Zaman: Pzt Haz 16, 2025 21:26

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Doğumgünü hediyesi

Doğumgünü hediyesi

Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir
dostum olan fırıncı,"Biraz bekleyeceksin hocam," dedi.
"İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum."

Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye
yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol
yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe
topallıyordu. Selam verdikten sonra, fırıncının tezgahına
yaklaşarak, "Ekmeklerimi alayım," dedi.
"Benim ikizler acıkmıştır."

Fırıncı, adamın kendesine uzattığı torbayı alarak tezgahın
altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan
ekmeklerden dört-beş tane çıkardı.

Ben ...
Read more : Doğumgünü hediyesi | Görüntüleme : 763 | Yanıtlar : 2

Fenerbahçe'den Ronaldo'ya Teklif

Fenerbahçe'den Ronaldo'ya Teklif

Resim

İspanyol spor gazetesi AS, Fenerbahçe'nin, AC Milan takımında oynayan Brezilyalı Ronaldo'ya transfer teklifi götürdüğünü iddia etti. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ile Ronaldo'yu Real Madrid'te olduğu gibi biraraya getirmek istediğini ileri süren AS, ''Başkan Aziz Yıldırım'ın 100. yıl için rüyası Roberto Carlos ve Ronaldo'yu birleştirmek.

Fenerbahçe,Milan'a 10 milyon avro teklif etti ama teklif İtayan kulübü tarafından hemen geri çevrildi'' diye yazdı. Fenerbahçe'nin Ronaldo'ya da Roberto Carlos gibi 3 yıllık sözleşme teklifini götürdüğü belirtilirken, ...
Read more : Fenerbahçe'den Ronaldo'ya Teklif | Görüntüleme : 1158 | Yanıtlar : 2

Anne Babalarımızdan Öğrendiklerimiz

....öğrenme çocukken başlar.....

İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ:
bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim....

HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU:
kapa çeneni ve çorabnı iç...

DAYANIKLI OLMAYI:
o ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!

HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI:
şu dağınıklığa bak .....yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır...

ABARTMAYI:
sana 500bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..

KISKANMAYI:
dünyada senin annen baban gibi mükkemmel bir aileye sahip olamayan kaç milyon ...
Read more : Anne Babalarımızdan Öğrendiklerimiz | Görüntüleme : 947 | Yanıtlar : 2

En pahalısı Kaka

En pahalısı Kaka
İspanya’nın dev kulübü, Brezilyalı yıldız için Milan’a tam 75 milyon Euro teklif edecek.

İtalyan basınına göre, sambacının kendisine ödenecek para ise yıllık 10 milyon Euro.

MILAN’ın Brezilyalı yıldızı Kaka’ya olan ilgisi herkesçe bilinen İspanyol futbol devi Real Madrid, uzun süredir peşinde koştuğu futbolcuyu bu yaz transfer etmekte kararlı görünüyor. Milan’ın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda başrol oynayan 25 yaşındaki sambacıyı geçen sezon da kadrosuna katmak için büyük çaba harcayan, ancak başarılı olamayan Beyaz Şimşekler, ...
Read more : En pahalısı Kaka | Görüntüleme : 689 | Yanıtlar : 0

Sheffield rahata çıktı!

Sheffield rahata çıktı!

Avrupa'nın en ünlü spor sitelerinden biri olan Eurosports, Sheffield United'ın Colin Kazım Richards'ı 150 bin sterline alıp 1.275 milyon sterline (yaklaşık 3 milyon 353 bin YTL) Fenerbahçe'ye satarak büyük kar elde ettiğini yazdı.

Eurosports'un internet sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin geçen yıl İngiltere Premier Ligi'nde oynayan Sheffield United'tan aldığı ve bugün sarı lacivertli kulüple sözleşme imzalayan Kazım Richards için İngiliz kulübüne 3 milyon 353 bin YTL bonservis bedeli ödediğini ve bunun ...
Read more : Sheffield rahata çıktı! | Görüntüleme : 573 | Yanıtlar : 0

Babam neden gelmedi?

