Zaman: Pzr Haz 22, 2025 14:17

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Tuncay Güney casus mu?

Tuncay Güney casus mu?

Ergenekon'un ortaya çıkarılmasında kilit isim olduğu öne sürülen Tuncay Güney'in MİT tarafından içinde bulunduğu casusluk faaliyetleri nedeniyle izlemeye alındığı öğrenildi.

2001 yılında İstanbul Organize Suçlar Şubesinde yaptığı itiraflar ve işyerinde yakalanan "Ergenekon Lobi" belgesi nedeniyle Ergenekon operasyonlarının başlamasına neden olan Tuncay Güney MİT tarafından içinde bulunduğu casusluk faaliyetleri nedeniyle izlemeye alınmış.

MİT Tuncay Güney'in casusluk faliyetlerini izlemiş

İstanbul 13. Ağı Ceza Mahkemesi'nde yürütülen Ergenekon soruşturmasında Avukat Tolga Akalın'ın talebi doğrultusunda ''İstihbarata ...
Read more : Tuncay Güney casus mu? | Görüntüleme : 436 | Yanıtlar : 1

Tuncay Güney "casus" çıktı

Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin talebi doğrultusunda MİT'ten gönderilen yazıda, Tuncay Güney'in "casusluk faaliyetleri nedeniyle" kontrol altında alınarak uzun süre izlendiği, ancak hakkında herhangi bir hukuki işlem yapılmadığı kaydedildi.

''Ergenekon'' davasının tutuklu sanıklarından olan ve Cumhuriyet gazetesine bomba atılmasıyla ilgili Ataşehir'de yapılan toplantıya katıldığı öne sürülen tutuklu sanıklardan Rasim Görüm, savunmasını yaptı. Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davada savunmasını yapan Rasim Görüm, davanın ...
Read more : Tuncay Güney "casus" çıktı | Görüntüleme : 478 | Yanıtlar : 1

PKK’ya genel af mı geliyor ?

ABD Başkanı Obama'nın Türkiye'ye geliş nedeni yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Kulislerde yerel seçimlerden sonra hükümetin PKK'ya genel af getirebileceği konuşuluyor. Kimin isteğiyle dersiniz.

ABD, PKK'nın silahsızlandırılması ve Kürt sorunun çöüzmü noktasında Ankara'ya yeni öneriler sunmaya hazırlanıyor.

Obama'nın ziyareti öncesinde Amerikalı yetkililerin Ankara'ya gelerek hazırladıkları önerileri yetkililerle paylaştıkları belirtiliyor.

ABD'li yetkililerin Ankara'da Kürt kanaat önderleri ile bir araya geldiği, Görüşmelerde PKK militanlarının dağdan indirilmesinden, genel affa, TRT Şeş'ten, Iraklı Kürt liderlerle Türk devletinin barıştırılmasına kadar ...
Read more : PKK’ya genel af mı geliyor ? | Görüntüleme : 479 | Yanıtlar : 1

------------------------------------

-----------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 508 | Yanıtlar : 1

'GATA'ya sevk usule aykırı'

'GATA'ya sevk usule aykırı'

Sağlık Bakanlığı Levent Ersöz'ün GATA'ya sevk edilmesini usule aykırı buldu.

Sağlık Bakanlığı “sevk soruşturması”nı tamamladı ve Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski Jandarma İstihbarat Daire Başkanı, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün usule aykırı olarak GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’ne sevk edildiğini bildirdi.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün rahatsızlanarak önce Silivri Devlet Hastanesi’ne, sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ardından da GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’ne sevk ...
Read more : 'GATA'ya sevk usule aykırı' | Görüntüleme : 519 | Yanıtlar : 2

Sular Yolar ve Köprüler

TRT ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı 6 bölümlük Sular Yolar ve Köprüler belgeselini arıyorum.
Yükleyebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler ...

M. Emin
Read more : Sular Yolar ve Köprüler | Görüntüleme : 372 | Yanıtlar : 0

‘Darwin, evrim teorisini Müslümanlar’dan çaldı’

‘Darwin, evrim teorisini Müslümanlar’dan çaldı’

Darwin sansürü, ilahiyatçılar arasında evrim teorisini bir kez daha tartışmaya açtı.

Tülay Şubatlı-Vatan

Yaşar Nuri Öztürk, teoriyi ilk olarak bir Müslüman bilim adamının ortaya attığını söyledi, Süleyman Ateş ise “Evrim geçirdik ama maymundan gelmedik” dedi.

TÜBİTAK’ın Bilim ve Teknik dergisinin ‘Darwin’ kapağını baskı aşamasında değiştirmesi, iki yüz yıldır tartışılan evrim teorisini yeniden gündeme taşıdı. İslamiyet’te evrimin yeri de tartışmaya açıldı. İşte iki ünlü ilahiyatçımızın Darwin ve evrim teorisiyle ilgili ...
Read more : ‘Darwin, evrim teorisini Müslümanlar’dan çaldı’ | Görüntüleme : 552 | Yanıtlar : 1

AKP'liden Atatürk iddiaları!

AKP'liden Atatürk iddiaları !

AKP İstanbul Milletvekili Birinci, Atatürk'ü Vahdettin'in görevlendirdiğini ileri sürdü.

AKP İstanbul Milletvekili, eski Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Prof. Necat Birinci, Mustafa Kemal’in Padişah Vahdettin’le sürekli görüştüğünü savunarak, Atatürk’ün Samsun’a bir kaçak olarak değil, Osmanlı’nın bir paşası olarak gittiğini belirtti

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Atatürk Dil ve Tarih Kurumu’nda “Milli Mücadele Edebiyatı, Mehmet Akif ve İstiklal Marşımız” konulu bir söyleşide konuşan Birinci, Atatürk’e Samsun’a giderken 10 ...
Read more : AKP'liden Atatürk iddiaları! | Görüntüleme : 500 | Yanıtlar : 2

Türk Askerine Gazozcu diyenler bugün GATAkulli diyor

Cumhuriyet varlık nedenini enternasyonal planda kaybetti

“Bazı belgelerden çıkartılarak “ottomanization”, “Yeni Osmanlıcılık” sözcüğünü kullanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılma teşebbüslerinin arkasında bu “Yeni Osmanlıcılık” trajedisinin olduğunu söylüyorum. Başka bir deyişle Cumhuriyet, kuruluş hikmet-i vücudunu, varlık nedenini, enternasyonal planda kaybetmiş görünüyor. Bunun yerine bir “Yeni Osmanlıcılık” planlarının var olduğu görülüyor.

Yaklaşık 2 yıldır bunları tekrarlıyorum ve uyarıyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni de uyarıyorum. Şu anda bu Fethullah Gülen tarafından dillendirilmiş durumdadır. Bir başka şekilde söyleyecek olursak Fethullah Gülen’in icazeti ...
Read more : Türk Askerine Gazozcu diyenler bugün GATAkulli diyor | Görüntüleme : 594 | Yanıtlar : 3

banu avarın 3 programı yayınladndımı

banu avarın 3 programı yayınladndımı
Read more : banu avarın 3 programı yayınladndımı | Görüntüleme : 405 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148699 ileti • Toplam 46078 başlık • Toplam 25009 üye

x