Zaman: Sal Haz 17, 2025 13:36

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ertuğrul Sağlam:"Nokta atışı peşindeyiz"

"Nokta atışı peşindeyiz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, nokta transferler yaptıklarını belirterek, "Doğru yerlere doğru isimler alıyoruz. Hedefimiz birçok kulvarda mücadele edeceğimiz yeni sezonda alternatifli bir kadro oluşturmak" dedi. Sağlam, sadece ismiyle değil, takıma yapacağı katkıyla taraftarları mutlu edecek iki kaliteli oyuncuyu daha kadroya katmanın çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, BJK TV'ye transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Göreve gelir gelmez kadroyu yakından inceleyerek gerekli analizleri yaptıklarını ve eksik mevkileri belirlediklerini ifade eden ...
Read more : Ertuğrul Sağlam:"Nokta atışı peşindeyiz" | Görüntüleme : 697 | Yanıtlar : 0

Türk'ün Özel Albümü [16.06.2007]

Türk'ün Özel Albümü

Resim

Adım Yeşil
Beni Kavgada Bildiniz
Bil Ogul
Bir Kahraman Bekliyoruz
Cirpinirdin Karadeniz
Dombra
Gönül
Gün Sazak
Iran
Mari Kiz
Mehmedim
Müslüman Türküm
Oglum Sana Emanet
Oguz Kagan Duası
Turan'a Dogru
Türkoglu
Zap Siiri
Vefasiz
Yalniz Kurdun Mektubu

Resim

Sifre: guncelmeydan
Read more : Türk'ün Özel Albümü [16.06.2007] | Görüntüleme : 890 | Yanıtlar : 2

Pınar Sural

Herkese merhaba , henüz çok yeniyim burda o yüzden tanıtayım kendimi dedim.

ben Pınar Sural.1987 İstanbul Sultanahmet doğumluyum.İlk ve orta okulu İstanbul Küçükçekmece'de tamamladım.Liseyi bir yıl hazırlık olmak üzere
Sefaköy (Y.D.A.) Lisesinde tamamladım.Bu arada küçükçekmece voleybol takımında 5 yıl profesyonel voleybol oynadım.Voleybol hayatıma üniversitede de devam ettim.Yeditepe Üniversitesi Uluslararası
Tic ve İşletmecilik bölümünde okudum 1,5 yıl ama özel sebeplerden eğitimime ara verdim.Geçtiğimiz hafta öss ye girdim.Allah izin verirse açıköğretim fakültesi ingilizce öğretmenliği bölümüne devam etmek ...
Read more : Pınar Sural | Görüntüleme : 2595 | Yanıtlar : 19

Avrupa'da bir sezon böyle geçti(tüm detaylar burada)

Avrupa'da bir sezon böyle geçti
Resim

Avrupa'da bir futbol sezonu daha sevinenleriyle üzülenleriyle geride kaldı. 2006-2007 sezonunda ülkelerinde mutlu sona ulaşanlar, bir sonraki sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edecekler, küme düşenler, gol kralı olan futbolcular da belli oldu.

İspanya'da şampiyon, sezonun son maçlarında belli olurken, Real Madrid, 30. şampiyonluğuna ulaşarak dört yıl aradan sonra bu sevinci yaşamanın mutluluğunu tattı. İtalyan AC Milan, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu elde ederken, Sevilla, üst üste ikinci kez UEFA Kupası'nı aldı ...
Read more : Avrupa'da bir sezon böyle geçti(tüm detaylar burada) | Görüntüleme : 744 | Yanıtlar : 1

Şenes Erzik:"Yüzde 51'i yerli olmalı"

"Yüzde 51'i yerli olmalı"

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, sahada mücadele eden takımın yüzde 51'inin mutlaka yerli olması gerektiğini söyledi.

Erzik, Lig TV'de katıldığı Futbol Gündemi adlı programda yaptığı açıklamada, çok sayıda yabancı oyuncuyu bünyesinde barındıran İngiltere'nin milli takımında büyük düşüşler görüldüğüne dikkat çekerek, ''Bence sahada mücadele eden takımın yüzde 51'i mutlaka yerli olmalı"dedi.

Kulübe yatırım yapan insanın rant beklediğini dile getiren asbaşkan Erzik, şunları söyledi: ''Buna saygı duyuyorum. Kulüplerin bu dernekler yapısı olmaması gerek. Profesyonel ...
Read more : Şenes Erzik:"Yüzde 51'i yerli olmalı" | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 0

Yıldız Fallarıın Saçmalığı

....Şimdi de olasılıkların ne rol oynadığı ilk bakışta görülmeyen ve daha ilginç bir konu olan yıldız fallarına geçiyorum.Tipik bir örneği ele alalım:''Aslan burcunda doğduysanız gezegenler bu hafta sizin için çok elverişli bir konuma girecek ve hem aşkta hem de şans oyunlarında kazanacaksınız,ama eğer burcunuz Başak ise bu hafta uçakla yolculuk yapmayın,evden çıkmayın ve sağlığınıza özen gösterin.''Astronomlar ve fizikçiler,''(Türkçeye uyarlamak için Ali diyorum) Ali aslan burcunda doğmuştur'' ve ''Ali bu hafta şans oyunlarında kazanç sağlayacak''biçiminde anlatılan ...
Read more : Yıldız Fallarıın Saçmalığı | Görüntüleme : 856 | Yanıtlar : 4

Ilan'a karşılık Song!

Ilan'a karşılık Song!

Galatasaray forvet arayışlarını sürdürürken, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Fransa'nın Saint Etienne takımında oynayan Ilan'ın menajeriyle Brezilya'da masaya oturduğu öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre Sarı kırmızılı yönetimin kulübüyle sözleşmesi devam eden Brezilyalı golcü için bir milyon euro ve Song'u önerdiği bildirildi. Kamerunlu savunma oyuncusunun bu takasa sıcak bakmaması halinde 500 bin Euro karşılığında serbest bırakılacağı belirtildi.

Song'un yanısıra İlan transferindeki bir başka pürüzün de aynı kulubün oyuncusu eski Galatasaraylı Marek Heinz'ın ...
Read more : Ilan'a karşılık Song! | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 0

Iaquinta sonunda Juventus'ta

Iaquinta sonunda Juventus'ta

Serie A'da tekrar mücadele etme hakkı kazanan Juventus, Udinese'nin golcü oyuncusu Vincenzo Iaquinta'nın transferini sonunda bitirdi. Başarılı golcünün Torino ekibine maliyeti 12 milyon euroyu buldu.

Bugün Juventus'a resmi imzayı atan Vincenzo Iaquinta, "Udinese'de geçirdiğim 7 mükemmel sezonun ardından ayrılma zamanı gelmişti ve Juvestus gibi bir kulübün teklifini reddedemezdim. Hayallerimi süsleyen bir takıma geldim ve bu hayallerimi gerçekleştirebilecek bir olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Geçen sezon uzun süren sakatlığına rağmen Udinese formasıyla ...
Read more : Iaquinta sonunda Juventus'ta | Görüntüleme : 651 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x