Polat aday olursa!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Polat aday olursa!

İletigönderen Veled » Pzr May 06, 2007 22:53

Polat aday olursa!
Kurtlar Vadisi'ni ilk kez kalabalık bir ortamda izledim... Benim gibi koca koca adamlarla birlikte...

Dizide Polat'ın adamları ihaleye katılıyordu. Polat ise odasından ekrandan izliyordu. Rakiplerinden hangisinin pes edeceğini tek tek bildi Kurtlar'ın kurt adamı...

Polat bildikçe, yanımdaki koca koca adamlar "Vooov"dan tutun "Vaay be nasıl bildi... Müthiiş" naraları attılar.

Alkışlayan biri bile çıktı... Şaşırdım.

Yahu bu bir senaryoydu... Adam kendisine verilen metinleri kamera karşısında söylüyordu, o kadar. Ancak koca koca adamlar olayı sahici zannediyordu.

Çocukları anladım da, buluğ çağına ermiş, hatta yaşı kemale ermiş adamların bile bu kadar etkilendiğine ilk kez şahit oldum...

Polat Cumhurbaşkanı adayı olsa ortalığı karıştırır gibime geliyor...

BEKİR HAZAR - YENİ ŞAFAK
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen AlicanKidd » Pzt May 07, 2007 10:04

Çok Doğru Sahici Zannediliyor ..
Bu Kadar Kaptırılmamalı ...
Kullanıcı küçük betizi
AlicanKidd
Üye
Üye

İletiler: 290

İletigönderen Veled » Prş May 10, 2007 14:35

AlicanKidd, katılıyorum kardes çok fazla kaptırmamak gerekli bence :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen bind_over » Cum May 18, 2007 11:50

o dizi sahici siz uyuyun
Kullanıcı küçük betizi
bind_over
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen sagir_0da » Prş May 31, 2007 15:57

evet katiliyorum bind over'e
Kullanıcı küçük betizi
sagir_0da
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Hasta » Prş May 31, 2007 16:10

Dizide anlatılan olay ve kişilerin çoğunun gerçek hayattan alınmış olması,dizi kahramanlarının sanal olduğu gerçeğini değiştirmez,sonuçta bu bir dizi ve bizlere bazı gerçekleri açıklamaya çalışan bir kurmaca,o kadar...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Prş May 31, 2007 16:57

bind_over yazdı:o dizi sahici siz uyuyun

Sahici, akabinde hakiki, öz, harbi ve bir o kadarda orijinâl diyorsun yani. Hayâl aleminde yaşayacağınıza, dizide ne anlatılmaya çalışıldığını anlayıp / irdeleyip öğrenmeye çalışın. Yoksa siz iyi adamlar, kötü adamları vuruyor, asıyor ve akabinde kesiyor mantığıyla mı izliyorsunuz¿? Elbette... :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Egeli » Prş May 31, 2007 17:07

Kurlar Vadisi sadece bir dizi :mrgreen: :kikirik:

Sadece bir dizi :twisted: :r
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Prş May 31, 2007 17:38

Ayrıca, yukarıdaki dizinin de, Kaan Bayülgen'in saçma sapan televizyon izlencelerinden bir farkı yoktur. Belirteyim dedim. Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Hasta » Prş May 31, 2007 17:47

Kaan Bayülgen

:shock: O kim? :roll: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 18:02

Ram, kaan bayulgen kim bilmiyorum abi ama bence avrupa yakası harika bir dizi gülmekten öldürüyor beni her çarşamba :D
Stratejist, :mrgreen: paylaştığın için sağolasın
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Egeli » Prş May 31, 2007 18:03

Ram, Avrupa Yakası sadece bir dizi :twisted: Semih R.Cabalar, sen sağol.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Prş May 31, 2007 18:09

NuNNi, bildiğin Kaan Bayülgen işte NuNNi. :)

Semih R.Cabalar, neye, neden güldüğünü düşünüyor musun peki¿? :) Eğer düşündürmüyorsa seni ve basit Amerikanvari mevzuları önüne getirip espri diye koyuyorsa; ben buna dizi değil, dezenformasyon (yalan, aldatmaca, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek, kışkırtıcı, yanlış bilgilendirme vs...) derim. 8)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 18:12

Ram, ben amerikan özentilerine karşıyım abi türk kültürü içerisinde kendi kültürümde başka kültürlere özenmeden büyüdüm o nedenle ayırt edebilirim düşüncesindeyim abi ancak şunu söyleyebilirim ki senin dediğin şekilde bir yönlendirme sapma var dizide son zamanlarda yani abi demek istediğim kendi esas geleneklerimizden sapma az da olsa var ama benim güldüğüm orada yaşanan olaylardan çok burhan altıntop ve yaptıkları :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x