye çalışırken sel sularına kapıldı.

Sel sularına kapılan kadınlardan 3'ü ekiplerce kurtarıldı, diğerleri sele kapılarak kayboldu. Daha sonra ...
Read more : Türkiye'yi sel vurdu: 31 ölü | Görüntüleme : 3781 | Yanıtlar : 18

Van'da mayın patladı: 2 şehit 7 yaralı

Van'da mayın patladı: 2 şehit 7 yaralı

Van'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin araziye döşediği mayın infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Olay, Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak Köyü kırsalında bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Askerler arazide arama- tarama faliyetini sürdürürken, PKK'lı teröristlerin önceden döşediği mayına bastı. Mayının infilak etmesi sonucu henüz kimlikleri öğrenilemeyen 2 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Yaralı askerler, askeri helikopterle Van’daki Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ...
Read more : Van'da mayın patladı: 2 şehit 7 yaralı | Görüntüleme : 485 | Yanıtlar : 1

Sonunda ispatlandı: ATATÜRK de Ergenekoncu çıktı!!!

ATATÜRK de Ergenekoncu çıktı

Ergenekon savcıları, Atatürk'ün el yazılarını da suç delili gösterdi. Ergenekon 3. iddianamesinin delili klasörlerine Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi el yazısıyla notlar düştüğü "Medeni Bilgiler" kitabı da suç unsuru olarak kaydedildi. Atatürk bu kitabında millet kavramını, millet ile din ilişkilerini değerlendiriyor.

Ergenekon savcılarının Mustafa Kemal Atatük'ün bizzat elyazısıyla notlar düşerek hazırlattığı "Medeni Bilgiler" kitabını suç delili olarak gösterdiği ortaya çıktı.

3. Ergenekon iddianamesinin Eski Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa ...
Read more : Sonunda ispatlandı: ATATÜRK de Ergenekoncu çıktı!!! | Görüntüleme : 5252 | Yanıtlar : 17

Aydın Doğan Tasfiye Listesini Açıkladı

Hürriyet Emin Çölaşan'ı kovmanın yaraların kapatmaya başlanmışken yeni bomba patladı. Bekir Coşkun istifa etti. Peki, istifanın perde arkasında neler yaşandı? Ve asıl bomba: bizzat Aydın doğan'ın ifade ettiği tasfiye listesinde kimler var?

Hürriyet yazarı Bekir Coşkun’un zorunlu izine ayrıldığını yazınca Bekir Coşkun Gazeteport sitesine açıklamak yapmak zorunda kaldı.

Coşkun yazımı şu sözleriyle doğruladı;

“Şimdi neden izne çıktım. Genel bir hava vardı, onun için izne çıktım. Benim hakkımda şimdi bir şey söylemek, yazmak yanıltıcı olur. ...
Read more : Aydın Doğan Tasfiye Listesini Açıkladı | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 7

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46389 başlık • Toplam 25116 üye

x