Zaman: Sal Haz 24, 2025 4:49

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

YiL:2060

Yıl 2060 kızım 18,ben 47 yaşındayım..

'Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi
haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var?

2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş, şimdi neden o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz?

Eskiden her mahallede 1–2 cami varken,şimdi neden her ilde bir cami var, dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış, günde 5 defa
camilerden ...
Read more : YiL:2060 | Görüntüleme : 521 | Yanıtlar : 2

Kurtuluş Filmi / Belgeseli - TRT (İzleyiniz, İzlettiriniz)

Bolum 1 & 2

1. Bölüm:
"Şu Çılgın Türkler"
İnönü Savaşı sona ermişti. Yunan ordusu yenilmiş, Yunan hükümeti istifa etmiştir. Mustafa Kemal ise tam istiklal için kapitülasyonları kaldırmayı planlamaktadır. Yunan ordusu, Büyük Taarruz için hazırlanmaktadır.

2. Bölüm:
"İki Ateş Arasında"
Eskişehir Hastanesi Yunan uçakları tarafından bombalanır. Ankara kaygılıdır. Türk ordusu zor durumdadır. Mustafa Kemal'in zamanla yarışı başlamıştı.

http://rapidshare.com/files/54906837/ku ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/54915032/ku ... .part2.rar ...
Read more : Kurtuluş Filmi / Belgeseli - TRT (İzleyiniz, İzlettiriniz) | Görüntüleme : 2864 | Yanıtlar : 2

Boğa Burcu'nun 2008 Falı

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Ufuklarınız genişliyor

2008 kendinizi kişisel yönde geliştirebileceğiniz, eğitim ve yabancılarla ilgili konularda önemli fırsatlar yakalayabileceğiniz bir yıl olabilir. Uzun vadeli projeler yapıcı sonuçlar getirecek.

2008’in ana konuları

Bu yıl Neptün hariç yavaş hareket eden gezegenlerden destek almaktasınız. Büyük bir rahatlama ve sonuç alma sürecine girebilirsiniz. 2005-2007 yılları arasında attığınız adımlar ve çabalar şimdi avantaja dönüşmekte. Neredeyse tüm gezegenler uzun vadeli amaçlarınızı somut hale getirebileceğinize işaret etmekte. ...
Read more : Boğa Burcu'nun 2008 Falı | Görüntüleme : 1041 | Yanıtlar : 0

Akp İddianamesinden

Dini bayram ve günlerin ulusal bayramları gölgeleyecek bir tanıtım ve gösteriş içinde kutlanması, her türlü siyasi faaliyette din ve dince kutsal sayılan şeylerin tüm parti kademelerince istismar edilmesi... (sonuç bölümünde) Siz Büyüklerimden iddianamede konu edinenDini bayram ve günlerin ulusal bayramları gölgeleyecek bir tanıtım ve gösteriş içinde kutlanması iddiası hakkında yorum bekliyorum.Bulunduğum Şehir İtibariyle, Tüm samimiyetimle Sölüyorumki her bayramımız dini-milli olsun ikiside aynı coşkuyla kutlanıyor;Somutlaştırırsak kız kardeşimi 23 nisanda stadyuma dün nasıl götürüyosam bugunde öyle ,yarında ...
Read more : Akp İddianamesinden | Görüntüleme : 634 | Yanıtlar : 1

Yazik Türk Medyasi Milletimizi kandiriyor

selam.
gecen K.Irak operasiyonda TSK dan bir video yayinlanmisti, bende ozaman o gazete yazmistim kimi kandiriyorsunuz diye. simdi benim söylemek istediyim, o gösterilen video 10-15 seneyi gecmis bir operasiyondan, youtubede operasiyon, yada tsk yazdinizmi bulursunuz, o kisi 2006'da o videoyu youtubeye koymustu. bizim mediya bunu bu operasiyonda olmus diye gösterip milleti sallak yerine koydu. simdide haber-türkde yine videoyu koymuslar yeni olmus olarak gösteriyorlar, bukadarda serfsizlik olmaz yahu.
link burda seyretmek istiyen icin. ...
Read more : Yazik Türk Medyasi Milletimizi kandiriyor | Görüntüleme : 503 | Yanıtlar : 0

nihat genc 21.03.08

ne var ne yok bu hafta yayinlanmadimi? yayinlandiysa site ne zaman koyulur?
Read more : nihat genc 21.03.08 | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 1

21.03.08 Ne Var Ne Yok Programı Video

Site reklami iceren paylasimlar yasaktir!

Kurallara uymanizi tavsiye ederim!
Read more : 21.03.08 Ne Var Ne Yok Programı Video | Görüntüleme : 491 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148707 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25011 üye

x