Zaman: Pzr Eki 26, 2025 19:56

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Dişi Kurt: Kaderimde vardı

Dişi Kurt: Kaderimde vardı

Kurtlar Vadisi dizisinde rol almaya başladıktan sonra Dişi Kurt olarak anılan Sema Şimşek ilginç açıklamalar yaptı.

Sema Şimşek, Hollywood yıldızlarının tercihi, Amerikan cilt bakım ürünleri markası Pevonia'nın Havyar Bakımını önceki gün Kemerburgaz'da açılan merkez binalarında tanıttı. Sema Şimşek "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizisiyle ilgili "Ben ne olduğumu anlayamadım. Kaderimde vardı bence. Annemi ameliyata soktuğum gün Burak beni dışarı çıkarttı hava almam için. Telefon geldi durumumu anlattım ısrarla çağırdılar. Kader kısmet derler ...
Read more : Dişi Kurt: Kaderimde vardı | Görüntüleme : 841 | Yanıtlar : 0

Polat aday olursa!

Polat aday olursa!
Kurtlar Vadisi'ni ilk kez kalabalık bir ortamda izledim... Benim gibi koca koca adamlarla birlikte...

Dizide Polat'ın adamları ihaleye katılıyordu. Polat ise odasından ekrandan izliyordu. Rakiplerinden hangisinin pes edeceğini tek tek bildi Kurtlar'ın kurt adamı...

Polat bildikçe, yanımdaki koca koca adamlar "Vooov"dan tutun "Vaay be nasıl bildi... Müthiiş" naraları attılar.

Alkışlayan biri bile çıktı... Şaşırdım.

Yahu bu bir senaryoydu... Adam kendisine verilen metinleri kamera karşısında söylüyordu, o kadar. Ancak koca koca adamlar olayı ...
Read more : Polat aday olursa! | Görüntüleme : 976 | Yanıtlar : 13

Seçim Anketi

Arkadaşlar,sitenin eğilimini de görmek açısından ilginç bir anket olacaktır.
Hayali bazı ittifaklar yaptım.Bunun birinci nedeni sitenin anket seçeneklerinin fazla olması gerekçesiyle uyarı vermesi,ikincisi de gerçekten de bu ittifakların yakın,gerçekleşebilir olduğunu düşünmemdir.
Read more : Seçim Anketi | Görüntüleme : 1932 | Yanıtlar : 21

Her Pcde bulunmali Advanced.Windows.Care.Pro.v2.3..758

Kendi Uploadimdir :wink: :mrgreen:
Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Faydaları
Sürekli, otomatik olarak ve sessizce ...
Read more : Her Pcde bulunmali Advanced.Windows.Care.Pro.v2.3..758 | Görüntüleme : 982 | Yanıtlar : 0

Kurtlar Vadisi'ndeki Nefise!

Kurtlar Vadisi'ndeki Nefise!

1 milyon 326 bin 231 kişinin oy kullandığı Magazin Gazetecileri Derneği’nin “en iyiler” anketinde gecce.com’un yüzde 24.15’lik oranla “en iyi internet portalı” seçilmesi gurur verici bir şey..

Habercilik, görsellik ve teknoloji alanında sürekli kendini yenileyen ve 6 yıldır, sadece magazinde değil genelde hep zirvede olan gecce.com’la ve bizlere oy veren sevgili okurlarımızla gurur duyuyorum. Sağolun varolun..

Bu güzel gelişmeden sonra isterseniz hemen “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisine bir göz atalım. Geçen haftaki bölümünü ...
Read more : Kurtlar Vadisi'ndeki Nefise! | Görüntüleme : 955 | Yanıtlar : 0

Müzik ( Yardım )

Arkadaşlar bana tokyo drift filminde çalan bu sarkı lazım..Filmin soundtrackını indirdim ama orda da çıkmadı.. :evil: Belki baska bir albümden alınmıs bir parçadır..Sarkının ve söyleyeninin ismini bileniniz var mı acaba :roll: Sadece isim yeterli..

Read more : Müzik ( Yardım ) | Görüntüleme : 2068 | Yanıtlar : 18

KV PUSU 3. Bölüm [Youtube]

KV PUSU 3. BÖLÜM

1. KISIM

2. KISIM

3. KISIM

4. KISIM

5. KISIM

6. KISIM

7. KISIM

8. KISIM

9. KISIM