Zaman: Cum Haz 20, 2025 22:55

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Günlük Burç (27,09,2007)

KOC

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.

BOGA

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak ...
Read more : Günlük Burç (27,09,2007) | Görüntüleme : 728 | Yanıtlar : 1

explorer.exe [ Yardım ]

Resim

Defalarca bilgisayara format atmama rağmen buna bir türlü çözüm bulamadım.Daha 1 gün oldu format atalı pc ye yine aynı dert başımda.Klasörün içinde bulunan dizi bölümlerine tıklayınca hemen bu hatayı veriyor ve kendiliğinden kapanıyor klasör.Sonra masaüstündeki simgeler kaybolup 1-2 sn sonra geliyor.Hata raporu gönder diyorum onunda bir etkisi yok.Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir bilgisi olan.. ? :cry: :roll: ...
Read more : explorer.exe [ Yardım ] | Görüntüleme : 750 | Yanıtlar : 3

Türk olmak işte budur.....

Aslında çok şeydir, Türk olmak.

Türk olmak, Osmanlı’nın borcunu ödemektir. Hovarda babanın borçla yaşayan
evladı gibi.
Kosova’da ve Bosna’da, Batı Trakya’da ve Makedonya’da bilmem
kaç asır geçmişte kalan meselelerin hesabını vermektir.

Türk olmak Kıbrıs’ta, Hocalı’da, Anadolu’da ve Balkanlar’da soykırıma
uğrayıp karşılığında yapmadığın soykırımla suçlanmaktır.
Türk olmak faşist olmaktır, vatanına, milletine, tarihine sahip çıktığınca.
Türk olmak demokrat ve çağdaş olmaktır, vatanına, milletine, tarihine
sövdüğünde.

Türk olmak lisanının Avrupa’da yasaklanmasıdır ve yine Türk olmak kendini ve
derdini ...
Read more : Türk olmak işte budur..... | Görüntüleme : 881 | Yanıtlar : 2

Umumi Muhabbet

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak,
* Tartışma çıkarmak,
* Art arda mesaj yollamak,
* Ahlâksız cümleler kurmak,
* Siyasi parti propagandası yapmak,
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

yasaktır!

Kurallar herkes için geçerlidir.

Herkese günaydın hayırlı sabahlarrr iyi eğlencelerrr
Read more : Umumi Muhabbet | Görüntüleme : 16965 | Yanıtlar : 152

Susmalıyımm

Susmalıyım...

Yine bir gece ve yine baş başayım kendimle, işte yine seni bulup kaybettiğim yerdeyim.

İnsanın bir şeylere karar vermesi ne kadar zor; ya seni içime gömmeli ya da artık içimden söküp atmalıyım. Ama her ne olursa olsun susmalıyım. Hangisi daha zor, hangisi daha acı? Gerçekten gitmeli miydin, yoksa kalıp yanımda savaşmalı mı?... Bir yol arıyorum kendime, bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor…

Kapanmalı artık gözlerim. Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam etmeliyim... Yürümeliyim ardıma ...
Read more : Susmalıyımm | Görüntüleme : 703 | Yanıtlar : 0

Burçların Yorumu

Koç--
Bugün, geçtiğimiz 11 Eylül tarihinde gerçekleşen yeniay, enerjisi, siz Koçlar için, gündelik iş temponuz ve yakın çevrenizle alakalı konularda yeniliklere açık olmanız ve yeteneklerinizi ortaya çıkarmak adına kararlar almanız gereken bir sürecin başlangıcıydı. Hatırlarsanız günlük yorumunuzda bu konudan söz etmiştim. İşte bugün Terazi ve Koç burcunda oluşacak dolunay enerjisi(Transit güneş ve Ay gezegenin, doğum güneşinizle kavuşumu) Yeniayla girişimde bulunmaya başladığınız veya emek verdiğiniz tüm planlarınızı, projelerinizi dış dünyaya sunuş aşamasıdır. Eğer o günden bugüne ...
Read more : Burçların Yorumu | Görüntüleme : 1467 | Yanıtlar : 0

İşin Bitince Beni Severmisin Anne (Hikaye)

Kapidan içeri girer girmez neseyle bagirdi: ‘Anne biliyormusun bugün yuvada ne oldu? ‘
‘Görmüyor musun? Telefonla konusuyorum.’
Hiç kimsenin sevdigi sey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babasi arabayi seviyordu. Hersey erteleniyordu telefon ve araba söz konusu oldugunda. Bir de eve misafir gelecek oldumu kendisine hiç yer kalmiyordu. Nerelere gitsindi? Annesi kapatti telefonu. Mutfaktan tencere kasik sesleri geliyordu. Kosarak yanina gitti. ‘Sana yardım edeyim mi? ‘ dedi en sevimli halini takinarak. Annesi manali manali bakti. ‘Hayirdir. ...
Read more : İşin Bitince Beni Severmisin Anne (Hikaye) | Görüntüleme : 1062 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148689 ileti • Toplam 46070 başlık • Toplam 25009 üye

x