Zaman: Sal Haz 24, 2025 9:46

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Sabih Kanadoğlu: Ergenekon tertibi Şemdinli gibi biter

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Ergenekon soruşturmasının sonunun Şemdinli gibi olacağını söyledi. Genelkurmay Başkanı'nı çete kurmakla suçlayan savcı Ferhat Sarıkaya, tertibin açığa çıkmasının ardından soluğu ABD'de almıştı. Kanadoğlu AKP'ye açılan kapatma davasına karşı yapılması düşünülen Anayasa değişikliğiyle ilgili de "AKP'nin kapatılması için yeni yeni gerekçeler sunulmuş olur" dedi.
Frankfurt'ta 'Güncel Anayasa Sorunları' konferansında konuşan Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Ergenekon soruşturmasının sonunun Şemdinli davası gibi biteceğini söyledi.

5 Kasım 2005'te gerçekleşen Şemdinli olayıyla ...
Read more : Sabih Kanadoğlu: Ergenekon tertibi Şemdinli gibi biter | Görüntüleme : 727 | Yanıtlar : 0

Roj TV davası sonuçlandı

Roj TV davasında yargılanan DTP'li belediye başkanları hakkında mahkeme kararı açıklandı.
Terör örgütü PKK yanlısı yayın yapan Roj TV ile ilgili Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen'e mektup gönderdikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan 54'ü DTP'li 56 belediye başkanı ile ilgili mahkeme kararı açıklandı.

Diyarbakır 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında mahkeme heyeti, aralarında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in de bulunduğu tutuksuz sanık 53 belediye başkanının TCK'nın "suçu ve suçluyu övme" suçunu kapsayan 215'inci maddesi ...
Read more : Roj TV davası sonuçlandı | Görüntüleme : 520 | Yanıtlar : 0

1 yılda 8 bin kişi idam edildi

1 yılda 8 bin kişi idam edildi

Uluslararası Af Örgütü, Çin'e baskı çağrısında bulundu. Bu çağrının sebebi tüyler ürpertiyor..İşte sebep;

Uluslararası Af Örgütü, Çin'de günde ortalama 22 kişinin idam edildiğini bildirdi ve idam cezasını kaldırması için Pekin'e baskı yapılması çağrısında bulundu.

Örgüt raporunu Londra'da açıklayan Kate Allen, "İdamlar konusunda Çin altın madalya sahibi. Güvenilir bilgilere göre, Çin'de her gün ortalama 22 kişi gizlice idam ediliyor" ifadesini kullandı.

OLİMPİYATLARA KATILACAK HERKES BASKI YAPMALI

8-24 ...
Read more : 1 yılda 8 bin kişi idam edildi | Görüntüleme : 825 | Yanıtlar : 1

7. darbeyi kim yapacak?

Şu günlerde darbe lafı çok edilir oldu. Sırada 7. darbe var. Bu sefer tehdit Ergenekon'dan gelmiyor. Darbeyi yapacak olan tek bir isim de yok aslında...

Demokrasi tarihi bir anlamda darbeler tarihi olan Türkiye’de 2000’den sonrası da boş geçmedi. Sivil alana müdahale etme alışkanlığından vazgeçmek istemeyen 'zinde güçler', tam altı kez seçilmiş iktidarı alaşağı etmeye teşebbüs etti. Bu girişimleri yazı dizisi halinde yazan Radikal gazetesi genel yayın yönetmeni İsmet Berkan, AK Parti’nin kapatılması halinde 7. darbenin ...
Read more : 7. darbeyi kim yapacak? | Görüntüleme : 647 | Yanıtlar : 0

Çocuk disiplininde yapılan hatalar

Çocuk disiplininde yapılan hatalar

Elbette, anne babalar olarak hepimiz çocuklarımızı yetiştirirken onlar için en iyiyi istiyor, hata yapmak istemiyoruz. Ancak, bebekler de hastaneden kullanım kılavuzuyla gelmiyorlar !

Çocuk yetiştirmek uzun ve zorlu bir süreç. Bu süreçte, sevgi ve disiplin çocuğa birlikte verilmeli. Hiçbirimiz mükemmel değiliz, istemesek de hatalar yapıyoruz. Bu yazıda, çocuk yetiştirmede sık yapılan hatalara değineceğiz, belki sizlerin de değiştirmek, düzelmek istediğiniz davranışlarınız olabilir...