ResimResim

Babam neden gelmedi?

Hakkari'de şehit olan Piyade Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın ile Elazığ'da şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Kızıltaş son yolculuğuna uğurlandı. Murat Özyalçın'ın 4 yaşındaki oğlu Utku'nun, annesine ''Babam neden gelmedi?'' diye sorması duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Şehit Binbaşı Murat Özyalçın'ın oğlunun komutanı olduğunu söyleyen Hızır Ardal, "Beni şehit olduğu yerde asker yapsınlar" diyerek feryat etti. Provokasyon ihtimaline karşılık cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Şehit binbaşının oğlu Utku Özyalçın, ...
Read more : Babam neden gelmedi? | Görüntüleme : 959 | Yanıtlar : 1

"TBMM'yi olağanüstü toplarız"

Resim

"TBMM'yi olağanüstü toplarız"

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Anayasa değişikliği paketiyle ilgili kararı 8 Haziran'da imzaladığını ancak bugün gönderdiğini vurgulayarak, "Bu üzücüdür" dedi. Gül ayrıca, Sezer'in Referandum Yasası'nı veto etmesi halinde TBMM'yi hemen olağanüstü toplantıya çağıracaklarını da söyledi.

Gül, İhlas Holding Ankara Medya Grup Başkanı Nuri Elibol ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Murat Odabaş'ın hazırlayıp sunduğu Ankara Gündemi programının özel bölümünün konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Anayasa ...
Read more : "TBMM'yi olağanüstü toplarız" | Görüntüleme : 772 | Yanıtlar : 1

Kurtlar Vadisi Pusu 9.Bölüm Resimleri

Buyrun Arkdaşlar Reklamsız Süper Kalite

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Devamı :)

Dowloand

http://rapidshare.com/files/37418738/Ku ... t.rar.html

Saygılar Ayberk...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 9.Bölüm Resimleri | Görüntüleme : 678 | Yanıtlar : 2

K.V.P Sezon Finali Anısına 7.Adet Sahne [Rapid+Youtube]

Sevgili Arkdaşlar Sezon Finali Anısına 7 adet video Oluşturdum Umarım Beğenirsiniz :)

Polat'ın Mabedi Bulma Sahnesi

http://www.kurtlarvadisidizisi.net/images/download.jpg

Final Sahnesi

Fuat Tamer Tataroglu Ve Ahu'nun Yemek sahnesi

Halo Hapis Sahnesi

İncinin Kocasını Yakalama Sahnesi

Kare As Toplantısı

İran Eski Başkan Yardımcısı konuşma sahnesi

...
Read more : K.V.P Sezon Finali Anısına 7.Adet Sahne [Rapid+Youtube] | Görüntüleme : 881 | Yanıtlar : 6

Şaşkınlık Yaratan Psikolojik Sorunlar

Şaşkınlık yaratan psikolojik sorunlar

Kimi eline hükmedemiyor, kimi ayağına, kimi de çevresindeki her şeyin kopyasıyla değiştirildiğini sanıyor.

Teknolojik gelişmeler ve ilerlemelerle birlikte insanoğlunun psikolojik sorunları da artıyor. Artan psikolojik sorunları arasında ilk defa duyulduğunda şaşkınlığa neden olan birçok rahatsızlık, binlerce hatta on binlerce insanın yaşamını altüst ediyor.

Birçok tıp adamı, ilginç psikolojik problemlerin çözümü için çalışmalar sürdürüyor.

OTHELLO SENDROMU
Adını ünlü yazar William Shakespeare’in “Othello” adlı eserinden alan bu rahatsızlık, kişinin sevdiği birini hastalık ...
Read more : Şaşkınlık Yaratan Psikolojik Sorunlar | Görüntüleme : 1079 | Yanıtlar : 11

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x