1- Sorunları görmezden gelmek: Eğer çocuğunuzla yaşadığınız öfke nöbeti, ...
Read more : Çocuk disiplininde yapılan hatalar | Görüntüleme : 604 | Yanıtlar : 1

Gıdalardaki inanılmaz hileler

Gıdalardaki inanılmaz hileler

Resim

Tükettiğimiz gıda maddelerinde yapılan inanılmaz hileler, dudak uçuklatıyor.

Gıdalardaki hileler, denetimsizlik insanların her gün biraz daha zehirlenmesine yol açıyor.

Neler yapılmıyor ki; Fıstık yerine bezelye, taze tavuk yerine kireç, kıyma yerine bulgur, biber yerine boya yiyiyoruz.

Gıda Yüksek Mühendisi Filiz Çalıştıran, gıdadaki hilelerin genel amacının maliyeti düşürmek, daha fazla kar olduğu belirtiyor ve uyarıyor: "Bu hileler sadece ucuz gıdalarda değil, pahalı gıdalarda da çok sık uygulanıyor."

Hileli gıda maddelerinde birçok kanserojen ...
Read more : Gıdalardaki inanılmaz hileler | Görüntüleme : 831 | Yanıtlar : 0

Cilde ilaç gibi gelen mineraller

Cilde ilaç gibi gelen mineraller
http://img.sabah.com.tr/2008/04/10/gny/im/7C568FFA85EF24459FAB4FAEr.jpg

Memorial Hastanesi Dermatoloji Bölümü'nden Uz. Dr. Ayfer Aydın cilde, saçlara, tırnaklara ve gözlere canlılık katmaya yarayan vitamin ve mineralleri açıkladı:

* C Vitamini: Kolajen yapı için gereklidir, cilt esnekliği sağlar. Narenciyelerde, kivide, orman meyvelerinde ve maydanozda bulunur.

* Çinko: Kolajen yapı için çok önemlidir. Saçın beyazlamasını engeller. Kabak çekirdeği ve zencefil kökünde bulunur.

* Sülfür: Bağlayıcı dokuların inşa edilmesine yardım eder. Lahana, brokoli, sarmısak ve soğan en zengin kaynaklarıdır. ...
Read more : Cilde ilaç gibi gelen mineraller | Görüntüleme : 571 | Yanıtlar : 0

Ey Türk Evladı!

EY TÜRK EVLADI!
>
> Bir karış toprak deyip geçme,bizimdir bu vatan
> Sen yaşamadın ogünleri ama kanlar dökmüş atan
> Başın dik,yürü ileri;şaşma ülkünden
> Al Kerkük'ü Musul'u sen, olma toprak satan
>
> Kalbinden dua dilinden tekbir eksilmesin
> Kanlı apo piçi yüzünden kardeş kardeşe düşmesin
> Titre ve kendine gel EY TÜRK EVLADI!
> Oyuna gelme defet üstünden leşleri gitsin
>
> Ermeni soykırımı ,Kerkük ve diyorlar kıbrıs tanınmalı
> El sıkıp ...
Read more : Ey Türk Evladı! | Görüntüleme : 588 | Yanıtlar : 5

Çocuğun şehit babasına mektubu

okuyun ve hissedin...
>
>
> Çocuğun şehit babasına mektubu
>
> Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.
>
> Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca ...
Read more : Çocuğun şehit babasına mektubu | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 0

Avrupa ödüllü Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan böyle buyurmuş

CHP'nin 2003 yılında 4875 sayılı Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kanunu ilgili Anayasa Mahkemesine açtığı iptal davası, Anayasa mahkemesini 11 mart 2008 görüşmelerinde Türkiyenin geleceği açısından önemi olan maddeleri iptal etti

hürriyet gazetesinde 12 mart 2008 tarihli haber yazısı:

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Anayasa Mahkemesi’nin yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin iptal kararını inceledikten sonra bir adım atacaklarını söyledi.

Unakıtan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yöneticileriyle görüşmesinde gazetecilerin sorusu üzerine, Anayasa Mahkemesi’nin kararını henüz inceleme fırsatı bulamadığını belirterek, "Bu ...
Read more : Avrupa ödüllü Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan böyle buyurmuş | Görüntüleme : 522 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148707 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25011 üye

x